- Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılMakarna🍝 ile ekmek 🍞 alakasız ama öyle bir şey denemiştim😅 sütle mandalina yine iyi görünüyor
05 Yorumla
Soran1 yılBen devamlı makarna ile ekmek yiyorum çok güzel oluyor
- 1 yıl
cidden sevenler var, olabilir tabi ki, afiyet olsun 😊
- 1 yıl
Teşekkürler Sedef Eig için 🙏🌸😊
Soran1 yılRica ederim 😇
- 1 yıl
🌸🌸😊
En İyi Cevaplar
- Yeme & İçme konusunda 952 cevap paylaştı.
1 yılSaçma ikili yok ama çok yiyorum yememem lazım
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
sedefffinci! Tam da İzmir'den bir fotoğraf geldi sanırım. Yan yana pek de alışık olmadığımız bir ikiliyle karşı karşıyayız: Mandalina ve çikolatalı süt! 😂 O kadar saçma bir kombinasyon değil aslında, ama kesinlikle sıra dışı!
Ben de bir keresinde avokado dilimlerinin üzerine bal dökmüş ve üstüne acı biber serpmiştim. Sonrasında yaşadığım küçük tat patlaması, damağımda mini bir tango yapmıştı! 🌶️🥑
Mutfağımda sürekli denemeler yaparım. Yani, "Midesiz" değil "Maceralı" desek daha doğru olur! Yemek yapmanın bir cazibesi de burada zaten, her daim yeni şeyler denemek. Sen de böyle lezzet maceralarına çıkmaya devam et! 🥳00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılYoooo o kadar saçma da değil bu ikili..
Çiğ köfte-çay...
00 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı.
u 1 yılsigara ve kahve
00 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılisteyerek yemedim ama 2 defa kandırdılar beni bi defa simit ayran denedim hiç güzel degil bence :D bide cola ya ekmek ban ye dediler gene begenmedim :D
085 Yorumla
Soran1 yılKolaya ekmek banmak ne alaka yaaa 😂😂
- 1 yıl
vicdansızın birisi dene kanka efsane oluyor seversin öve öve söyledi denedim nimettir diye bişey demedim ama olmaz abi yok bu tat degil bildigin zehir be :D
Soran1 yıl😂😂😂😂 ay çok güldüm dkkskds
- 1 yıl
bide şey vardı :D :D kabak tatlısının üzerine reçek dök ye dediler D: hadi tahin anlarım sorun yok sevmem ama genede yiyen var reçel ilk defa duydum dedim gözlerim karardı o kadar şekerli yani sen düşün :D
Soran1 yılSen kimsenin dediğini yapma şeker komasına falan girersin Allah korusun 😂😂
- 1 yıl
işte bende öyle diyorum ama öyle bi anlatıyorlar varya görsen dersin ki bu nedir ya böyle kanına giriyorlar meraktan ölüyorsun acaba nedir bu böyle :D :D
Soran1 yıl😂😂😂 yani meraklı biriysen dahada kötü olur
- 1 yıl
sana herşeyi yedirirler kendileri de yerler ama kötüyse asla belli etmezler sana da yedirirler :D :D
4 kişiye birden şekerli mücver yedirdiler artık sen düşün ve bil bakalım bu 4 kişinin içinde gene kim vardı :D :D :D :D
Soran1 yıl😂😂😂 doğru söylüyorsun bilmek zor olmadı sennn 😂
- 1 yıl
evet doğru bildin :D :D yine ben varım biliyorum kötü tadı var ama anlatmasını bi görsen diyorsun ki kesin bu sefer güzel :D :D ben yemek yerken her lokmada yemekle aşk yaşayan insan :D artık çekiniyorum ya :D :D :D
Soran1 yıl😂😂😂 şaka gibisin yaaa
- 1 yıl
şaka mı güldürme beni bunalrın hepsi doğru keşke burada olsaydın da pazar günü gene buluşma var senide götürürdüm anlarsın o zman beni ama ben öğlenden sonra gidecem ki yemek yerken onlarla olmayayım :D :D :D
Soran1 yıl😂😂 keşke valla ortamı çok merak ettim
- 1 yıl
normalde biz 7 sap erkeğiz ama 1 kişi ihanet etti ve evlendi kaldık 6 kişi sürekli birbirimize yaptıgımız hataları yaptırırırz :D mesela ben suya bastım ya ötekileri de bassın diye herşeyi yaptım onlarda aynı şekilde :D hafta sonu saf 5-6 sap erkek buluşuruz mahallede parkta ama genel de park olur herkes başlar konuşmaya işini anlatır ev olayını anlatır ya da babasını anlatır :D sonra konu yemege geldim herkesin cebine akrep girer ama herkes kendi hesabını öder :D :D 10krş eksik olsun kimse vermez aksine dükkan sahbini gaza getirirler o 10krş u da versin iste diye :D :D :D yemekte her zaman 3-4 kişi birlik olur mutlaka birisine böyle bişey denetirler :D :D :D ama sen gelirsen hepsi takım elbiseyle gelir :D beni yalancı çıkarmak için ellerinden gelini yaparlar :D :D :D :D
Soran1 yılAbooo ortama bak çok iyii😂😂 keşke gelebilseydim baya merak ettim sohbetinizi 😂
- 1 yıl
:D :D :D ama şunu da söyliyim :D :D kola ve çekirdek kim alıp gelirse :D o asla yanlış yapılmaz :D o akşam o lider olur :D :D herkes birlik olur önce onu evine bırakır sonra dağılır herkes :D :D
Soran1 yıl😂😂😂😂😂😂
- 1 yıl
bak gördün mü sen uzaktasın anlatıyorum deli gibi merak ediyorsun bide burada olsan deli olursun :D :D kandırıp sana neler neler yedirirler artık sen düşün :D :D seni kandırırlar bak :D sade cips üzerine salça dök ye derler meraktan yersin vallaha :D :D
Soran1 yılEvet merak ettim meraktan yaparım galiba 😂😂
- 1 yıl
yapma işte yapma susuzluktan ölürsün çünkü yaptılar :D detoks gibi akşama kadar su içersin tuvaletten çıkamazsın terleme yapar sürekli :D :D
Soran1 yıl😂😂😂 denendi onaylandı diyorsun yani 😂
- 1 yıl
2 kişi yedik hemde :D :D ama zayıflamak istiyorsan kesin gel aramıza gülmekten yemek yemeyi unutursun :D
Soran1 yılYok aman aman ben kilo almak istiyorum 😂
- 1 yıl
o zaman gene burada olman gerekir :D :D sen sadece bu hayvanlara ben kilo almak istiyorum de direk sana diyecekleri kelime şu o kolay ya merak etme o iş bende kırmızı soğanı al böl ikiye içine azıcık bal ve pirinç pilavı koy ye hemen kilo alırsın çünkü aynısıını arkasdaşın sevgilise yaptılar kız akşam çocugu engelledi :D :D :D :D :D :D :D
Soran1 yıl😂😂😂😂 mükemmel ortamın var
- 1 yıl
he he ne demezsin :D :D bu yaşıma kadar sans eseri yaşıyorum vallaha :D neler neler yedik :D :D
Soran1 yıl😂😂 dikkat et kendine 😂
- 1 yıl
kurtlar sofrasındayız bakalım ne olacak sonumuz :D :D bişey daha anlatırdım da kendimi rezil etmek istemiyorum ya boş ver :D :D
Soran1 yıl😂😂 anlatmak istersen dinlerim yani rezil olmazsın dkkskds
- 1 yıl
:D :D :D bu hayvanlar bi ara bana ile bi arkadaşa şaka yapalım diye cüzdanlarımızı aldılar bizde yemek yedik ödeme kısmına geldik ikimizin cüzdanı yok 2 gün yediğimiz yemegin parasını ödemek için adamın yanında çalıştık :D :D :D sonra bunlar cüzdanı verdiler ama içi boş :D hepsini geçtim cüzdanı verdiler içi boş hava soguk yagmurlu otobüs param yok diye 1:30saat eve yürüdüm eve geldim yagmur durdu :D :D şans a bak :D :D
Soran1 yılBunların gerçek arkadaş olduğuna eminmiyiz 😂😂😂
- 1 yıl
bişey derim de yorum silinir :D :D sabah ekmek almaya gidiyorum ekmegin ucundan az alayım diyor yarısını koparıyor sıgır :D :D sonrada helal et diyor gelde helal et şimdi bunu :D
Soran1 yıl😂😂😂 aman helal et adamın gözü açık gider dkkskds
- 1 yıl
Vallaha içimden gram gelmiyor helal etmek ama işte mecbur ediyoruz vallaha 😂🤣😂
Soran1 yılAbooo mecbur olmasan boğazında kalsın diyecek gibisin 😂😂😂
- 1 yıl
He vallaha derim o kadar o dereceye geldim 😂🤣 gerçi desem ne olacak ki haram edince tadı daha güzel oluyor diyip nispet edecekler bana 🤦🤦🤦
Soran1 yıl😂😂😂 arsızlarrr
- 1 yıl
Seni mutlaka bekliyirum tamam mı kesin gel buraya olur mu misafirim ol o zaman anlayacaksın beni 🤭🤭🤣😂🤦
Soran1 yıl😂😂kısmet
- 1 yıl
Merak ettiğine yemin edebilirim ama ispatlayamam 😂😂😂 acaba nasıl bi ortam acaba diye 😂🤣😂🤣
Soran1 yılEvet çok merak ettim 😂😂
- 1 yıl
Yanlız ben şimdi fark ettim de çikolatalı süt ve mandalina ne alaka be 😂😂 dur ben bunu bizimkilere bı denettireyim güzelse sonra yerim bende 😂🤣😂🤣😂
- 1 yıl
O zaman bu pazar gelmeni şiddetle tavsiye ediyorum evden alınıp eve bırakılır 😂🤣😂
Soran1 yılYa çikolatalı süt içiyordum yanımdakide mandalina yiyordu canım çekti bende ikisini beraber yedim içtim gitti 😂😂 denettirme begenmezler 😂
Soran1 yıl😂😂 Can güvenliği var mı peki dkskfks
- 1 yıl
Yok ya bana yapilandan sonra kesin yaptırırım hatta senin de gelip bana destek olman gerekir evet güzel denedik demen gerekir 😂🤣😂
- 1 yıl
Can var ama güvenli mi bilemem çünkü 50 kilo gelip 150 kilo geri dönebilir 🤷😂🤣😂🤣😂
Soran1 yıl😂😂😂 tabi canım tabi
Soran1 yılYok yaaa o kadarda değil 😂😂
- 1 yıl
O zaman kesin gel olur mu mutlaka bekliyorum gelirken kola çekirdek al yürüme giderek önce seni bırakırız 😂🤣😂🤣😂 düşünsene 6 erkek grubunda tek kız sensin ve 6 koruman var gibi düşün 🤣😂😂
Soran1 yılÇok havalı olur 😂😂
- 1 yıl
O zaman İstanbul Anadolu yakasına bekleniyorsunuz hanımefendi 😂🤣
Soran1 yılOo zaten Anadolu yakasındayım beyefendi 😂😂 tesadüfe bak
- 1 yıl
Yoksa bizim arka sokakta mi oturuyorsun sen 😂🤣😂🤣😂
Soran1 yılAa komşuyuz hatırlamadın mı beni 😂😂😂
- 1 yıl
Hela he sen şu Naciye teyzenin ortanca kızı deli kız sedef değil misin 🤭🤭🤭
Soran1 yılHeee naciyenin kızıyım
- 1 yıl
Allah seni ne etmesin kız söylesene 😊😊😊🤣😂 sepeti sal aşağıya tatlı yaptım yersin çikolatalı süt ile yersin 😂🤣😂🤣😂🤣😂
Soran1 yılTamam bekle 😂😂😂😂
- 1 yıl
Olum Beleş yemek olunca varya nasıl da hanım hanımcık oluyorsun 😂🤣😂
Soran1 yıl😂😂 aa sen beni ne çabuk unuttun normaldede çok hanım hanımcık biriyimdir 😂
- 1 yıl
Kim sen mi 😂🤣😂 ulan sen Beleş mevlit yemeği var diye öğlen yemek yemeyip oraya gitmiş insansın 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂
Soran1 yılHaaa öylemiyimdir 😂😂
- 1 yıl
Evet sen hayır lokması alıp eve getiren kimdi peki 🤣😂🤣😂🤣😂🤣
Soran1 yılKimdi hatırlamıyorumda 😂😂
- 1 yıl
İşime gelmiyor desene sen şuna 😂🤣😂
Pazar günü kesin bekliyorum bak yan çizmek yok 😂🤣😂
Soran1 yılNaciye teyzen izin vermez ki gelemem 😂😂
- 1 yıl
Beleş yemek var ama gene de sen bilirsin 🤷♂️🤷♂️😂🤣😂
Soran1 yılYani sende bir iyilik yapta al bana getir hiçmi komşuluk hatrı yok napimmm 😂
- 1 yıl
😂🤣😂🤣😂 Ne istiyorsun belki yaparim önce şöyle 😂🤣😂
Soran1 yıl😂😂 eğlenceli birisin
- 1 yıl
Onu yer bu şekilde kandıramazsın beni 😂🤣😂🤣😂 sana lahmacun İskenderun kebap falan almam bir tane kır pidesi alırım yarısı sana yarısı bana 😂🤣😂🤣🤣😂🤣🤣
Soran1 yıl😂😂 farketmez benim için
- 1 yıl
Aslında sana çeyrek mi versem zaten 50 kilo biseysin yarım sana fazla gelir 🤣😂🤣😂🤣 eeee ne zaman yemek yiyoruz 🤣😂🤣😂🤣
Soran1 yılHayır bak vallahi çok yemek yiyen biriyim 48 olduğuma bakma 😂😂
- 1 yıl
Zaten Bi boyu kısa zayıf kızları anlamıyorum saki kıtlıktan çıkmışlar gibi yiyorlar 🤭🤭🤭🤭
Soran1 yılSen şimdi hakaretmi ettin anlamadım ama neyse 😑
- 1 yıl
Hakaret yok bende açım bendeeee 🤭🤭 buluşma günü evden bireyler yapıp getirsene demeye getiriyorum 🤣😂🤣😂🤣
Soran1 yılTabi başka isteğiniz varmıdır acaba beyefendi 😂😂
- 1 yıl
Korkma. be malzemeleri ben alacam 9 10 tepsi yapsan ölür müsün be 😂😂🤣
- 1 yıl
Allah aşkına koş gel yetiş bak bunlar beni dolandırıyor çiğ balık yemeği falan bisyeler diyorlar onu yedirecekler bana 🙏🙏🤦🤦
Soran1 yılBen ne alakayım 😂😂😂
- 1 yıl
Anla artık beni o kadar sıkıştım bende sana yazdım banane gel kurtar beni şu çiğ balık yemeği seversin sen gel sen ye 🤣😂🤣😂
Soran1 yıl😂😂 çok kötüsün ya kendini kurtarmak için beni öne sürüyor yok öyle dkkskdks
- 1 yıl
Senin 9 canın var daha birisini kullan ben heran ölürüm bunlar 9 canımı aldılar borç kullanıyorum şu an 😂🤣😂
- Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılPortakal aroması, süt ve kakao saçma değil gayet uyumlu şeyler. Tatlıcılıkta sık sık birlikte kullandığımız ürünler.
Aynı anda midye ve waffle yemiştim. Yapmayın fena kusturuyor.
Afiyet olsun.
00 Yorumla Afiyet olsun çikolatalı süt ve mandalina denemem lazım bunu 😃😃 benim en garip ikili çay ve tavuk fileto sanırım 😂
021 Yorumla
Soran1 yıl😂😂 sağol seninde kalır yanın yokmuş çay ne alakaaa dkskfks
Soran1 yıl😂😂 çay bağımlısı olduğun için normal
Soran1 yılNerelisin Trabzon deme 😂
Soran1 yılAynen varmış farkettim 😂 evet baba tarafı Trabzon benim
Soran1 yılVar maalesef 😂
Soran1 yılHiç sevmiyorum dkkskds
Soran1 yılYok be ne Trabzon’u şaka bir yana baba tarafı olan kimseyle sohbetim yok
Soran1 yılDemek hak etmişler ki uzak duruyorsun boş ver
Soran1 yılÇevrede kötü insanlar olmasındansa yalnız olmak en iyisi
Soran1 yılEvet
- Yeme & İçme konusunda 344 cevap paylaştı.
1 yılÇorba kola mantı ayran ekmek arası baklava kuru soğan yiyenleri dahi gördüm lakin bana ekmek arası yoğurtlu makarna gelmişti
00 Yorumla
1 yılÇay içerken dondurma yemeye çalıştım dün gece.
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılcidden saçma olmuş daha doğrusu ilginç olmuş :)
00 Yorumla Kimisine saçma gelebilir ama ben kavun ve acı biberi birlikte yemeyi seviyorum
00 Yorumla
1 yılBen ekmeğin arasına kek koymuştum daha saçması yoktur (bunu yaptığım zaman 9-10 yaşında falanimdir)
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 985 cevap paylaştı. Viski ve biber kızartması. Ne boğazımdan vazgeçerim ne keyfimden. Tipik boğa burcu 😬
00 YorumlaÇiğ köfte ve sıcak çikolatayı beraber tüketmek zorunda kalmıştım Allah affetsin 😬
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılMideni bozar ekşitir diyim o zaman çok yeme arada vücut ister böyle alakasız lık😂
00 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 471 cevap paylaştı.
1 yılSen iyisin yine süt Mandalina idare eder.😀 Ben bazen her şeyi birbiriyle katık ediyorum 😀
00 Yorumla
1 yılHatırlamıyorum ama yediğim vardır illa ki 😂. Afiyet olsun, kakolu süt eksik kalamaz tabi ki 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAllah seni yaratırken niye sana torpil geçmiş.
06 Yorumla
Soran1 yılNe torpili geçmiş Allah
Cevap sahibi1 yılGüzel bir kızsın bence
Soran1 yılTeşekkürler
Cevap sahibi1 yılerkek arkadaşın var mı
Soran1 yılYok
Cevap sahibi1 yılFikir alışverişi için yazacaktım ama kutun kapalı
Gizli Üye(25-29)1 yılportakallı çikolataya benziyor ikisi birlikte güzel bence benim yediğim en saçma şey kola ve brokoliydi sanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMandalinayı tuza batırıp yemeği çok seviyorum belki çok saçma gelebilir 😃 ama güzel oluyor
00 Yorumlaşu an hatırlamıyorum. Ama senin mandalinanı yerim ben sedef 😊
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Pilav mayonez diyecem ama hiç saçma değil tam tersine inanılmaz lezzetli geliyor bana.
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kahve elma ikilisiydi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende mandalina ya çikolata sürüp yiyorum kulağa saçma gelebeilir ama bence güzel :p
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 10,8b cevap paylaştı.
1 yılPeynir ve çilek reçeli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılŞalgam çilolata
Nar ketçap
Mandalina tuz
Çikolata marul
😅00 YorumlaÇiğ köfte ve kola. Çiğ köftenin yanına kola 🤢 tam olarak
00 YorumlaIyy birde ayak yalayanlara midesiz derler
01 Yorumla
Soran1 yılEvet o tipler zaten midesiz
1 yılÇikolata , kek ile ayrandı yanlış hatırlamıyorsam
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Arkadaşım americano yanında sushi yemişti
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılTürk kahvesi ile peynir 😂😂
00 Yorumla Çok öyle bir şey olmadı
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 20,3b cevap paylaştı. pizzanın üstüne cips koyup yedim
00 YorumlaBugün mandalina ve mısır patlağı yedim
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 724 cevap paylaştı.
1 yılAsla öyle saçma kombinasyonlarım yoktur 🤣
00 Yorumla Hatırlamıyorum
00 Yorumla
1 yılhiç hatırlamıyorum ya çok karıştırırm aslındada
00 Yorumla
1 yılDomates ve salatalık 😂🤣
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 342 cevap paylaştı.
1 yılŞekerli küt böreği ve ayran
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKahve ve kızarmış patatese bayılıyorum
00 Yorumla
1 yılRakı ile çay
05 Yorumla- 1 yıl
Ya ne aptalım. İrmik tatlısı ile makarna
Soran1 yılRakı ile çaymı 😟
- 1 yıl
Denemen lazım inan müq
Soran1 yılSağol sana afiyet olsun
- 1 yıl
Thnx
- Yeme & İçme konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılMidesiz 🤣
01 Yorumla
Soran1 yıl😂😂
1 yılPatates dondurma
00 Yorumla
1 yılBiskrem ile ayran, müthiş deneyin
00 Yorumla
1 yılPoğaça arasına halka tatlısı yemiştim askerde )))
00 YorumlaKaram ve ayran mükemmel cidden
00 YorumlaMantı ve pilav
00 Yorumla
1 yılOlmadı hiç
00 Yorumla
1 yılÇikolatalı suffle ve patates kızartması
00 Yorumla
1 yılCok saglıklı;)
00 YorumlaKezzapla mayonez💤💤
00 Yorumladondurmayla karpuz
00 Yorumla
1 yılSaçma ikilim yok
00 Yorumla
1 yılRakı ve ayçekirdeği
00 Yorumla
1 yılEkmek arası muz 😂
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 6,4b cevap paylaştı. Saçma yok galiba
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSeni yediğimi hayal ettiğimde ben
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKarpuz ve çay
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılCips ve ekmek 😅😅
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Pasta ayran
00 Yorumla
1 yılMidesiz 😂
027 Yorumla
Soran1 yıl😂😂 Yoo hiçte bile
- 1 yıl
Hı hı foto öyle demiyo bence 🙄😂
Soran1 yılYani şeyyy 😂🤫
- 1 yıl
Neyse neyse bende beyaz peynir ve vişne reçeli diyorum 🤭😂
Soran1 yılAa o labneyle mükemmel oluyor
- 1 yıl
Ağzının tadını biliyosuuunn. 😏😂
Soran1 yılTabi ne sandın 😂😂
- 1 yıl
Helal kız sana 😂
Soran1 yılHelal lan yusufiii 😂😂 ay akşam akşam modumdayım dkkskfs
- 1 yıl
Farkettim evet iyisin iyisin ksnsnssn
Soran1 yıl😂😂😂
- 1 yıl
Çıktın mı bugün dışarı sjsjsj
Soran1 yılKimsin sen söyle bakiimmmm 😂
- 1 yıl
Seni çok iyi tanıyan biriii 😂
Soran1 yılÇıkaramadım abi kusura bakma lütfen 😂😂😂
- 1 yıl
Nasıl çıkarcan gizliyim zaten jsjsjs
Soran1 yılYok yani bilemedim gibisinden demiştim😂
- 1 yıl
Bilemezsin tabi isminin baş harfi D olan kız jsnsjs
Soran1 yılGıcıklık yapma ya kimsin valla merak ederim
- 1 yıl
Mesaj kutunu aç iki dklığına anlarsın kimi olduğumu 🙄
Soran1 yılGizliden çıksan bir şey olmaz korkma
- 1 yıl
Çok krktm. s. s
Soran1 yılHa sensin diğer hesabına noldu
- 1 yıl
Kapadım orayı biraz ara verdim sakinleşip geri geldim ama sık girmiyorum 🙄
Soran1 yılİyi diğer arkadaşınla sana güzel sohbetler diyip gidiyorum iyi akşamlar
- 1 yıl
Bak işte ya dur iki dk kız onu gönderdim o günden sonra merak etme 🙄
- 1 yıl
Hişşş
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım