İşyerinde birisi var. Benden üst mertebede. Patron buradayken dut yemiş bülbül sesi çıkmıyor patron sirkette yokken saçma sapan davranıyor. İkide bir şarkı söylüyor. Başım ağrıdı. Takmayayım diyorum ama çok sinirleniyorum. Bu kadar sinirlenmemek için ne yapabilirim
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
sinir bozucu doğrudur eyw da şikayet edebileceğin mevkii varsa oraya şikayet etmek gerekir bence
Ya müdür konumunda bir kadın var o da patron olmayınca dışarıda kı ç atıyor. Bugün herkes nedense dışarıda. Patrona şikayet etsem bu kadın beni işten atar
heee tayin isteme ya da konum değişme durumun varsa öyle yap. aklıma başka bir şey de gelmiyor. ya da git söyle rahatsız oluyom diye o da sıkıntı pustun biriyse
Şöyle ki aslında ben çok çabuk sinirleniyorum böyle şeylere. Sinirlenmemek adına ne yapabilirim peki
öfke kontrol derslerine gidebilirsin
Yok gidemem ya başka ne yapabilirim bunun için
takma yani hani burdan etki edemem sana. görmezden gel :)
Anladım. Sana başka birsey söyleyeyim yorumunu merak ettim. Salı günü patron yurtdışına gitti. Patron yokken bunlar hep dışarı çıkıyor. Dün bir tanesi işe hiç gelmedi. Bir tanesi de 12 gibi geldi. Bir de dün birisi dedi ki ben yarın gelmiyicem. Bi sabah gidip akşam çıkan benim. Herhalde tek ena yi benim. Bu konudaki yorumunu merak ettim
Ooo. Durumun gerçekten çok çok berbat. Evet enayi yerine koyuluyorsun. Valla belirt bence ben niye geliyom o zaman da yoksa daha da taviz versen ilerler. Hani her durumda topu senden beklerler
Anladım da işte belirtsem bu sefer de beni işten atmasınlar
bunun için maaş alıyorsun gibi düşün daha çekilebilir olur o zaman herkes bir şekilde istemediği insanlara denk gelebiliyor maalesef.
Haklısın. Peki sen ne yapıyorsun bu durumda
ben gemi kaptanıyım staj dönemimde bir 3. kaptanım vardı aşırı derecede antipatik bir tipti görevim gereği sürekli onla olmak durumundaydım gemi gibi psikolojik açıdan zorlayıcı bir yerde gerçekten kabus gibiydi ama bir şekilde sabrettim olabildiğince hissettirmeye çalıştım ona bu durumu iş harici konuşmuyordum sorduğu şeylere ters cevaplar veriyordum bu şekilde daha az iletişim halinde oluyorduk ve daha az yoruluyordum bunu yapmıştım başka çarem yoktu
Anladım haklısın galiba. Böyle olmak en iyisi. Bir de bugün bir şey oldu onu sana anlatayım yorumunu merak ettim. Patron bugün ofiste yoktu yarın gelecek ama yarın akşam yurtdışına fuara gidecek ( Bir de bunlar patron ofiste yokken hep dışarı çıkıyorlar, bugün neredeyse hepsi dışarı çıkmıştı). Neyse dediğim gibi patron yarın akşam yurtdışına gidecek. Bugün öğlen whatsapp grubundan slayt hazırlayın yarın yurtdışına götürecem diye yazmıştı. Bu bir tane sa lak var o da ben dahil 3 kişiye bugün dedi ki ben daha önce size söyledim ama fuara slayt götürür yapılmadı mı dedi. Bir de beni taklit etti bir ara. Sonra si kt ir olup hepsi yemek yemeyen gittiler. Neyse patron bunlara söylemişti yapın diye. Bu beyin yoksunu dediğim gibi ben dahil 3 kişiye bunu söyledi bugün. Kendini patron falan zannediyor herhalde. Çok sinirlendim ama tek kelime etmedim. Ha, yarın patron gelince eğer saçma sapan şeyler soylerse yemin olsun gider patrona söylerim bunlar siz yokken dışarıda kı. Ç atıyorlar diye yaparım yani bak. Bunlar benim daha öteki gölgeli yüzümü görmediler. Bunlar hep iyi yüzümü gördüler bu zamana kadar
ya bence de birazcık tepki gösterme zamanın gelmiş bence de eğer dışarı çıktıklarını kanıtlayabiliyorsan yarın ona iğrenç davran sert yap biraz gidip seni patrona şikayet edecek olursa sende onu satarsın ya da durumu patrona bildiricem şeklinde bir şey derse yaptıkları şeyleri söyle kimse kimsenin işini yapmak zorunda değil herkes işini yapacak göz yumarsan daha çoook yaptırırlar.
Aynen öyle haklısın herkes işini yapacak. Valla dediğim gibi gider söylerim isterse beni işten atsın umurumda olmaz. Bi de slaytları benim dışımda iki kişinin üstüne yikip yemeğe gittiler biliyor musun
senin yerinde olsam bugün de ben giderdim yemeğe..
Anladım. Sana başka birsey söyleyeyim yorumunu merak ettim. Salı günü patron yurtdışına gitti. Patron yokken bunlar hep dışarı çıkıyor. Dün bir tanesi işe hiç gelmedi. Bir tanesi de 12 gibi geldi. Bir de dün birisi dedi ki ben yarın gelmiyicem. Bi sabah gidip akşam çıkan benim. Herhalde tek ena yi benim. Bu konudaki yorumunu merak ettim
ya şimdi şöyle bir şey var okulda, iş yerinde vs. bazen oradaki topluluğa göre hareket etmek gerekebilir yani ortama ayak uydurmak şimdi bunu herkes yapıp herkes bir şekilde birbirine göz yumup bundan tek şikayetçi olan sensen doğrusunu yapıyor olsan bile sesini çıkarmaman en doğrusu olur ama bunu bir kaç kişi grup halinde yapıyorsa senin gibi olan bir kaç kişiyi yanına çekip bir şeyler planlayabilirsin ya da sen şikayet etme de patrona patron yakalayıversin onları öyle bir şey planlayabilirsin ben böyle düşündüm.
Anladım. Ya işte bir şekilde patrona belli etsem beni işten atarlar mi
atmazlar ama ispiyoncu damgası yemek istemezsin diye düşünüyorum.
Evet işte bi de bu var. Ispiyonlamis gibi oluyorum
ispiyonlamış gibi değil ispiyonlamış oluyorsun 😁
Anladım peki ne yapmaliyim