Hemen bakabilir misiniz acil teşekkürler?

Çalışıyordum ama kendi isteğimle işten ayrılıp evde kpss ye çalışmaya karar vermiştim. Şuanda da hiç bir işte çalışmıyorum, dediğim gibi evde kpss ye hazırlanıyorum. Annem de dedi ki sen çalıştığını zannediyorsun çalışmıyorsun dedi. Günde 2 saat çalışmayla video izlemekle olmaz. Ben şöyle çalışıyorum: Sabahları saat 10 gibi çalışmaya başlıyorum. Genelde öğlen 2 olmadan çalışmam bitiyor. Sonra günün geri kalanında serbest zaman geçiriyorum, ertesi gün yine aynı yapıyorum. Bir de şöyle ki günde 2 ders çalışıyorum. Mesela bugün tarih ve coğrafya çalıştım ve videoları konu konu bölerek dinleyip çalışıyorum. Mesela bugün coğrafyada platoları çalıştım bir dahaki coğrafyada göllere gecicem. Öyle çalışıyorum. Zaten her videonun sonunda soru çözümleri de var. Onları da önce kendim yapıyorum sonra dinliyorum yapamadığım varsa zaten direkt dinliyorum. Aralarda deneme de çözüyorum. Yani çalışma dediğin böyle olur değil mi? Takmış günde 2 saat çalışma yetmez, günün geri kalanı boşsun bilmem ne. İyice moralimi bozdu. Bir de hasta olucam. Eli kulağında yani oldu olacak, zaten hassasım iyice sinirimi bozdu. Çalışma isteğimi götürdü

Hemen bakabilir misiniz acil teşekkürler?