Hemen bakabilirseniz?

Öncelikle hepinize merhaba ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Mağazada çalışmaktayım. Kasada çalışanlardan birisi geçen gün bana bakıp duruyordu. Bugün de bana adın x mi diye sordu evet dedim. Kasada çalışan diğer kıza şakayla karışık x i kasaya alalım falan diye muhabbet etti. Sonra yaklaşık bir buçuk saat sonra falan bana yine seni kasaya alalım dedi öyle muhabbet ettik. Ve bugün geçen güne oranla daha fazla göz göze geldik. Mesela ben bugün bir müşteriye yardım etmiştim. Müşteri seçtiklerini bana verdi onları kasaya götürdüm. Kasaya giderken kasanın önünde ayakkabılar vardı müşteri ayakkabı bakmak istedi bende ona yardımcı oldum adamla konuşurken falan da bana bakıyordu o zaman da göz göze geldik. Bir de mesela ben bizim reyonda dolaşırken de çok kez göz göze geldik. Bilmiyorum size saçma gelebilir ama karşı cinsten birisi bana böyle baktığında çok hoşuma gidiyor. şu an evdeyim ve düşünüyorum çok mutluyum. Bu durumu abartmıyorum aynen böyle hissediyorum. Bunun nedenini anlayamadım

Hemen bakabilirseniz?