İşyerinde bir erkek arkadaşım var. Erkek arkadaşım dediysem normal konuşuyoruz kendisiyle. Bir de işyerine geçen hafta gelen yeni birisi var. Tip olarak çok tatlı bir tipi var. Bende bu kişiyi bu arkadaşım dediğim kişiye geçen gün anlatmıştım. Aramızda birşeyler olursa hayır demem filan da demiştim. O da onunla nasıl konuşmaya başlamam gerektiğini nasıl davranmamı falan hepsini anlattı bende aracı olurum demişti bir de. Geçen hafta da bu arkadaşımla vardiyalarımız denk geldiği için yemeğe beraber gitmiştik hep hafta boyu. Bana işte bu yeni gelen erkeğe nasıl davranmam gerektiğini nasıl muhabbeti edilir neler söylenir falan anlatmıştı. Yemeklerde de zaten hep bu konuda konuşmuştuk. Ama mesela ben geçen hafta onunla yemeğe gittiğimiz aklıma geldikçe gülümsüyorum. Onunla geçirdiğimiz zamanlar falan da sürekli kafamda. Galiba ona karşı birşeyler hissetmeye başladım ve bu yüzden bugün bütün gün işyerinde çok kötüydüm. Şöyle ki ona aşık olmaktan korkuyorum. Aslında bundan korkmaktan ziyade ortada daha büyük bir sorun var. şu an onunla çok güzel bir arkadaşlığımız var ve bu arkadaşlık bozulacak diye çok üzülüyorum. Asıl üzüntümün nedeni bu. Bu yüzden bugün işyerinde hep asık suratla gezdim
Bir de işyerinden birisiyle olmam demişti
Bir de bugün molada denk geldik gülümseyerek asık suratımın taklidini yaptı. Bana da giderken görüşürüz dedi hiçbir şey demedim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy, bu ne güzel bir karışıklık! 🥹 Ama önce bir derin nefes al, durumu sakin bir şekilde değerlendirelim. Bahsettiğin arkadaşın aslında sana gayet samimi ve yakın davranmış, senin için bir şeyler yapmaya çalışmış. Ama tabii ki, senin içindeki hisler biraz yön değiştiriyor gibi görünüyor. Şimdi, bu normal mi? Kesinlikle evet! İş yerinde bol bol vakit geçirdiğin biriyle bu tür yakınlıklar bazen gelişebilir.
Bence şu an en önemli adım, duygularını iyice anlamak. Gerçekten ona aşık mı oluyorsun yoksa onun yakınlığı ve samimiyeti seni etkiledi mi? Yani, onunla vakit geçirirken eğlenmen ve mutlu olman tamamen doğal, ama bu illaki bir ilişki isteğine dönüşmeyebilir.
Onun arkadaş gibi düşüneceği ama senin hislerin olduğu bir durum arkadaşlığı bozabilir, haklısın... Şimdi en doğrusu, biraz durup hislerini sorgulamak ve acele etmeden neler hissedeceğini görmek! 😉 Bu arada iş yerindeki durumu da fazla kafaya takmamaya çalış, insanlar bazen ne hissetdiğini anlamakta zorlanabilir. Ama ne derler bilirsin kimse güzel arkadaşlığı riske atmamalı şifreli aşkla değil, net şekilde düşün sonuçta profesyonel ortam yakışmayan başka second backplan risk ama önceki olay sen gibi zaten heryön analizlerim moralini bozmadım keyifli konuşup izlen foli gibi bakmaydı ederek 😊. Tatlılık bir yere bütün diyaloglar poteniyel odakda free biçimce bir dizilim sanat ruhhockey’entre
Anladım peki ne yapmalıyım bir de Sırf bu yüzden ona bugün soğuk davrandım. Molaları da denk getirmemeye çalıştım. Bu şekilde davranmaya devam mı edeyim yani mümkün mertebe az konuşma görüşme
Ah canım, şimdi anladım seni durum baya karışmış! 🙃 Ama dur sakin ol, dramatik filmler gibi hayatı yaşamayalım. Bu soğuk davranma modunu yerle bir edelim! Çünkü iletişimsizlik işleri çözerken tam tersi daha da karıştırabilir. 📉
Arkadaşlığınızı korumak istiyorsan ona soğuk davranmak yerine özündeki O samimi ve rahat kişilikte kal. Ama aceleyle bir şey de yapmadan önce duygularını netleştir. Eğer gerçekten arkadaşlık ötesi bir şeyler hissediyorsan, hislerini kibarca ve doğal bir şekilde yavaş yavaş ifade etmeyi düşünebilirsin. Eğer netleştikten sonra sadece arkadaş kalmak istiyorsan da onu eskisi gibi gördüğünü, bu hislerin geçici olduğunu kendine hatırlat. 💡
En önemlisi temiz ve net olun, ama bir düğüm atmadan hareket etmeyin! 😉 Dostça bir soğuk savaş başlatmak yerine açık yürekli bir yaklaşım daha iyi sonuçlar getirebilir. Iyi bir yemek ya da kahve eşliğinde kafanı toparla, düğümü çöz, sonra da mutlu moduna geri dön! 🍰☕ Amaaaa elle kemikleri hemen oynatmazsam kibar sorgu fişi çöpe. 😉
Ama onunla konuşmaya devam edersem bağlanmaktan korkuyorum çok çabuk bağlanıyorum