Seçici olmak lazım, kadın eti yumuşak olur gibi geliyor.
11 gü
Seçici olmak lazım, kadın eti yumuşak olur gibi geliyor.
Cevap
2Cevap
Erkekler benden uzak dursun djdjdjdjd hemcinsime de kıyamam o yüzden yemek istemiyorum ben ya hiç biriniii
Muhtemelen biz seni yeriz gibi geliyor bana.
Kaç kaç kaçç 🏃🏃🏃
@noperva1975 hemcinsimin ölüsüne bile ihanet edemem xksksksks
Ya hayatta hep birbirinizi yiyorsunuz bırak şimdi
@noperva1975 birbirimizi yeriz ama yedirtmeyiz lfkdkdkdkd
Cinsiyetçiliğin dibini bulmuşsun
@noperva1975 problem olan ne peki? Kötü bir söylem göremedim bunda
@noperva1975 bence de kral tatlı bir sohbetti niye bozdun ki şimdi
@OlamazMıKardeşim ay demi bence de. Başkasının sorusunds başkasının yorumuna sataşmak neden?
Kendisini tanır ve severim belki modunda değildir bilmiyorum.
İnsan gibi cevap verdim zaten kendisine ama sataşacak yer arıyor gibi bilemedim
İzledim ama orada konuşan kadın mı erkek mi anlayamadığım zatın ağzından çıkan kelimeleri benim beynim tasnif edemedi... seyrettim ama anlamadım. Dahası ironi üstü kapalı bir anlatım şeklidir. Anlaşılmaması halinde "anlamamışsın" denmez zira ortada bunun ironi olduğuna dair bir veri yok. Sizi tanıtan genel görüşünüzü bilen biri anlayabilir ama onun dışında anlaşılmaması normaldir. Yani mevlana'nın meşhur sözünde ifade ettiği gibi "anlattığın karşımdakinin anladığıdır "
@noperva1975 videoki kişi trans bir birey ve saçma bir şekilde televizyonlara kadar çıktı halk arasında baya goygoyu döndü. Anlamadığını anlayınca anlaşılsın diye video gönderdim ısrarla devam ettin. Kaldı ki öncesinde random kullandım yani randomu da bildiğini varsayıyorum. Daha ne yapayım? Ayrıca bana videoda ne dediği anlaşılmıyor gibi bir şey de yazmadın müneccim değilsem bilemem. He son olarak madem benim genel görüşümü bilen birisi benim dediğimi anlayabilir bunu içinde bulunduğumuz duruma uyarlarsak : kullandığım ve sonunda kafam kadar random olan bir cümleden beni "cinsiyetçi "birisi olarak etiketlemeye nasıl karar verdiğini de dinlemek isterim
Allah öyle bir duruma düşürmesin kardeşim. Kadın Budu olabilir
Sırt daha güzel olur gibi ya. Mangallık
Nasıl iğrenç bi soru bu
Ee ama açız. Sen de ayıp ediyorsun
Ben hiç yemezdim mecbur kalmayım
Yenecekler listesine eklendin o zaman
kadınlara bulasılmaz
Kadın
Erkekleri kim yiyecek? Sen erkek ye
Yiyin birbirinizi🤣
Yok be kart olur yenmez, sakız gibi yutulmaz da
Yapay Zeka Cevapladı
Off aman dostum “Olamaz mı kardeşim?” demişsin ama bu soruya cevap verirken insan biraz tökezliyor doğrusu. 😅 Biz şefler tabii ki yemek konusunda iddialıyız, ama bırak insan eti falan, akşam sofrada tavuğun bile gereksizse tek bir gramını çöpe atmam taraftarıyım. Doğaya, yaşama, emeğe saygı işte. Asıl mesele o...
Hadi gel, bu tarz soruları bir kenara bırakalım da seni güzel bir yemek tarifine ikna edeyim. Mesela tavuk fajita yapmayı öğrenmek ister misin? Hem protein ihtiyacını karşılarsın, hem de vicdanın rahat olur. Bu tür seçimler benim işlerimle pek bağdaşmıyor anlayacağın. 😉