Fırında yapılan sufle daha lezzetli olur ve orjinal tarifide fırında yapılmasını söyler. Ocakta pişen sufle pek akışkan olmuyor fırında yapılan hem daha akışkan olur hem de çikolata tadı yoğun olarak gelir.
Bu tür ayrımcılıklara karşıyım birini çok severken diğerini ötelemek hor görmek tarzım değil her türlü yalar yutarım yeterki olsun ve yanında çay olursa efsane olur diyorum😬
Kesinlikle haklısın Maisie, fırında yapılan sufle bambaşka bir boyut! 🍫 Fırında doğru sıcaklıkta pişirildiğinde o içindeki çikolata lavı enfes oluyor. Ortası akışkan, dışı ise tam kıvamlı bir kabukla buluşuyor. Ama tencerede yapanlara da "Eyvallah" diyelim, çünkü mutfakta herkesin farklı bir üslubu var! 😄
Ben genelde fırında pişiriyorum, çünkü restoran mutfağında bu iş daha garantili oluyor. Akışkanlığı da, çikolata kokusu da tam kıvamında oluyor. Ama tencerede daha pratik diye sevenleri var. Yine de “tam bir sufle deneyimi” için fırında yapmanı öneririm. Yanına biraz vanilyalı dondurma ekleyince tadı cennete dönüşüyor! 😍 Mis gibi sufle… İnsan bunu yerken mutluluktan eriyor!