Hemen bir bakabilir misiniz?

İşyerinde birisi var. Geçen gün başka birisiyle gülüşürken göz göze geldik. Arada bakışlarını yakaladım. Sonra ben onun önünden geçerken bana x bugün çok yorulduk değil mi dedi öyle muhabbet ettik. Sonra yaklaşık bir 2-3 saat sonra bazı kişiler toplanmış birbirleriyle konuşurken bu bana x demin saatinden ışık çıktı dedi. Bende evet saatim dokunmatik ekranı açılmıştır dedim. Burada herkesin birbiriyle konusurken dönüp bana hiç alakası olmayan bir şeyi sormasını anlayamadım. Bir de sonra bu diğerleriyle konuşurken diğerlerine bugün ben ne kadar yoruldum x e sorun dedi bana ithafen. Dün yoktu. Bugün de ben başkalarıyla konusurken sürekli gözü bendeydi, bana bakıyordu. Kaç kere önünden geçtim yine hep bakıyordu. Sonra muhabbet ettik. Geçen gün bu bana işle ilgili bir şey öğretmişti, sonra başka birisi daha aynı şeyi öğretti. Bu bugün bana benim öğrettiğim mi daha iyiydi onun öğrettiği mi diye sordu. Sonra ben bir ara nasıl gidiyor diye sordum öyle muhabbet ettik. Sonra ben yine yakınından geçerken başka bir çocuk daha vardi. Bana x sen y'yle tanıştın mı dedi (burada y dediğim o başka bir cocuk) bende hayır dedim diğer çocuğa ismimi söyledim. Bütün bu olanları anlayamadım

Ya bir de şöyle bir şey var. Bundan yaklaşık 4 sene önce birisi kalbimi inanılmaz kırmıştı. Tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Bu yüzden kaç gundur bir mutluyum bir mutsuzum. Mutluyum çünkü ilgi görmek hoşuma gidiyor mutsuzum çünkü aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Yani o kalbimi kırandan sonra hayatımda kimse olmadı ki, belki de bu yüzden bana her ilgi gösteren böyle hoşuma gidiyor. Ve dediğim gibi dünden beri bir mutluyum bir mutsuzum ve ne yaparsam yapayım mutlu olamıyorum. Mesela kendi kendime akışına bırak evet yine üzüleceksin belki de çok mutlu olacaksın bilemezsin bırak üzülsen de sevinsen de duygularını yaşa diyorum ama hemen arkasından kalbim kırılacak diyorum ve üzülüyorum. Dediğim gibi kötüyüm ve mutlu olamıyorum bir türlü. İşin kotu tarafı da kafamda sürekli o var, kafam dolu. Bir yandan da bunu kimseye anlatamadığım için mi böyleyim bilmiyorum

Hemen bir bakabilir misiniz?