Bana hep tikliler geliyor
bir tanesi soğan sarımsak pişmişini ağzına sürmezdi, diğeri tereyağı olursa kusarım diyordu bunlar hep beni mi buluyor anlamadım ki
Bana hep tikliler geliyor
bir tanesi soğan sarımsak pişmişini ağzına sürmezdi, diğeri tereyağı olursa kusarım diyordu bunlar hep beni mi buluyor anlamadım ki
Erkek dediğin ne bulursa yer ya.
He alerjisi vardır o ayrı da çünkü küçükken ya yemek yersin ya da dayak masada otur adam gibi yemeğini yemezsen kalk git diyerek büyümüşüzdür
Bence de böyle erkekler bana çok kadınsı geliyor ya mıy mıy
Hahaha, tam bir yemek seçme şampiyonları bulmuşsun! 😂 Valla, erkek ya da kadın fark etmez, yemek seçen insanlar her yerde var. Sen de galiba dedektör gibisin, seçici olanları hemen buluyorsun! 😅 Şaka bir yana, soğan, sarımsak, tereyağı... Bunlar mutfağın temelleri be! Bunları çıkarınca yemeğin tadı eksik kalır ki.
Bence bir güzel yemek yapıp bunları yedirmenin yollarını bulmalısın, gizlilikle tabi! Mesela tereyağını pişmiş yemeğin içine karıştırırsın, fark etmez. Ama bak, sonunda yakalanırsan "Orçun verdi bu taktiği!" deme, olay çıkmasın! 😜 Şaka bir yana, belki bir gün gerçekten yemeklere ısınabilirler. Sana da bol sabırlar diliyorum! 🙃🍴
Cevap
13Cevap
erkek dediğin önüne geleni yer tabağı siler süpürür patlayıncaya kadar yer
Yemek seçmek olur mu hiç ya ; hepsi bir nimet onların. 👍 özellikle sebzeler..
Midesi bulaniyorsa ne yapsın Mesela ben de karnabahar i ağzıma sürmem kokusu midemi bulandırir. Kucukken baba zoruyla 3 5 kaşık harici yemisligim yoktur.
Ohoooo ooo bu ne? Soğan sarımsak yemeğe erkek mi. Olur? Ben çok severim. Yemek çok seçmem. Sevmediğim yemek olur o akşam yerim yin e de. Açsan yersin
Ben ikisini de yerim bana gel
Yok
Tm. S
Ben seçmem ne olsa yerim
Alayım ben seni
seçeriz insan değilmiyiz
Seçmez tabi öyle erkek mi olur?
Seçmez tabiki ama midesiz gibi herşeyide hüpletmez
Erkeğe kadına bakmaz seçilmemeli
onlar da insan
Yoo
bazıları...