3 gün önce bir akrabamı kaybettim. Ve bu olay beni gerçekten hem psikolojik anlamda hem de bedenen yıktı. Çünkü son zamanlarda kendisini hastanede ziyarete gitmiştim, sonrasında ölmüş. İşyerindekilere gruptan Perşembe günü yazmıştım akrabam öldü yarın gelemezsem kusura bakmayın diye. Başsağlığı mesajı yazmışlardı bana. Cuma günü ve dün işe gidemedim bugün zaten Pazar'dı. Ve Cuma gününden beri bunlar gruptan sürekli işle ilgili yazışıyorlar. Normalde bu kadar yazışma olmazdı grupta. Ya bir de mesela bu insan müsveddelerinde şöyle bir şey var. Patron işyerindeyken çıtları çıkmıyor patron burada yokken i. T kı. Çı yemiş gibi dışarıda geziyorlar hatta işe geç geliyorlar işe zamanında giden tek ben varım. Neyse, bunlar sadece bir kere başsağlığı yazdılar ve onun dışında hiç arayan soran yok. Bir şey yazan yok. Bir de bugün grup yemeği vardı. şu an hepsi yemekte. Bunun için ofiste kaç kere konuşmuştuk herkes gidecek falan diye. şu an hepsi yemekte hatta gruptan fotoğraf çekilicez herkes gelsin diye yazmışlar. Bir de mesela sabahları poğaça falan aldıklarını görüyorum. Beni görüyorlar hiçbir şey demiyorlar bir kere günaydın dedim yanlarına gittim hepsinin suratı 5 karıştı
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kafaya takma Gördüğün değer kadari ver
Allah rahmet eylesin
Anladım peki ne yorum yapıyorsun bu davrandışlara
Her yerde bunlardan var işini yap önüne bak kimseyi takma sen elinden geldikçe iyi ol onların yaptığı kahbelik
Haklısın doğru diyorsun ama bende sinirleniyorum işte elimde değil
Normal insanın zoruna gidiyor
Peki sinirlenmedim takmamak için ne yapmalıyım
Sinirlenmeyip
Olaylara iyi yönden bak bakabildin kadar ve hazmetmek lazım bazı olayları
Anladım peki buna nasıl iyi yönden bakabilirim
Yeni açın var belki seni çağırmak sana kötü gelebilirdiye düşünmüş olabilirler
Demek istediğini anladım ama yanlış anlama onların benim hakkımda ne düşündüğü umurumda değil ayrıca böyle birseyi dusunmemislerdir adım gibi eminim. Peki şöyle sorayım o zaman olaylara iyi yönden bak dedin ya nasıl bakabilirim bu dediğini soyleme
Bunlar senin iş arkadaşın senin demek dost arkadaşın değil ama ne bileyim bende ne diyeceğimi şaşırdım
İşte yani mesela olaylara iyi yönden bak dedin ya bunun üstünden gidelim. Nasıl bakılır benim de bir fikrim yok. Yani mesela işe tek zamanında giden benim ama patron olunca herkes sabah 9da işyerinde. Bir de yarın saçma sa lak nasıl oldun diye soracaklar
Saatinde gitmen senin şerefini gösterir olaylara iyi bakarak kendini mutlu et çünkü aklındaki olumsuz düşünceler asla gerçek olmayacak
Haklısın. Sana yazarken gruptan yazıyorlar bu arada yarın şu şu dosya gidecek diye gelmeyecekler herhalde yarın bende eşek başıyım çünkü
Bende çok fena grip oldum
Kendini öyle görme işini düzgün yap zarar etmezsin onlar böyle yaptıkça kaybeder
Geçmiş olsun alabilirsen çörek otu yağı al
Evet ben zamanında gidip geliyorum zaten işime bakıyorum. Hayır benim anlamadığım hepsi aynı yerde zaten şuanda yemekteler niye gruba yazıyorsun ki
Bazen insanları anlamak zor ne yapmaya çalışıyorlar bilmiyorum
Anı diye grup atmış olabilirler
Anlamadim dediğini
Yemekteler anı hatira olsun diye yapmışlardır
Hayır yarın şu şu dosya bir yere gidecek diye yazmışlar
Kime söylüyorlar sanami
Birde yaptığın iş nedir
Yok gruba yazmışlar işte
2 farklı kişi yazmış
Bilgilendirme yapiyorlardir
Yarın için bilgi
Sen benim demek istediğimi anlamadın yarın adım gibi eminim bunların hiçbiri gelmeyecek ben gidicem ya dediğim gibi eşek başı çünkü ben ondan yaziyorlardır artık bunları çok iyi tanıyorum hele ki şimdi gerçek yüzlerini gördün
Gördüm
Patrona ilet bunlari
Bu nasıl iş kafalarına göre gelmiyorlar
Özel sektörde anında iş son verilir
Kendini afedersin eşek gibi görme sen doğru olanı yapiyorsun
Doğruyu yapınca kimse essek degil
Evet işte bende bunu diyorum ya kafalarına göre hareket ediyorlar. Inanki geçen hafta çarşamba günü pazartesi salı ben gelmiyicem diye konuşuyordu birisi. Lan bismillah daha çarşamba haftanın ortası gelecek haftayi konuşuyorlar
Allah yardımcınız olsun
Başka ne yorum yapıyorsun bu konuya
Nereye gitsen iş yeri değişir patron değişir iş arkadas değişir geneli ayni