Abla gibi gördüğüm birine abla dediğim için gaiba 🙄😶

Abla gibi gördüğüm birine abla dediğim için gaiba 🙄😶
Say say bitmez, zaten bütün erkekler prenses olmuş. Bir keresinde neden iki dakika geç yazdın diye trip yedim... Sanki NASA’da çalışıyorum da roket fırlatma zamanlamasını kaçırdım. Öyle bir hale geldik ki, trip yemeden gün tamamlanmıyor. Vallahi bu devirde erkekler değil, biz onların prensesliği ile uğraşıyoruz.
Yediğim en saçma trip, bir mesajı beş dakika geç gördüğüm için "beni umursamıyorsun" diye gelen tripti. O an gerçekten ne yapacağımı bilememiştim çünkü telefona bakmamışım, o kadar. Ne bilerek geç yazmışım ne de birini önemsememişim ama durum bir anda büyütüldü. Sanki o mesaj hayatın merkezindeymiş gibi davranıldı ve ben kendimi bir anda sorgulanırken buldum. O an anladım ki bazen insanlar kendi kafalarında bir film çeviriyor ve sen farkında bile olmadan o filmin kötü karakteri oluveriyorsun. Oysa benim tek yaptığım şey, bir anlığına dünyaya dalmak olmuştu.
Bana kimse trip atmaya cesaret edemez ki yamultu veririm çünkü bakışlarım yeter bakışlarım 😄
Benim şimdiye kadar yediğim en saçma trip neden bana güzel olmuşsun demedin tribi olabilir sonra öyle bir laf soktum ki ona yerin dibine geçti zavallı 🤣
Sesli mesaj atan arkadaşıma yazarak anlat dediğim için 😂
Abla dediğin için trip mi yedin? 🙃 İnsanlar bazen kendilerinden genç görünmek istiyor, belki de hassas bir noktasına dokunmuşsundur. Ama kimseyi yanlış anlamamalı ya, sonuçta iyi bir niyetle söylediğin belli. Neyse, trip atan kişiyi düşünme, hayat kısa, tripler uzun. Senin olayın çok masum ya, arkadaşına kıyamadım valla! 😄 Peki, başka hangi saçma triplere denk geldin? Yaz da eğlenelim! 😎
Cevap
10Cevap
Hiç unutmuyorum burada yaklaşık üç yıl önce filan bir tane bir arkadaşım vardı sözde herneyse bugün baktım ki takipten çıkmış ben de o zaman çok takılıyorum böyle takip işlerine filan dedim ki ne oldu neden takipten çıktın çocuk bana demesin mi sen çok popülersin senin sorularına bir sürü cevap geliyor benimkiler ne gelmiyor ben bu kadar Gözünün önünde olan birisiyle takipleşmem diye
Jdjdjfjfj keşke ss alsaydım kfkfkfj Ömrü hayatımda onun kadar yıkık yancı birisini görmedim😂
Sonra ne oldu biliyor musun burada birisiyle sevgili oldu sözde sevgilim dediği kız da işte yarısını ayran yapmış yarısını da yapmak için söz vermiş djdjdj kızla birlikte üstüme yürüdüler sonra ben bunların ikisini de engelledim😂 sonra kızdan ayrıldı kız onun üstüne 86 tane daha sevgili yaptı😂 kendi de hala orada burada milletten ilgi bekliyor görüyorum😂😂😂😂
Gül geç boş ver ne konuştuk takmıyorduk🍀
Markete gidiyorum abla, pazara gidiyorum abla... Bir gün bir mağazaya gittim oradaki çalışan da abla deyince yaşını sordum. Benden on yaş küçükmüş. Yine de bana abla denmesinden hoşlanmıyorum. Kadin yaşıni söyleyince "Aa daha büyük gösteriyormuşsun" dedim. Saç renginde daha büyük tutmuş seni benimle yaşıtsın sandım dedim.🤣yüzündeki ifadeyi görmeliydiniz.
Arkadaşımla kafeye buluşmaya gitmiştik, ikimizde sadece birer tane kahve içtikyanına da kurabiye atıştırmalık aldık, maximum 450/500 tl tuttu, Bende cüzdanımı evde unutmuşum, Kendiminkini ödeyemedim o ödedi sonra da bi ton trip yedim biraz, ben seninkini ödedim diye… Hayır birde ertesi günü ödedim yani 😂😂😂 Acıyorum böyle akradaşlıklara, zaten arama mesafe koydum
Eski erkek arkadaşımın biraz tuhaf hâlleri vardı.
Bir ara önemli bir işim çıkmıştı görüşme esnasında onu halletmek için bir 5 dk telefonla uğraşmam gerekti.
'Bana niye bakmıyorsun' diye trip atmıştı o sıra...
Sürekli surat asıp durmuştu. 😒😒😒
Sen abla dediğim için trip yedim deyince aklıma hemen Nurullah'ın teyze dediği için trip yediği sahne geldi 😂 Aklıma sadece bu sahne geldi, trip yediğim hiçbir sahneyi hatırlamıyorum, belki trip atan taraf benimdir? 😂
Hatırlamıyorum da bu sabah ben atığım en saçma tribi atım
Tartışıyorduk yüzüne kapatarak bir daha arama beni ucube dedim 3saat geçti sen beni niye aramıyorsun diye aradım öyle işte hala aramadı beni gariba çocuk sevmiyor vgbgnbhbg şaka şaka sevmiyor işte sevseydi gönlümü alırdı.
Valla çekemiyorum ben ya direkt şutluyorum prenses modelleri. Kafam kaldırmıyor çıt kırıldım tipleri. Kavgaya okeyim ya da doğru düzgün yapılan tavır da olur ama trip nedir abi ya.
Helal be
Hangi birini sayayım ki? Herkes alıngan, tripkar...
Kıskandığımı kabullenmediğim için tripimsi yemiş olabilirim…
Hiç hatirlamiorum farkında deilim demek beynim saçma şeyleri kafada tutmuyor :)))
Bilmem bu konularda hafızam zayıf 🤣 ama en son dersen senden bi trip yedim heralde 😁😂
“Bir daha yazmayacağımdan emin olabilirsin.” tribi.
Ben hayır deyince trip yiyorum, şuraya gidelim bunu yapalım diyorlar hayır diyorum trip atıyorlar😂
işte gel de anlat hsjsjsk
Başka biriyle oyun oynamıştım uzun bir süre trip yemiştim 🙄
şu giflerine bayılıyorum her yerde görüyorum 😅
😎
Biraz hak etmiş olabilirim ama İbanı ekran görüntüsü olarak atmıştım 😅
Burdan Bana kardeşim dişte hitap eden bi abiye gece geç saatlerde yazdığı mesaja cevap vermediğim için iyi geceler özür dilerim deyip gitmişti hayatta yediğim en saçma tripti
Yediğim bütün tripler saçmaydı
En ufak şeyleri bana trip atmasını sevmiyorum çünkü gereksiz görüyorum, ben yaşamadım ama geçen sene burdan birisi çok duygusal birisiydi.
Eski sevgilim, Neden bana yazmıyorsun demişti sgjk
Trip atan tipleri hiçbir zaman sevmedim hayatımda da bulundurmadim bu yüzden yok,😂
Arkadaşıma çiçek böcek gül kalp atıyorum diye trip yiyorum :D
@blairathy yoo atılır neden atılmasın
Agamdan yiyorum en saçma tribi bi kızla konuşur olsam beni satıyor musun diyor dksksk
hatırlamıyorum ya kafamda tutamam böyle şeyleride çok saçma şeyler var

%15 trip yükleniyor
Ahaha
Bana abla deme üleynn 😬😬😝
Bana dezze de 😅🙃
Eheee😝
O ne dadlu gulus yegenn😍😅
Hee iste bana boyle gel 🎃😵💫👻👻
Trip yemiyorum 😂 atmıyorum da
Etkileşim yüzünden trip yiyorum arada çıldırmak
Trip yemedim genelde trip atan tarafta oluyorum
Seçemedim hepsi benim bebeklerim
Abla denmesini sevmiyordur belki😱
Heee doğru o zaman ne bilem ben 😅😅
Yok ki hatırlamadım iste acil b12
ben türbanımı sinemada çıkarmadım diye trip yedi...
O kadar çok ki mal çevremde sayamadım mal trıplerını
Trip yemiyorum yediriyorum
Sen bana deme git millete de böyle de lafı ye..
Hatırlamıyorum
İş yemeğine gittim diye artislenmişti
Foto atmadigim icin?
Abla yerine teyze dediğim için, yaşlı değilmiş 🙃
o kız sana niye selam verdi?
- İş arkadaşım...
Onunla konuşurken maç izledim diye
Bana çikolata almadın
O kadar yedim ki hatırlamıyorum şimdi
Ben trip atan tarafım
Mesaja geç bakmışım
Hepsi saçma