İşyerinde birisi var. Bugün başka birisiyle gülüşürken göz göze geldik. Arada bakışlarını yakaladım. Sonra ben onun önünden geçerken bana x bugün çok yorulduk değil mi dedi öyle muhabbet ettik. Sonra yaklaşık bir 2-3 saat sonra bazı kişiler toplanmış birbirleriyle konuşurken bu bana x demin saatinden ışık çıktı dedi. Bende evet saatim dokunmatik ekranı açılmıştır dedim. Burada herkesin birbiriyle konusurken dönüp bana hiç alakası olmayan bir şeyi sormasını anlayamadım. Bir de sonra bu diğerleriyle konuşurken diğerlerine bugün ben ne kadar yoruldum x e sorun dedi bana ithafen. Bunları anlayamadim
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu tür durumları yorumlamak zor olabilir çünkü herkesin davranışları ve niyetleri farklıdır. İş arkadaşınızın davranışları, sadece samimi bir arkadaşlık kurma çabası olabilir. Ancak, eğer bu durum sizi rahatsız ediyorsa veya daha fazla anlamı olduğunu düşünüyorsanız, bu konuyu onunla açıkça ve saygılı bir şekilde konuşmayı düşünebilirsiniz. İletişim, bu tür durumların çözümünde genellikle en iyi yoldur.
Anladım. Ya bir de şöyle bir şey var. Bundan yaklaşık 4 sene önce birisi kalbimi inanılmaz kırmıştı. Tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
Bu yüzden dünden beri bir mutluyum bor mutsuzum. Mutluyum çünkü ilgi görmek hoşuma gidiyor mutsuzum çünkü aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
Her zaman aynı şeyleri yasayacaksın diye bir şey yok
peki ne yapmalıyım bu konuda
Beklemek ve olacakları görmek
Anladım peki ne yapmaliyim ona naskl davranmaliyim
Normal davran, umursama, kaçan kovalanır
bir de şöyle bir şey var. dünden beri psikolojim çok bozuk. dediğim gibi bir mutluyum bir üzgünüm. ve bu durum bir türlü düzelmiyor. bir yandan kendime diyorum ki yine üzülebilirsin ya da mutlu da olabilirsin bırak hayatını yaşa ama bir yandan da içimde hep üzüntü var ve inanki bu duruma bir türlü br çare bulamadım. Bugün evdeyim güya ama çok mutsuzum
kimseyle de konuşamıyorum acaba konuşamadığım için mi böyle bilmiyoırum ki şu an seninle konuşmak iyi geliyor teşekkür ederim
rica ederim her zaman yazabilirsin takipte edebilirsin
teşekkür ederim tekrar bu durumuma ne diyorsun peki
Bekle be gör bakalım
Bugün gelmedi işe. Vardiyalı çalışıyoruz, herhalde vardiyalarımız denk gelmedi. Olsaydı yine benimle konuşmaya çalışır ve saçma sapan şeyler söylerdi. Yeri belli bugün. Ve ben bugün mutsuzum nedenini bilmiyorum. Onu sevmiyorum hoşlanmıyorum da, dediğim gibi hareketleri hoşuma gitmişti. Ama neden mutsuz olduğumu bilmiyorum
Çok kafaya takma bence
Haklısın da takıldı işte elimde değil
Yarın gelecekmiş galiba. Nasıl düzelecek bu durun
Ağırdan al pek pas verme bakalım peşinden koşacak mı?
Tamamdır. Ağırdan al pas verme diye yazmışsın ama nasıl yapayım onu yani ona nasil davranayim ne söyleyeyim, biraz daha açar mısın bu söylediğini
İlgisiz kal göz göze gelme
Anladım günaydın da mı demeyeyim
Bir de bu soruma da cevap verir misin. Ben ona böyle ilgisiz kalsam o bana birseyler söylemeye devam ederse bu ne demek oluyor etmezse bu ne demek oluyor
Bu iki yazdığım farklı şeye 2 farklı yorumlar bekliyorum
Dediğin gibi göz göze gelmemeye çalıştım. Ilgilenmemeye çalıştım. Yine de başkasıyla konusurken araya girdi kaç kere ve 10 kere bakışlarını yakaladım. Ya niye böyle yapıyor ki, amacı aklımı karıştırmaktan karıştırıyor
boş ver sen kaçtıkça o üzerine gelecek
Neden peki? Bir de neden böyle yapiyor
Boş ver fazla kafana takma sen peşinden koşturmana bak
Anladım da nedenini merak ediyorum
senden hoşlanıyor olabilir seninle konuşmak istiyordur tabi bu kesin değil sadece tahmin
Anladım peki ne yapmalıyım
ondan hoşlanıyorsan sende sohbeti devam ettirebilrsin ya da sohbeti sen açabilirsin zaten hoşlanıyorsa illaki söyleyecekdir
Anladım. Ya bir de şöyle bir şey var. Bundan yaklaşık 4 sene önce birisi kalbimi inanılmaz kırmıştı. Tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorumBu yüzden dünden beri bir mutluyum bor mutsuzum. Mutluyum çünkü ilgi görmek hoşuma gidiyor mutsuzum çünkü aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
kalbin kırıldığı için korkman normal ama bütün erkekler aynı değildir zamanında kalbinin kırılması şimdide kırılacağı anlamına gelmiyor dediğim gibi aynı şeyi yaşamaktan korkman gayet normal ama çocuğu tanıdıkça nasıl biri olduğunu öğrendikçe korkun azalıcaktır
evet haklısın peki ne yapmalıyım onun yanındayken neler söylemeliyim nasıl davranmalıyım şöyle bir özet geçersen süper olur
dediğim gibi hoşlanıyorsan sende sohbet açmalısın veya sohbeti uzatmalısın. veya hoşlandığını belli edicek hareketler yapabilirsin mesela gözlerinin içine uzun uzun bak belki etkili olur
tamam göz teması yaparım. bilerek göz göze gelmeye çalışırım. mesela ben şöyle düşündüm acaba saçma mı olur. sabah gittiğimde onu gördüğüm zaman x günaydın nasılsın desem sonra arkasında nasıl gidiyor desem oradan muhabbet açılır diye düşündüm ama böyle olur mu
bir de o bana birşeyler sorduğunda onu dikkatle dinlerim ya da mesela dün yaptığı gibi başkalarına x e sorun ben bugün çok yoruldum gibi beni onaylatırsa bende ona bana söylediğine benzer bir şyler söylersem olur mu
ya da mesela önünden ya da yanından geçerken bugün çok yoruldum gibisinden birşeylr sadece ona söylesem böyle de olur değil mi, çünkü dün o sadece bana söylemişti
etkili olur deneyin
hepsini mi deneyeyim saçma değil demi
bir anda fazla ilgi gösterirsen biraz garip olabilir yavaş yavaş yap
anladım mesela yarın ilk etapta neler yapmalıyım o zaman böyle sorayım
sohbet açılınca uzun uzun gözlerinni içine bakmayı deneyebilirsin
sabah gittiğimde görünce direkt günaydın nasılsın diyeyim önce. sonra o cevap verdikten sonra nasıl gidiyor diye sorayım zaten oradan konu açılır. tabii onunla konuşurken gülümseyerek konuşayım. mesela günaydın nasılsın derken de gülüseyecem. arada konuşurken de dediğim gibi hep gülümseyerek konuşucam. sonrasında gün içinde bana birşeyler derse de yine abartmadan hafif gülümseyerek konuşucam hep onunla. bu şekilde olu değil mi yarın için yeterli midir bu kadar
bu arada tabi yine onunla konuşurum yarın da yani sadece günyadın nasılsın falan demem
yeterli olur bence ayrıca ilk adımı o atmak zorunda diye bir şey yok sende atabilirsin mesela çocuğa '' beraber kahve içelim mi? '' falan diyerek ilk adımı atabilirsin
yani, tabiki öyle tamamdır o zaman buna da dikkat ederim. bu arada hani ben sabah onu gördüğümde günaydın nasılsın falan diyicem ya, yakınında sürekli birileri oluyor diğer çalışma arkadaşlarım oluyor. şimdi yarın önünden ya da yanından bilerek geçicem ya, onu görünce direkt günaydın nasılsın mı diyeyim yoksa onu görünce bana bakmasını bekleyip bakınca mı günaydın nasılsın diyeyim. şimdi onu görünce direkt söylesem dediğim gibi başka kişiler de olacak uzaktan desem sesimi duyarlar şey demesinler bu sefer bu niye günaydın falan dedi buna diye, biliyorsun işyerinde dedikodu çok olur. yoksa onu gördüğümde direkt yakınına iyice yanına gidip yanında durup mu diyeyim. hangisi daha etklili olur sence
yanlız kaldığındada söyleyebilirsin şunuda yapabilirsin mesela yanında diğer kişiler varken yanlarına gidip çocuğa bakarak merhaba de sonra diğer arkadaşlarına bak bi bir şey demesinler ama merhaba derken önce ona bak
ya yalnız kalmıyoruz ki sürekli birileri oluyor dediğim gibi. şimdi iyice yanına gidip konuşsam bu sefer de bu çocuk yanlış anlamasın. sadece merhaba deyip onunla da konuşsam bu sefer de diğerleri laf edebilir. sence dediklerimden hangisi mantıklı ve işe yarar
konuşmayı başlatan taraf siz olmak istiyorsanız onu görünce direk merhaba demek daha etkili olabilir
ayrıca çalışma arkadaşlarınızın dediklerine pek takmayın hoşlanmak utanılacak bir şey değil
anladım o zaman onu görünce hafiften yanına yaklaşayım konuşayım onun bana bakmasını beklemeden doğru mu anladım
evet konuşmayı başlatan taraf siz olmak istiyorsanz bu daha güzeldir bence
tamamdır o zaman yarın ilk iş böyle yapıyorum onu görür görmez. gelişmeleri haberdar ederim
bir de şöyle bir şey var. dünden beri psikolojim çok bozuk. dediğim gibi bir mutluyum bir üzgünüm. ve bu durum bir türlü düzelmiyor. bir yandan kendime diyorum ki yine üzülebilirsin ya da mutlu da olabilirsin bırak hayatını yaşa ama bir yandan da içimde hep üzüntü var ve inanki bu duruma bir türlü br çare bulamadım
herşeyi bir kenara bırakıp -üzüleceksem bile duygularımı yaşamak istiyorum ama olmuyor
bu durum zamanında yaşadığın kalp kırıklığından oluyor çünkü güven duygun sarsılmış eğer çocuğu gerçekten iyi biriyse ve kalbini kırmassa mutlu bir yuvanız olursa bu korku geçer dediğim gibi güveniniz sarsıldığı için böyle düşünüyorsunuz
anladım evet haklısın galiba ondan böyle düşünüyorum. peki şöyle sorayım üzülmemek adına ne yapmalıyım
her erkeğin aynı olmadığını bu kişinin farklı olduğu sürekli düşün ve kendini buna inandırmaya çalış hatta destek olması için şunuda yapabilrsin internetde böyle çok güzel geçinen çiftler var bunları izleyip kendi kendine '' bak işte ne güzel iyi anlaşan çiftlerde var her erkek böyle olsaydı bunlar nasıl iyi geçinirdi'' gibi düşünerek kendini her erkeğin aynı olmadığına inandır
anladım, güzel tavsiyelerin için teşekkür ederim. konuştuğumuz gibi sabah görür görmez muhabbete başlıyıcam. ve bilerek yakınından geçmeye çalışıcam her seferinde ve her geçtiğimde de mutlaka bir şeyler söyliyicem, zaten o bana söylüyor bende ona söylerim. ayrıca kiminle konuştuğum oradaki diğer kişileri ne ilgilendirir ki değil mi
Peki bir şey daha sorucam. bu sorcağıma da demin yazdıklarıma da ayrı ayrı yorumlar bekliyorum. bu süreci nasıl hızlandırabilirim, daha doğrusu bu süreci hızlandırmak benim elimde mi onu da bilmiyorum ki. yani gelip bana söylerse teklif ederse hayır demem
süreci hızlandırmak aslında tamamen senin elinde değil çünkü biraz çekingen olabilir veya sana '' seni seviyorum '' demek için cesaretini toplayamamış olabilir o yüzden en güzeli zamanla gösterdiğiniz ilgiyi arttırark ondan hoşlandığınızı belli etmektir ayrıca ilk adımı sizde atabilrsniz yani onun söylemesini beklemek yerine sizde söyleyebilirsiniz ve diğer insanların ne diyeceğini düşünmeyin
Anladım
inşallah hoşlandığınız insanla mutlu ve hayırlı bir yuvanız olur
Teşekkürler inşallah yine kafamda kurup üzülmeyeyim de
Bugün gelmedi işe. Vardiyalı çalışıyoruz, herhalde vardiyalarımız denk gelmedi. Olsaydı yine benimle konuşmaya çalışır ve saçma sapan şeyler söylerdi. Yeri belli bugün. Ve ben bugün mutsuzum nedenini bilmiyorum. Onu sevmiyorum hoşlanmıyorum da, dediğim gibi hareketleri hoşuma gitmişti. Ama neden mutsuz olduğumu bilmiyorum
Adam pası almış. Gol peşinde
O ne demek
Seni tavlamak istiyor demek
anladım peki ne yapmalıyım
Tavlanmak isteyip istemediğine karar ver
ona karşı nasıl davranmalıyım nasıl hareket etmelşyim
İstiyor musun
Yani söylerse teklif ederse hayır demem. Ya bir de şöyle bir şey var. Bundan yaklaşık 4 sene önce birisi kalbimi inanılmaz kırmıştı. Tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Bu yüzden dünden beri bir mutluyum bir mutsuzum. Mutluyum çünkü ilgi görmek hoşuma gidiyor mutsuzum çünkü aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Yani o kalbimi kırandan sonra hayatımda kimse olmadı ki, belki de bu yüzden bana her ilgi gösteren böyle hoşuma gidiyor. Ve dediğim gibi dünden beri bir mutluyum bir mutsuzum ve ne yaparsam yapayım mutlu olamıyorum. Mesela kendi kendime akışına bırak evet yine üzüleceksin belki de çok mutlu olacaksın bilemezsin bırak üzülsen de sevinsen de duygularını yaşa diyorum ama hemen arkasından kalbim kırılacak diyorum ve üzülüyorum. İnan ki sabahtan beri böyle kötüyüm, güya bugün tatildim hiçbir şey anlamadım tatilden. Dediğim gibi kötüyüm ve mutlu olamıyorum bir türlü. Bir yandan da bunu kimseye anlatamadığım için mi böyleyim bilmiyorum