İşyerinde birisi var. Geçen gün başka birisiyle gülüşürken göz göze geldik. Arada bakışlarını yakaladım. Sonra ben onun önünden geçerken bana x bugün çok yorulduk değil mi dedi öyle muhabbet ettik. Sonra yaklaşık bir 2-3 saat sonra bazı kişiler toplanmış birbirleriyle konuşurken bu bana x demin saatinden ışık çıktı dedi. Bende evet saatim dokunmatik ekranı açılmıştır dedim. Burada herkesin birbiriyle konusurken dönüp bana hiç alakası olmayan bir şeyi sormasını anlayamadım. Bir de sonra bu diğerleriyle konuşurken diğerlerine bugün ben ne kadar yoruldum x e sorun dedi bana ithafen. Dün yoktu. Bugün de ben başkalarıyla konusurken sürekli gözü bendeydi, bana bakıyordu. Kaç kere önünden geçtim yine hep bakıyordu. Sonra muhabbet ettik. Geçen gün bu bana işle ilgili bir şey öğretmişti, sonra başka birisi daha aynı şeyi öğretti. Bu bugün bana benim öğrettiğim mi daha iyiydi onun öğrettiği mi diye sordu. Sonra ben bir ara nasıl gidiyor diye sordum öyle muhabbet ettik. Sonra ben yine yakınından geçerken başka bir çocuk daha vardi. Bana x sen y'yle tanıştın mı dedi (burada y dediğim o başka bir cocuk) bende hayır dedim diğer çocuğa ismimi söyledim. Bütün bu olanları anlayamadım
Ya bir de şöyle bir şey var. Bundan yaklaşık 4 sene önce birisi kalbimi inanılmaz kırmıştı. Tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Bu yüzden kaç gundur bir mutluyum bir mutsuzum. Mutluyum çünkü ilgi görmek hoşuma gidiyor mutsuzum çünkü aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Yani o kalbimi kırandan sonra hayatımda kimse olmadı ki, belki de bu yüzden bana her ilgi gösteren böyle hoşuma gidiyor. Ve dediğim gibi dünden beri bir mutluyum bir mutsuzum ve ne yaparsam yapayım mutlu olamıyorum. Mesela kendi kendime akışına bırak evet yine üzüleceksin belki de çok mutlu olacaksın bilemezsin bırak üzülsen de sevinsen de duygularını yaşa diyorum ama hemen arkasından kalbim kırılacak diyorum ve üzülüyorum. Dediğim gibi kötüyüm ve mutlu olamıyorum bir türlü. İşin kotu tarafı da kafamda sürekli o var, kafam dolu. Bir yandan da bunu kimseye anlatamadığım için mi böyleyim bilmiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Güzelim niye takıyorsun bu kadar kafaya? Risk al biraz. Üzülmeden, kalbin kırılmadan, denemekten kaçınarak mutluluğu zaten bulamazsın. Bırak ne oluyorsa olsun, her şey unutulur. Bu kötü giderse, bundan sonra başkası gelir yaralarını sarar. Böyledir aşk.
Ya bilmiyorum ki elimde değil takıyorum. Doğru yani bu olmazsa başkası gelir. Ama dediğim gibi takıyorum elimde değil, şunu bir başaramadım ki yani takmamayı.
Bir de bu anlattiklarima Yorum bekliyorum.
Canım benim risk almazsan hiç mutlu olamazsın ki zaten. Çok kötü olursa daha da üzülmeden bırakıp gidersin her zaman bir başkası gelir mutlu eder seni. Böyle ürkek davranırsan seni gerçekten mutlu edecek doğru kişiyi bulamazsın.
Evet haklısın peki bu durumlara ne diyorsun
Çocuğun sana ilgisi var sana bir tavsiye korkularının üzerine git
İlgisi olduğunu nasıl anladın ve sence ne yapmaliyim
Her fırsatta konuşmaya çalışıyor ilgileniyor seninle
Anladım ne yapmaliyim
Onun yaptığını sende yap biseyleri fark et tras olduğunda yakışmış de mesela sen git muhabbet aç konuş
Bugün muhabbet açtım zaten nasıl gidiyor dedim. Peki kalbimin kırılmamasi için ne yapmalıyım
Ona yapacak bisey yok bizde üzülüyoruz bazen ama hayat devam ediyor kimsenin seni üzmesine izin verme ama üzüleceksin bunu sadece erkek arkadaş olarak algılama kız arkadaş olur akraba olur korkma ne olacaksa olsun yaşanacak bisey varsa yasa kacma
Anladım peki ne yapmaligim
İçinden ne geliyorsa korkma hiçbir seyden
Anladım peki şöyle bir şey sorayım. Bu kafama takma şeyi nasıl olacak yani bu kadar takmamak için ne yapmalıyım. Yani yaklaşık 4-5 gündür bu haldeyim
Ozguvensizlikmi var
Ozguvensizlik değil de bayağı kırılgan bir yapım var. Neden ki
Özelden konusalimmi
Olur da neden
Herkes okumasin
Neden ki ne diyeceksin
Bisey demiyecegim rahat konuşalım dedim önemli değil
Buradan konuşsak olur mu peki olursa buradan devam edelim
Olur
Tamam o zaman son yazdığıma Bir cevap rica edebilir miyim. Ozguvensizlik yok kırılgan bir yapıya sahibim yazmistim
Bir de "Bu kafama takma şeyi nasıl olacak yani bu kadar takmamak için ne yapmalıyım. Yani yaklaşık 4-5 gündür bu haldeyim" diye yazmistim. Aslında bakarsan neyi kafama taktığımi da bilmiyorum inanki
Olumsuz mu düşünüyorsun
Yani evet hani kalbim yine kırılır diye
Bunları yaşamadan atlatamazsın
Bazen anı yaşamak gerekir
Anladım ne yapmaliyim bunun geçmesi için peki
Şans vermelisin
Anladım da nasil geçecek peki
Yasadikca
Anladım peki o zaman şöyle bir şey sorayım. Onun gelip bana söylemesi için ne yapabilirim. Bir an önce gelmesi için
şu an normal konuşuyoruz
Sen sohbeti arttır
Tamamdır arada bir yüzüne de gülümsüyorum. Sabahları günaydın nasılsın falan da diyeyim madem. Bir de sohbeto nasıl arttırabilirim neler konusabilirim. Haliyle işle ilgili konuşuyoruz hep
Nerelisin de koyunu memleketini sor benmi öğreteyim 😉😉
Anladım tamamdır. Bir de kafamın içi çok dolu. Neden bu kadar dolu olduğunu da bilmiyorum inanki
Daha doğrusu neden ve neyle dolu olduğunu bilmiyorum
orada biraz yakiniz
Nasıl anlamadım
Benim kafa da dolu
anladım, benim söylediğime bir şey demedin. bir de kafamın içi çok dolu. Neden ve neyle dolu olduğunu bilmiyorum diye yazmıştım
Bende demek istedimki o herkeste var kendinincok dinleme
Tamam şimdi anladım. O zaman şöyle bir şey sorayım. Bu kafamın dolulugunu nasıl geçirebilirim. Yani dediğim gibi bir an kendi kendime düşünme mutlu olsan da olmasan da bırak duygularını yaşa diyorum ama sonra üzülüyorum arkasından ve düşünüyorum. Bence kafam bu yüzden dolu. Bunu bir türlü yapamadım biliyor musun. Yani kafamı boşaltmayı. Bir boşalsa rahatlayacam ama olmuyor işte bir türlü. :/
Meskale bul
Ne gibi şeyler önerirsin? Bu arada bugün evdeyim izinliyim, kitap okuyorum ama kafanın içi bir türlü boşalmıyor işin tuhaf tarafı da şu dediğim gibi bu kafamın içinin neden böyle olduğunu bilmiyorum dediğim gibi. Bir de sen ne yapıyorsun kafanı boşaltmak için
Ya kitap ya da bulmaca veya kendine özellik eklemeye çalış ingilizce gibi
Anladım, teşekkürler önerilerin için. B
Sence bu işin sonu nereye varacak
Sana bagli
nasıl yani bira daha açar mısın
Sen istersen olur
Ama seni korkutan ney
Yani dediğim gibi gelip seni seviyorum dese veya çıkma teklifi etse evet derim. Ben bu süre zarfında onunla normal konuşmaya devam edicem tabii gülümseyerek, ve bakışlarına da karşılık vericem. Başka neler yapabilirim gelmesi için
Beni asıl korkutan şey dediğim gibi kalbimin tekrar kırılması
Olabilir kalbin kırılabilir bu işlerde Olabilir alış
Evet haklısın. Bir de şöyle bir şey var. Bizim isyerinde 2 farklı vardiya var sabah ve akşam. Vardiyalar aylık belirleniyor. şu an ikimizde sabahçıyız. Bu ayın sonunda ya beni geceye geçirecekler ya da gündüzden devam edicem, iki ihtimal var. Geceye geçersem onunla görüşemeyiz, şimdi iyi kötü konuşuyoruz ama öyle olursa kökten gider unutur beni. O yüzden bu ayın sonuna kadar bana gelip söylemesi lazım :/
O sana ulaşır
Emin misin nereden ulaşacak ki
Eğer gönlü varsa seni bulur
anladım peki sence gerçekten bana karşı hisleri var mı yoksa ben mi yanlış anladım eğer öyleyse çok üzülürüm
Anlattığına göre ilgisi var gibi geldi
Anladım. Ya bir de dediğim gibi bu ayın sonunda geceye geçme ihtimalim %50. Geçmeden önce bir şeyler söylese keşke yoksa dediğim gibi unutacak ve üzülen ben olucam yine
Ne iş yapıyorsun
Son yazdığıma bir şey demedin. Bir de şimdi yazacağıma da yorum bekliyorum. Dün birisiyle konuşurken laf arasında kaç kere instagramım olduğunu belirttim, bu da duydu, hala neden istek atmıyor ya da numaramı almıyor ki
Braz daha cesaret bekliyor olabilir
Anladım, nasıl bir cesaret mesela
Biraz daha yakınlık gibi
Anladım o nasıl olacak peki. Bugün konuştuğumuz gibi yüzüne karşı gulumseye konuşmaya etrafında konuşmaya devam etsem böyle olur mu
Olmadı instadan sen ekle
Yok olmaz ekleyemedim herseyi ben mi yapicam. Bu az önce yazdiklarim gibi olur mu
Olurr
Uyudunmu
Ne yaptin
Dün yoktu ben vardım. Bugün de ben vardım o yoktu. Yarın gelir diye düşünüyorum. Yarın ona laf arasında şunları söylemeyi düşünüyorum ama acaba saçma mı olur güzel mi olur yorum bekliyorum:
-Dün ben bütün gün senin yerinde çalıştım. İçimden şimdi x olsaydı bana yardım ederdi diye geçirdim.
-Sizde de mi vardiyalar aylık değişiyor. Beni bu ayın sonunda geceye verirlerse sana arada hatır soran x (bu x benim) olmayacak. Neyse yerime geçici birini buluruz artık ne yapalım. Ama benim yerimi tutmaz bence
Dediğim gibi soyleyeceklerimi laf arasında bir yerde söylemeyi düşünüyorum ve artık ma. L değilse anlar ve gelir bana sevdiğini söyler ya da çıkma teklifi eder diye düşünüyorum ama doğru mu düşünmüşüm. Bir de bu söyleyeceklerim nasıl sence
Bence güzel inşallah anlar
Gerçekten güzel mi, saçma değil mi
Bir de bunları söylersem ne düşünür acaba
Selam