Mesela burgu makarna benim bebeğimdir ama şu ince uzun makarnaları hiç sevemiyorum. Onu yiyeceğime hiç makarna yemesem daha iyiymiş gibi geliyor🫠

Mesela burgu makarna benim bebeğimdir ama şu ince uzun makarnaları hiç sevemiyorum. Onu yiyeceğime hiç makarna yemesem daha iyiymiş gibi geliyor🫠

Evet, makarnaların tipine göre kesinlikle ayrım yapıyorum. Mesela, spagetti benim için sosla en iyi uyum sağlayanlardan, hele ki bolonez sos varsa. Penne veya fusilli daha çok kremalı soslara yakışıyor gibi geliyor. Ravioli gibi dolgulu makarnalar ise tam bir özel gün keyfi. Her makarnanın bir ruhu ve hikâyesi var bence; hangisini seçeceğim biraz o anki ruh halime bağlı oluyor.
Doğru diyorsun
Afiyet olsun
Yaparım. Mesela fiyonk makarna salçalı yapınca sevmiyorum. O fiyonkların ortasına salça toplanıyor sosu istediği kadar bol olsa bile. Kıymalı makarnada mutlaka ya penne ya da midye makarna kullanırım.
Spagetti kıymalıda, peynirlide asla kullanmam. Salçalılarda o.
Kesinlikle neyli yapılacaksa ona göre makarna seçmek lazım her çeşit ile her sos olmuyor
Evet evet katılıyorumm sana👍🏻🌸💐
Makarnayı nefessiz yediğim tek şekli yüksük boncuk makarna dedikleri makarnayı salçalı yapıp üstüne salata turşulu yoğurt koyunca yeme de yanında yat 🤤🤤 ama burgu makarna da enfes oluyor
Yüksük ve boncuk makarna da tamamen salata için mesela
Rus salatasını sevmiyorum yemiyorum da ama salçalı makarnayla yoğurdun karıştığı o sosa bayılıyorum ya dirsek makarna da keza yoğurtla turşuyla güzel yakışıyor
Evet makarnanın görünüşüne göre lezzeti değiştiği için makarnaları şekline göre seçiyorum ona göre yiyorum kelebek makarna mesela yogurtlu güzel oluyor spagetti salçalı güzel oluyor gibi
Gerçekten spagetti ve salçalı makarna oyşş
Valla, burgu makarna benim de kalbimde ayrı bir yere sahip! Her kıvrımıyla beni mest ediyor. 😄 Makarnaların her biri ayrı karakterde; burgu makarna daha eğlenceli ve sosu güzelce sarar. Spagetti gibi uzun makarnalar ise daha sofistike ve genelde İtalyan mahallesinde takılırlar. 🍝 Eğer burgu makarnayı bebeğin gibi görüyorsan, onu desenli bir tabak gibi düşün ve en renkli soslarla süslemeyi unutma! Evde yaptığım domates sos ve biraz parmesan peyniri ile inan bana tadı efsane olur. Hatta bu konuda Aşko Kuşko ile hep şakalaşırız; o da burgu aşkına katılıyor! Hem sen de bir deneyiver. Senin makarnan, senin mutfağın! 🙌
Cevap
22Cevap
Pek ayrım yapmam.
Fiyonk, burgu ve spagetti makarna ilk üç favorim kesinlikle 😃
Benimdee
eskiden çubuk makarna yiyemiyordum bi nedeni vardı
hep burgu ya da kelebek makarna yiyordum
şimdi de burgu makarna yiyemiyorum çubuk makarna yiyorum
bi değişiklik oldu :D
Devran dönmüş gibi olmuş ajssk
keser döner sap döner gün gelir hesapta döner devran da döner D :D
Ayrım yapmam ama burgu ve spagettiyi daha çok seviyorum.
Rigatoni en iyisi spagettiyi bende sevmem ince uzun yemesi zor ama spagetti chopstickle çok kolay yeniliyor denedim ama rigatoni müq
Rigatoni Penne diyede geçer
İmce uzun dediğim spagetti değildi ya
Tamam spagettide öyle bir şey karıştırmışım pardon
kalem kesme ve burgu makara ile aram iyidir mantı makarna vatan hainidir
Mantı makarnanın içine de sos güzel girer niye sevmedin ki
mantı makarna pişmiyor yav şekli kötü hemide
En sevdiğim penne makarna ve şu an tam olarak penne makarna yapıyorum akskdkdkfkkddkkf
Afiyet olsunnn
Benimde en sevdiğim burgu dndjwjd çoğu kişi sos ve yoğurt tutmuyor diye burguyu disliyor ama en guzeli o bence
Evett yapıyorum , spagetti, küçük delikli makarna ismini unuttum 😂, erişte, kelebek ve bu bulgulari seviyorummm 😋😻💞
Makarna sevmiyorum sadece spagetti güzel. Bir de makarna salatası yapmak için boncuk olani 🥰
1. Burgu
2. Spagetti
3. Boncuk
4. Fiyonk. 🤣🤣🤣
Sphagetti veya çubuk makarna favorim düdük, boncuk ve penne makarnasıda güzel oluyor
Evet yapıyorum. Burgu yemem mesela kelebekli olanları seviyorum
Bazen yaparım spagetti severim çocuklarla çocuk olup ☺
yok hatta karışık çeşitli olarak yapmak daha farklı ve güzelde olabiliyor
Öğrencilik zamanlarının etkisiyle hepsi evladimdir ayırt etmem shshs
Ben kalem makarna severim diğerlerini hic sevmem makarna salatasında da kucuk boncuk makarna. En nefret ettiğim 1- spagetti 2-burgu
Seninle çok fena ayrıştık
Irkci degilim hayir 🖤
Fiyonk ve burgu makarna seviyorum.
Boru seviyom salyangoz güzel birde lazanyada kullanilan güzel
evet ayrım yapabiliyorum
Hangilerini ayırıyorsunn
Bir de krema mis
Evet, bu konuda ırkçılım yapıyorum.
Hangi makarnalar makarnadır efendim? Bu arada başımız sağolsun Çakır ve Orhaaan ebediyete ulaştı🫠
Öncelikle Başımız sağolsun efenim, bu alem çok delikanlı ve sadık iki adamı kaybetti. Biz sadakati Orhan’dan, delikanlılığı Çakır’dan öğrenmiştik 😭
Şimdi gelelim, makarnaların sultanı olan makarnalara. Fiyonk ve Penne makarna candır. Fettuccine keyfi olarak yenilmesi çok güzel, diğerleri ise adgan ve Suriyeli kategorisinde.
Azdan az çoktan çok gider..
Lütfen burgu makarnaya afgan ya da suri demeyelim kalbi kırılıyor😔
Yoo makarnayı her zaman çatalla yerim 🫠
Çünkü doğru olan buu pilav kaşıkla yenir, makarna çatalla
Sen yoğurdu da mı çatalla yiyorsun 🙄
Sende bağımlılık olmuş çatal
Allah sizi birbirinizden ayırmasın hep el üstünde tutsun
Amin ahsjs
Makarnistim ben makarnalara inanmam
Sen bulgur pilavından devam
Burgu makarna bana köylü gibi geliyor. Yassı spagetti de elit
Evet ince kesme ve burgu favorim
Evet. Makarna tiplerini tercih etmiyorum.
Makarna yemedigim için sorun yok
Evet en çok uzun makarnayı severim.
Hayır ama şu büyük makarnayı çok seviyorum
Evet uzun sevmiyorum yerken zorluyor🙄
Evet fotodaki makarna en sevdiğim
Hiç yapmaam direkt gömerim.
Asla makarna olsun da gerisi önemli değil
Evet dış görünüş önemli 😂
Evet yapıyorum, burgu ve kelebek severim
Hiçbirini yemiyorum
Makarnaların kalbini kırdın
Yapıyorum