Birisi var, geçen gün başka birisiyle gülüşürken göz göze geldik. Arada bakışlarını yakaladım. Sonra ben onun önünden geçerken bana x bugün çok yorulduk değil mi dedi öyle muhabbet ettik. Sonra yaklaşık bir 2-3 saat sonra bazı kişiler toplanmış birbirleriyle konuşurken bu bana x demin saatinden ışık çıktı dedi. Bende evet saatim dokunmatik ekranı açılmıştır dedim. Burada herkesin birbiriyle konusurken dönüp bana hiç alakası olmayan bir şeyi sormasını anlayamadım. Bir de sonra bu diğerleriyle konuşurken diğerlerine bugün ben ne kadar yoruldum x e sorun dedi bana ithafen. Dün yoktu. Bugün de ben başkalarıyla konusurken sürekli gözü bendeydi, bana bakıyordu. Kaç kere önünden geçtim yine hep bakıyordu. Sonra muhabbet ettik. Geçen gün bu bana işle ilgili bir şey öğretmişti, sonra başka birisi daha aynı şeyi öğretti. Bu bugün bana benim öğrettiğim mi daha iyiydi onun öğrettiği mi diye sordu. Sonra ben bir ara nasıl gidiyor diye sordum öyle muhabbet ettik. Sonra ben yine yakınından geçerken başka bir çocuk daha vardi. Bana x sen y'yle tanıştın mı dedi (burada y dediğim o başka bir cocuk) bende hayır dedim diğer çocuğa ismimi söyledim. Bütün bu olanları anlayamadım
Ya bir de şöyle bir şey var. Bundan yaklaşık 4 sene önce birisi kalbimi inanılmaz kırmıştı. Tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Bu yüzden kaç gundur bir mutluyum bir mutsuzum. Mutluyum çünkü ilgi görmek hoşuma gidiyor mutsuzum çünkü aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Yani o kalbimi kırandan sonra hayatımda kimse olmadı ki, belki de bu yüzden bana her ilgi gösteren böyle hoşuma gidiyor. Ve dediğim gibi dünden beri bir mutluyum bir mutsuzum ve ne yaparsam yapayım mutlu olamıyorum. Mesela kendi kendime akışına bırak evet yine üzüleceksin belki de çok mutlu olacaksın bilemezsin bırak üzülsen de sevinsen de duygularını yaşa diyorum ama hemen arkasından kalbim kırılacak diyorum ve üzülüyorum. Dediğim gibi kötüyüm ve mutlu olamıyorum bir türlü. İşin kotu tarafı da kafamda sürekli o var, kafam dolu. Bir yandan da bunu kimseye anlatamadığım için mi böyleyim bilmiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
öncelikle bu duygu karmaşasına kendini zorla sokuyor gibisin, yani mesela sana bariz bir ilgi var ortada bir kere kalbin kırıldı diye belki de çok hayırlı ve güzel bir şeyi elinin tersiyle itmiş olacaksın, hayat bu düşeriz kalkarız dibe bile batarız ama her şey hata yapa yapa öğrenilir kendini zora sokma kısıtlama inan bana belki de çok mutlu olacaksın bilemezsin ki, evet üzülme ihtimalin de olacak ama belli ki adam seni etkilemiş ki aklından çıkmıyor, denemekten zarar gelmez hayatta bir şeyler için risk almak gerekir, ilgisine karşılık ver belki çok mükemmel ve mutlu bir ilişkide bulacaksın kendini, bir süre devam et baktın olmayacak gibi açıkça söyle duygular açıkça belli edilmezse karşı tarafın anlamasını bekleyemeyiz
Öncelikle bu güzel yorumun için teşekkür ederim. Bu yazdıklarına bir kaç sorum olacak, bu sorularımı ayrı ayrı cevaplarsan mükemmel olur:
1. Ya bu kafaya takma şeyi inan ki elimde değil. Dediğim gibi belki kırılıp üzüleceksin belki mutlu olacaksın bunu bilemezsin bırak duygularını yaşa diyorum kendi kendime ama hemen arkasından takıyorum. Ve kafamın için inan ki yaklaşık 3-4 gündür inanılmaz dolu, işin tuhaf tarafı da neden dolu olduğunu bilmiyorum
2. Sence bana karşı bir şeyler hissediyor mudur yoksa ben mi kafamda kurdum
3. İlgisine karşılık ver demişsin. Mümkün mertebe onun yakınlarından geçmeye çalışıyorum. Onunla konuşuyorum ona gülümsüyorum. Başka neler yapabilirim ki gelsin söylesin, kabul edicem çünkü
4. Ya bir de şöyle bir şey var. Bizim isyerinde 2 farklı vardiya var sabah ve akşam. Vardiyalar aylık belirleniyor. şu an ikimizde sabahçıyız. Bu ayın sonunda ya beni geceye geçirecekler ya da gündüzden devam edicem, iki ihtimal var. Geceye geçersem onunla görüşemeyiz, şimdi iyi kötü konuşuyoruz ama öyle olursa kökten gider unutur beni. O yüzden bu ayın sonuna kadar bana gelip söylemesi lazım
5. Dün başka birisiyle konuşurken instagramım olduğunu kaç kere belirttim bu da oradaydı neden haal instagramdan istek atmıyor ya da numaramı istemiyor
1. O kişi seni tahmin ettiğinden daha çok etkilemiş bu yüzden kafan dolu, üzülür müyüm diye düşünüyorsun ya kabul etmezsem pişman olur muyum diye düşünüyorsun
2. Anlattıklarına bakılırsa bariz bir ilgi var öyle seviyor falan diyemem ama hoşlandığını söyleyebilirim
3. ondan hamle beklemeden sende onun fikrini alabileceğin konular ortaya at mesela beraber oturduğunuz bir ortamda onun yakınında olan bir nesneyi iste o verdiği zaman kimseye yapmadığın bir şekilde utanarak gülümse teşekkür et, bir ortamda yine bir yerde denk gelmişseniz ve bişiler içecekseniz ona ne içtiğini sor ve söylediği içeceği merak ettiğini söyleyerek aynısından sipariş et vs.
4. öyle bir durum olursa onun gelmesini bekleme içinde bir şeyler varsa sosyal medyadan takipleşmel ve iletişimde kalabileceğiniz bir konu bul
5. büyük ihtimalle senin istediğinden emin değil, yani ona bir ışık verirsen isteyeceğine eminim
1. Aslında bakarsan üzülür müyüm değil de kalbim kırılır mı diye korkuyorum. Bu yüzden mi kafam bu kadar dolu. Bir de bu kafamı boşaltmak için ne yapabilirim dediğim gibi kaç kere kendi kendime söylendim olmadı
2. Anladım
3. Tamamdır zaten gülümsüyorum yüzüne karşı hep , normal konuşmaya da devam edeyim. Böyle yapmaya devam edersem gelir değil mi
4. Anladım. Ya dediğim gibi bir ihtimal sadece gece denk gelebilir de gelmeyebilir de sonuçta shift leri ben hazırlamıyorum. O zaman bir ara laf arasında ona şöyle bir şe söylesem olur mu. Beni gelecek ay geceye alırlarsa 2 kelime edemeyeceğiz ya da konuşamayacağız. Dediğim gibi bunu böyle laf arasına sıkıştırsam olur mu bir ara söylesem, saçma mı oldu bu bilemedim. Ya da bu olmaz dersen başka bir şey varsa aklında onu da alabilirim.
5. Ne gibi bir ışık mesela
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!