Hemen bakar misiniz biraz aciliyetli?

3 gün önce bir akrabamı kaybettim. Ve bu olay beni gerçekten hem psikolojik anlamda hem de bedenen yıktı. Çünkü son zamanlarda kendisini hastanede ziyarete gitmiştim, sonrasında ölmüş. İşyerindekilere gruptan Perşembe günü yazmıştım akrabam öldü yarın gelemezsem kusura bakmayın diye. Başsağlığı mesajı yazmışlardı bana. Cuma günü ve dün işe gidemedim bugün zaten Pazar'dı. Ve Cuma gününden beri bunlar gruptan sürekli işle ilgili yazışıyorlar. Normalde bu kadar yazışma olmazdı grupta. Ya bir de mesela bu insan müsveddelerinde şöyle bir şey var. Patron işyerindeyken çıtları çıkmıyor patron burada yokken i. T kı. Çı yemiş gibi dışarıda geziyorlar hatta işe geç geliyorlar işe zamanında giden tek ben varım. Neyse, bunlar sadece bir kere başsağlığı yazdılar ve onun dışında hiç arayan soran yok. Bir şey yazan yok. Bir de bugün grup yemeği vardı. şu an hepsi yemekte. Bunun için ofiste kaç kere konuşmuştuk herkes gidecek falan diye. şu an hepsi yemekte hatta gruptan fotoğraf çekilicez herkes gelsin diye yazmışlar. Bir de mesela sabahları poğaça falan aldıklarını görüyorum. Beni görüyorlar hiçbir şey demiyorlar bir kere günaydın dedim yanlarına gittim hepsinin suratı 5 karıştı

Hemen bakar misiniz biraz aciliyetli?