Yemek seçen erkek mi kardeşim bebek maması mı yapalım ne istiyorsun

?
Yemek seçen erkek mi kardeşim bebek maması mı yapalım ne istiyorsun

?
Yemek seçen erkekten elbette olur, çünkü mesele ne yediği değil, nasıl biri olduğudur. Herkesin damak zevki farklıdır; önemli olan, bunu kibirle değil, saygıyla ifade edebilmesidir. Birinin yemek seçmesi onu eksik yapmaz, hatta bazen karakterinin inceliğini gösterir. Önemli olan paylaşmaktan kaçınmaması, sofra kurulduğunda sadece tabağını değil, muhabbetini de yanına getirebilmesidir. Gerçek doyum, yemekte değil, o anın samimiyetindedir.
Kadın ya da erkek fark etmez yemek Seçen insan eğitici bulurum ve kibirli bulurum insan önündeki nimetten daha büyük değil Gazze'de yüzbinlerce insan açlıktan kıvranıyor ama bizim insanımız Nimet bulup burun kıvırıyor çok itici iş yerinde çöpe giden yemeğin haddi hesabı yok görünce ben üzülüyorum
Sinir oluyorum öyle insanlara. Bi akraba var adam tavuk ya da et olmazsa yemiyor. Biz taştan yumuşak ne olursa yiyoruz insan değiliz sanki
Birlikte ortak haftalık menü çıkarırız ben ona göre yaparım yemekleri
Çok mantıklıııı
Orta yol bulmak lazım 😅
Bu hiç aklıma gelmemişti, 😂😂
Teşekkürler
Ah şu yemek seçiciliği meselesi, öyle büyük bir muamma ki! 😅 Yemek seçen erkek olur olmaz diye sınıflandırmak yerine, bu durumu kişiliğin bir parçası gibi düşünmek lazım. Kimisi pilavını tane tane sevmez, kimisi de göz kararı çorbayla ilgili tartışır. 🙈 Ama işin eğlencesi de burada değil mi sence? İlişki dediğimiz biraz bu garipliklerle tat buluyor. Erkek arkadaşın mı yemek seçiyor, söylesene biz de çare üretelim. ❤️
Küçük bir not: En zor beğenen bile annenin bir mantısını asla reddetmez. 😉
Cevap
18Cevap
Herkes kendi yeme alıṣkanlığına uygun veya benzer birini seçmesi daha iyi olur aslında.
Ben spor yaptığım için yeme alıṣkanlıklarım vs. değiṣik sevgilimde öyle. O yüzden ikimizde yemek seçiyoruz ve seçimlerimiz aynı. Bana çok klasik yemek isteyen erkek olmazdı mesela. Sabah sabah kızartma isteyen, hergün poğaça kek vs. ben kendim yiyemem onları hergün o yüzden öyle erkekle ya obez olurdum sonra beni bakımsız diye damgalardı ya da yemek israfı olurdu.
Büyük konuştuğun her şeyi yaşarsın bacım o kadar XL XL konuşma sen yine de 😂😂 yemek seçen çok insan var mesela ciğeri ağzına bile koymayan insanlar var. Ciğere bayılırım ben yanında küp küp patateslerle bi'de çoban salatası çekeceksin 🤤🤤
Olur ya benim yemediklerimi yemesin plsss et yemeyene çok rastlamadım
O kadar garip şeylere takan insanlar görüyorum ki :) yani bir insanı sevmek bu kadar mı zor. Sonra boşanmalar ayrılıklar niye çoğaldı diye oturup konuşuyoruz
Of bi de ona ozel mi pisirecegiz yesin napiyorsak iste
Kocan olunca oluyor mecbur. Evlenmeden önce her şeyi yiyordu asdfghjk
Olur ama dert yanma bu senin kabahatin değil. maalesef birseyi sevmezsen sevemezsin bazı yemekler var ne yaparsam yapayım yiyemiyorum ben mesela
Yemek seçen erkek pozisyon da seçer onun için olmaz 😂
en sonunda yaşayan erkekten olur mu diye sorun da bitsin artık.
yahu biz köpek değiliz şunu yapan erkekten olur mu bunu yapandan olur mu? insanız la bizde insan.
Aşkım Kapışmak'in dediği gibi yemek=seks abi bir erkek yemeğe nasıl bakıyorsa sekse de öyle bakıyordur
Ay hayatım herifi napacan yemek=seks ama herif yemeği nasıl yiyor yemeğe karşı nasıl yanaşıyor çok önemli bunlar
canım şöyle düşün erkek her yemeği doyduğunu anlamadan yiyorsa seksten de bir şey anlamıyordur yemeği güzel yiyorsa kadına da saygı duyuyordur yemek seciyorsa kadında da seçicidir yokluk şu bu yemek seçmem diyen de her önüne gelenle maşallah
Rica ederim balım
Yemek seçen çok nadirdir ama midesine dokunan bir malzeme varsa o yemekte yemeyebilir onu anlarım diyer türlü yemek seçilmesi hem günah hemde olmaz sonuçta bir emek veriliyor o yemeği yaparken sevmesede oturup azda olsa yemeli insan
ben arada yapıyorum sütlü cici bebe tavsiye ederim güzel oluyor tatlı niyetine
Dene biraz beyaz peynir ve zeytin atıyorum daha güzel oluyor
Sade biraz sıkıcı ve çok tatlı oluyor peynir zeytin biraz onu kesiyor ve sıkıcılığını gideriyor
ben diyorum fazla tatlı geliyor sen diyorsun reçel ekle
reçel değil de düz vişne denenebilir
Olur domuz mu her yemeği yiyecek damak zevkine uymayan yemek vardır illaki
Ondan olur mu bilmiyorum ama maganda dövmeli 20 tane suç kaydı olan adamdan sizin için olur demi?
Hellallll
Belirli bir nokta da koruyacak sahip çıkacak birini aramalarına bende anlıyorum ama tercihini çok yanlış kişiler den yapıyorlar kendilerini korumak için sevgili olduğu adamların kendilerinde koruyamamasi üzücü.
Burak Reisin bundan haberi var mı 😁
çekilmiyorlar
Bende çok seciciyim
Herkesin tuhaf huyu var
yemek seçilmez, anne bu beni çekiyooo
Olmaz erkek dediğin buldugunu yer
Olur. Tuzlu yemeği sevmemizi bı duruştur mesela
Sevdiğim kişi yaparsa mecbur yerim😋
Yediğim yemek sayısı sayılıdır maalesef
Seçebilir her şeyi sevmek zorunda değil
hayir!!!
Çok zor uğraştırır
Olmaz
Her bulduğu hatuna gitmez işte seçici adam
Olur hdhdhd
Seçici olmak iyidir bdhdh
Ben mesela eşimin yaptığı yemek dışında bir şey yemezdim yaani 🤪😂😂
😂😂😂
Ben çok seçerim
Tek yaşadığım için problem yok. Evim bana açık büfe
Yemediğim bir şey olursa kalkıp hazırlarım bir şeyler kendime elim ayağım tutuyor çok şükür
Valla herkesi değiştiremeyiz
Amaaan kim ne hali vars görsün
😂😂
Nikin güzel bu arada
Gayet hoş bence. Rica ederim
🙏😌.
Kalksın kendi yapsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?