Baklava fiyatları 500-700 lira arasında. İstanbul’da bir pastane, kiloyla alamayanlar için baklavayı dilimle satıyor. Tanesi 21 lira. Gören iç geçirmekle yetiniyor. Vatandaşlar baklava aslanın ağzında yorumunu yaptı.

Baklava fiyatları 500-700 lira arasında. İstanbul’da bir pastane, kiloyla alamayanlar için baklavayı dilimle satıyor. Tanesi 21 lira. Gören iç geçirmekle yetiniyor. Vatandaşlar baklava aslanın ağzında yorumunu yaptı.
Hayır almayacağım ama durum o kadar kötü ki artık dilim dilim satıyorlar eskiden kutu kutu aldığımız şeyleri. yani bence bunlar daha iyi günlerimiz. ülkede bir şeylerin değişmesi durumu vardı değişmedi maalesef. zaten bu ülkede hayaller gelecek planları da suyu düşmüş oldu bence. :)
Lüks mekanların etiketini gösterip hayat çok pahalı demeyin. kilosu 80 liraya satan yerlerde var paranıza göre yaşayın. Çok paranız varsa en lüksü hayatı yaşayın az paranız var on dip hayatı yaşayın ama paran yokken lükse özenmeyin
Allah reisimize zeval vermesin. Soganmis baklavaymis bunlar önemli değil. Bayrak inmez, ezan dinmez
Cevap
40Cevap
1 kilosu 1 lira olsa da almam. Şerbetli tatlılar en zararlı tatlılar arasındadır. Tüketilecekse sütlü tatlılar tercih edilmeli hem diğerleri gibi şişkinlik yapmaz ve nispeten daha az zararlı.
Sütlü tatlılar hem hafif hem lezzetli hemde az zararlı.
Sütlü tatlılar aslında daha ucuz ama insanlar baklavaya saldırdığı için zam gelmesi normal. 1 ay baklava satılmasın fiyatları en az %50 düşer.
Ne yapsak ki bilemedim sen profösörsün bir yol göster.😂
Ya sen yaparsın evde baklava nolcak ki 😃
Baklava yemesemde olur.
Valla ben de yemiyorum yoğurdun üzerine ceviz ufalayıp baklava niyetine yiyorum.
En iyisi.
Sizler baklava yemeyin verin ne olacak sanki! Allah Reisimize zeval vermesin!
Yeterki o aksamlar Manda yogurdunun içine Medine hurması doğrar, kestane balı ve yulaf ezmesi yiyip yatsin... Emine yengemiz 50.000$ lik cantasi ile bizleri selamlasin hatta ögütler versin nasil kemerleri daha da sIkabiliriz diye.
Gerçekler acıdır baklava tatlıdır o zaman baklava gercek değildir hipotezini destekler şekilde artırmışlar 😂 kilosuna 700 tl veriyorken o baklava gerçek merçek olamaz😂
bayramlaşmaya geleceklerden rezervasyon alacağım kişi sayısına göre taneyle alıcam baklava. önceden rezervasyonu olmayan bayramlaşamayacak ne yazık ki...
Yazıklar olsun ne diyim 🤔 fıstığın anavatanında bi baklava yiyemiyorsak yazıklar olsun ama iyi oldu müstehak bize🤔 bayramda gelene vatan elden gidiyeeeahh ne baklavası vatan haini filan deriz🤔
Cidden durumlar o kadar kötü mü oldu 🥺 bu postu baklava yerken görmem biraz klişe oldu 😂
burada 5 franka 1 porsiyon baklava aldım tabakta 4 tane var ve beni kesti ☺️
1 frank 26 TL
5 frank 130 TL
Biz 130 TL'ye 6 dilim yiyoruz 😁
@Adamlikfarki sen ne kadar akıllı bir bireysin öyle 🫢
Yok be ne alacağım zaten bayramlar umurumda da değil. Bu kadar önemsemeye gerek yok zaten. Saygılarımla.
Bu gerçekten normal değil bu arada bir dilim baklavanın bu kadar pahalı olması önceden 20 TL ile bir dolu kutu alıyorduk.
Ver mehteri ver ya hak
Geçen arkadaşla baklavacıya gittik 50₺ baklava dedik 9 dilim getirdiler
Baska yere gitsek 15-18 dişim alırdık burds böylr 50₺ ye 9: dilim cevizli baklava aldık 1 hafta olmadı daha
Hazır baklavaları sevmediğimden hayır. Kendimiz açacağız.
Faruk Güllüoğlu'ndan baklava aldım az önce 1KG
450 TL bayıldım.
Baklava bedava verseler bile en fazla 1 dilim yerim. Bedava vermese zaten almam yani.
21 azmış 100 tl yapmalılar ya paklavayıda herkes yemesin ne gerek var
Mecbur alacağız valla tstlı yapacak hiç halim yok 1 tepsi kadayıf alırım yeter
eski Türkiye de baklavasına maç oynardık, şimdi yeni Türkiyede (!) anca dilimine oynayabiliyorsun 😂
Bunu gördükçe gülesim geliyor bir şey olmaz reis hal eder yola devam 😂😂
Yemesinler canım
Bunlar kader planının parçaları
Azıcık şükretsinler !
bi dilim alıp ortaya korum gelen misafirler koklasın
Ya arkadaş her hafta her ay baklavamı alıyoz sanki mq senede bi kerede 700 800 verilsin bi zahmet mq misafirler için demiyorum kendimiz için kiraya elin adamlarına her ay binlerce döküyoruz canımızın hiçmi kıymeti yok para diye ölmeyin mq
Ülke öyle bir hale geldi ki artık eve gelen misafirlere baklavanizi da kendiniz getirin dicez
Ekonominin durumunu baklava fiyatlarını takip ederek öğrenebilirsiniz.
Şimdiye kadar bütün bayramları baklavasız geçirdik şimdi almasak da bişey olmaz bence
şimdi oooooohhhhh mu desem yazık benim ülkem bunları hak etmiyor mu desem bilemedim!!!
Beni etkilemiyor bu fiyatlar şahsen. Farketmez.
Kendimiz yapıyoruz. Her bayram şekerpare istiyorum her bayram baklava...
Baklava aslanın midesine oturmuş, elimle çıkarıyorum.. Yerim istediğimi
bunn eya folkkartta 150 tl ye capuccino içerim.
Baklavanın başkentinde yaşıyorum ben bile yemiyorum
Tam bir ticari aptallık. bir porsiyona iki tane koy, porsiyonu 42 TL'ye sat. Bu arada bayramda baklava almayacağım, sadece canım istediğinde alıyorum.
Kendim tatli yapıcam trilece falan l
Bu gidişle alamayız
Uygun beğendim alabilirim
Gerçekten çok para
bir dilim…. ne diyeyim ki🤦🏻♀️
Müstahak babacımmm müstahakkkk
Annemler yapmış ondan yerim 😄
Ben sevmiyorum zatne baklava, bedava da yemem
Ne güzel sakin sakin günüme devam ediyordum...
üzücü bir durum..
Evde yaparsan iki katı
Yazık bu millete.
Ben yaparım baklavayı :D
20liraya 1 kilo aliyodum awk
Çok konuşmayın GEBEŞ KAPLUMBAGALARI bu daha iyi günlerinişz girin lan sıraya girin. ANLAYAN ANLADI EFSANEYİ.:.. Almanyadan selamlar...
Hayir tabi ki de bu ne bu kadar pahali
maalesef almıycaz o para hakkı değil
Alınır biraz
Akp liler düşünsün
Bu bayram almayiz
Kul hak ettiği ni yaşar
Kendim yapacam
Evde yapiliyor
yine alacağım
yok yapıyorlar evde
Alacağız
Baklavasız oluversin