Hemen bakabilir misiniz teşekkür?

İşyerinde bir erkek arkadaşım var. Erkek arkadaşım dediysem normal konuşuyoruz kendisiyle. Bir de işyerine geçen hafta gelen yeni birisi var. Tip olarak çok tatlı bir tipi var. Bende bu kişiyi bu arkadaşım dediğim kişiye geçen gün anlatmıştım. Aramızda birşeyler olursa hayır demem filan da demiştim. O da onunla nasıl konuşmaya başlamam gerektiğini nasıl davranmamı falan hepsini anlattı bende aracı olurum demişti bir de. Geçen hafta da bu arkadaşımla vardiyalarımız denk geldiği için yemeğe beraber gitmiştik hep hafta boyu. Bana işte bu yeni gelen erkeğe nasıl davranmam gerektiğini nasıl muhabbeti edilir neler söylenir falan anlatmıştı. Yemeklerde de zaten hep bu konuda konuşmuştuk. Ama mesela ben geçen hafta onunla yemeğe gittiğimiz aklıma geldikçe gülümsüyorum. Onunla geçirdiğimiz zamanlar falan da sürekli kafamda. Galiba ona karşı birşeyler hissetmeye başladım ve bu yüzden bugün bütün gün işyerinde çok kötüydüm. Şöyle ki ona aşık olmaktan korkuyorum. Aslında bundan korkmaktan ziyade ortada daha büyük bir sorun var. şu an onunla çok güzel bir arkadaşlığımız var ve bu arkadaşlık bozulacak diye çok üzülüyorum. Asıl üzüntümün nedeni bu. Bu yüzden bugün işyerinde hep asık suratla gezdim

Bir de işyerinden birisiyle olmam demişti

Bir de bugün molada denk geldik gülümseyerek asık suratımın taklidini yaptı. Bana da giderken görüşürüz dedi hiçbir şey demedim

Hemen bakabilir misiniz teşekkür?