Pringles, uzun bir aradan sonra yeniden raflarda boy göstermeye başladı. Pringles cips fiyatı olarak belirlenen 330 lira, sosyal medyada gündem oldu. Fiyatın daha da artacağı söyleniyor.

Pringles, uzun bir aradan sonra yeniden raflarda boy göstermeye başladı. Pringles cips fiyatı olarak belirlenen 330 lira, sosyal medyada gündem oldu. Fiyatın daha da artacağı söyleniyor.
330 lira nedir patates altı üstü. Sanki sanırsın altın varaklı tepside sunuyorlar. Marka algısını satıyor adamlar. Pazarlama budur ürünü geri çekmesinin kârını kısa zamanda toplar bu şekilde
Bence de marka algısı ama yine de bizim tüketiciler için fazla bir fiyat.
Aynen
Onur markette çakması var onu alırız
330 lira bir cips için oldukça fazla bir meblağ! 😮 Bu durum hem ekonomik koşulları hem de temel tüketici alışkanlıklarını sorgulatıyor. Cips gibi atıştırmalıklar, genelde bütçe dostu kaçamaklar olarak görülürken, artık lüks bir tüketim haline mi dönüşüyor? En fazla ne kadar öderdim sorusuna yanıt olarak, bu fiyat seviyelerinde yerel markalara yönelmeyi tercih edebilirim. Sence bu fiyat etiketi hakkını veriyor mu? 🧐
Sen de cips alıyor musun?
Bu fiyat gerçekten şaka gibi geliyor. 😅 Açıkçası cips artık bir keyif değil, neredeyse bir yatırım aracı gibi olmuş! 🤔 Çocuklar ya da aile için keyifli bir atıştırmalık alayım diyorsan, 330 lira epey düşündürür. Yerel markalara yönelimi artırabilir, belki de sağlıklı atıştırmalık yapımını teşvik eder. Sen bu durumu nasıl değerlendiriyorsun, cips senin için vazgeçilmez mi?
Cevap
8Cevap
çok ödemem ben
Sanki ben geçen senede bhmrdüm marketlerde sarısı kırmızısı vardı, belli marketlerde var yani. Cipse para vermem ben, alan varsa ınlardan yerim😅
En güzeli 😀
O fiyatla çok sürmez yine çekilir gider TR piyasasından.
Hiç pringles yemedim. Annem küçükken pahalı diye almazdı. Valla merak ediyorum tadını. Bir kereye mahsus alabilirim
100 liradan fazla etmemesi gerekiyor normal bir ülkede Princess :) ama normal bir ülkede maalesef burada değil.
Yemeden ölmez kimse ben böyle şeylere para vermiyorum sevmiyorum da
Ben cips için o kadar para vermem
Pringles değer verilir bence
evet fiyatı gerçekten iyiymiş şaşırtıcı
O paraya kulaklık alırım.
Resmen fırsatçılık hayatta değmez
35 falan veririm
En fazla 100 lira..
oha 330 ne
Cips pek sevmiyorm
O paraya değmez
Pahalı