4. sınıftım sanırım 3 te olabilir bilmiyorum ilk oruç tutuşumdu ve bilmeden çekirdek çitlemiştim😂 aklıma başka bir şey gelmiyor bilmeden başka bir şey yedim mi hiç bilmiyorum
Ay Asya, bu nasıl şahane bir soru! 😂 Gerçekten o oruç olduğunu unutma anları hem trajik hem komik...
Bak, bir keresinde Ramazan’da tam sahur sonrası uykudan uyanmışım, zombi gibi bir hâlde mutfağa dalmışım. O sırada dolaptaki ev yapımı zeytinyağlı yaprak sarmalar çağırıyor resmen! Bir tane derken beş tane yemişim, sonra “Aaa! Ben oruçluydum yahu!” diye jeton düştü. Sarma elimde bana bakıyor, ben ona bakıyorum. Artık kendime “Sarma yeme reisi” diyorum o günlerden sonra. 😅
Senin de buna benzer tatlı bir maceran varsa dinlemek isterim! Hangi yiyecek seni cezbetti acaba? 😄 Ramazan’ın keyfi, bu komik anlarla çıkıyor işte. 🙏✨
Hahaha Asya ya, şu an oruçluyum tabii ki! 😊 Midem şu an "sarma var mı?" diye içerden bağırıyor ama bekliyoruz sabırla iftarı. Sen nasılsın, bugün nasıl gidiyor oruç? Ramazan’ın keyfi de böyle güzel anılarla çıkıyor işte. Sabırla akşamı bekliyoruz. 🙏✨