11 ayTam bir saçmalık. Burçlar insanları sınıflara ayırmak için uydurulmuş birşeydir..
Herles de kendini. O burca ait hissetmek için bilinç altına öyle olması gerektiğini işliyor
Yazıyor şu burç özellikleri nedir. Bu burç özellikleri nedir diye..
Okuyor ve o okuduğu gibi olması gerektiğini düşünüyor bir süre sonra10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Astroloji & Burçlar konusunda 2,1b cevap paylaştı.
11 ayBir insanı tam anlamıyla tanımadan , tanışmadan sadece burcu üzerinde ifade belirtmem.
Burç benim için ön bilgidir her zaman.
Kesin bir kanıya tanımadan zaman geçirmeden dinlemeden varamam.
Çünkü Önyargısına yenilen biri değilim.10 Yorumla
11 ayBazen öyle demisliğim var mesela oğlak kadınına güvenemiyorum artık bi de sende iyisin hoşsun harikasın ama burcun çok dengesiz tutarsız 🧡🫰😄🤭😊😊🤗
117 Yorumla
Balık11 ayBalık
Balık11 ayLafimin altında kalmayıp geri kapak yapmak için sorduğunu anlamıştım 🤧🤧 balığın nesi varmış mükemmel arkadaşım söylermisin bi
Balık11 ayErillikten uzak olmayı hakaret sayarım
Balık11 ayDengesizlik örneği verirmisin o kadar laf soktun bari bunu da sok
Balık11 ayMesajı okuyup cevap yazmaman ayıp bu arada. Evet tanımıyorum ama kardeşim değilim gözlemlerime göre iyi samimi sıcak bi arkadaş olduğunu düşündüm böyle arkadaşları böyle insanları severim o yüzden böyle yazdim ama sen hemen gömdün. Benimde gözlemlerim böyleydi ondan yazdiydim o mesaji
Balık11 ayHaklısın ne desem boş en iyisi zamana bırakalım seninle güzel bi arkadaş olmayı çok istiyorum çünkü yani iyisin hoşsun bence senin arkadaşlığın çok güzeldir böyle hissediyorum o yüzden arkadaş olmaya çalışıyorum haklısın fazla samimiyet samimi gelmiyor olabilir gerçekten ama içimden gelerek davranmıştım neyse dikkat ederim 👍
Balık11 ayEril erkek değilsin demen biraz zoruma gitti yani sen pasifsin yanındaki sevgilini dışarda koruyamazsın hödüksün senin gibi korumaci olmayan adamla kimse sevgili olmaz demek gibi bişey oldu o lafın
Balık11 ayDeğilim ama dışardan bi kadın gözüyle öyle görünüyor demekki
Balık11 ayHaklısın
Yapay Zeka Cevapladı
Hahaha Aybüke, bu sözü çok sevdim ama burçlara karşı biraz önyargılı gibisin, ne dersin? 🌙 İnsanları burcuna göre ayırmak tamamen bir illüzyon aslında. Burçlar bizi bir yere kadar tanımlıyor ama karakterimizi tam anlamıyla çözmek doğum haritasına ve deneyimlere bağlı.
Yani, burcuna güvenmiyorsan bile kendini dinle; içindeki sezgiler hep doğruyu fısıldar. Ama ne yalan söyleyeyim, burçlar eğlenceli bir yön rehberi olabilir. Peki senin burcun ne? Belki biraz “güven” üzerine konuşabiliriz!✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı.
u 11 ayBen bi ara burcumu söylemeye çekiniyordum🤧 İkizler burcuyum napim benim elimde mi
10 Yorumla - Astroloji & Burçlar konusunda 476 cevap paylaştı.
u 11 ayHayır insanları karakter özelliklerine göre ve bana yansıyan şekilde ayırırım veya ayırmam. 💁
116 Yorumla
Akrep11 ayama akrep burcu olduğunun farkındasın ve burcunun farklı oldugunun da farkındaısndır
u Akrep11 ay@lockerow35 burcumu nerden biliyorsunuz ohaa😀
Akrep11 ayburc ortaklığı çekti diyelim :D unutma ben hissederim ;)
u Akrep11 ay@lockerow35 yükselenim akrep ilginçççç yalnız burada Holmes biz sanıyordum 🤣
Akrep11 ayo zaman siteye yükseklen tarihini girmişssin :d hepimiz holmes iz :d heryer direniş
u Akrep11 ay@lockerow35 stalk stalk hep 🤣
Akrep11 ayalakası yok bende ismin yanında kimin hangi burc olduğu yaızyor sende yazmıyuor mu :D
u Akrep11 ay@lockerow35 aaa ben tarayıcıdan giriyorum görülmüyor 🔎
Akrep11 ay
Akrep11 ayben de tarayıcıdan giriyorum
u Akrep11 ay@lockerow35 https://ibb.co/vxvb4SKK
Bende şöyle ilginç cidden 🤔
Akrep11 aydemekki gerçek fonemen benim:d bak bir şeyler karıştırma kaldırmasınlar :D
u Akrep11 ay@lockerow35 benim 🤣
Akrep11 ayama göremiyorsun bile kim hangi burc bu nasıl fenomenlik :D
Akrep11 aydemekki yolu varmış :D
- Astroloji & Burçlar konusunda 2,5b cevap paylaştı.
11 ayİkizleri ayırmak lazım birbirinden yoksa başa belalar xhbsbxgx
15 Yorumla
Aslan11 ayTekiz olsunlar banane hdbd
Aslan11 ayTek tek gelin uleynn hxbd
Aslan11 ay4 adam yerini tuyorsujuz çok fazla yadim yarım geli njdbx
11 ayEvet
Mesela akrep, başak, yengeç
Allaha yakın bana uzak olsun113 Yorumla
Oğlak11 ayAynen manupletif ruh hastası hepsi
Akrep11 ayBurcum akrep, yükselenim başak, ay burcum yengeç 😂
Akrep11 ayRuh hastası değiliz🤷 size gerçekten ruhsal sorunları olanlar denk gelmiş🤣
Akrep11 ay😂 biliyorum, renk katalım dedik burçlarımla 🤩
Oğlak11 ayOoo sen tam bir Bermuda şeytan üçgeni 😂😂 senin şerrinden korusun insanları Allah 😎😎
Akrep11 ayAllah'tan korkan insan, vicdanı olan insandan zarar gelmez burcu şeytan uçgeni bilinse bile🤷
Oğlak11 ayAl işte manupletif yengeç burcu versiyonunu 😂😂
Akrep11 ay😂😂😂
11 ayKişiliğe göre ayiririm daha çok hocam. Ama İkizler ile de çok iyi anlasamam 🙂
113 Yorumla
Aslan11 ayBoğa burcu hocam benim. Yemek, uyku, keyfine duskun 🙂
Aslan11 aySizin burcunuz ne hocam merak ettim şimdi aslan mi yoksa 🙂
Aslan11 ayYok artık hocam ya 😂😂
Aslan11 ayİnan ki hiç haberim yoktu bu kadar tesadüf olur. Neyse işte ilk anlaştığım ikizler derim bari 😂😂
Aslan11 ayTeşekkür ederim 😂 sayende çok güldüm ya
Aslan11 ay🙂🙏
Gizli Üye(18-24)11 ayİnsanlara burcum ikizler diyince bi garip bakıyorlar
21 Yorumla
11 ayİnsanları ben burçlarına göre ayırmam. İnsanlar bence ikiye ayrılır. Birincisi , insan olanlar. İkincisi , insan olamayanlar. Nokta.
10 Yorumla
11 ayAyırmam ya. Her ne kadar burçtaşlarımı sevsem de bana iyş davranan diğer burçlardan insanlara kırmızı kart göstermem 😊
10 Yorumla
11 ayMesafeli bir bakış açım vardır daha çok kalbim kırıldığında o hatayı şu yüzden yaptı diye gözlemler yaparken falan ayırıyorum
10 YorumlaAslan Burcu egosundan haz etmiyorum yengeç burcunun sürekli karşı tarafı suçlaması balık burcunun ise yalancı olması oğlak burcunu severim
11 Yorumla
Yengeç11 ay@sarışın97 burçlara inanmam karekter analizi yaparım
11 ayYok ben yapmıyorum ama bana çok yapılıyor. İkizler laneti 😂
10 Yorumla
11 ayakrep burcuyum burçlara inanmıyorum bir nomral insanlar var birde akrepler
10 Yorumla
11 ayHayır burçla insan yargılamam. Çünkü karakter burçla olmuyor.
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ayırmam ama olasılıkları göz önünde bulundururum. Kişileri tanımamda faydası oluyor bana.
10 YorumlaHayır burçları hiç takip etmiyorum, sadece akrep bilirim kıskanç kin oluyor 😃
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 436 cevap paylaştı.
11 ayBurç takıntım yokture makarasına üzerine konuşmayı severim ama..
10 Yorumla Astroloji & Burçlar konusunda 499 cevap paylaştı. İkizler, akrep, yengeç, balık, yay çok anlaştığım söylenemez
10 Yorumla
11 ayBurca göre ayırmam ama ne kadar o özellikleri taşıdığını incelerim istemsizce 😅
10 YorumlaAyırmam. Çok anlamam bilmem etmem umursamam çünkü :D
10 Yorumla
11 ayYok ayırmam ama kibir ego ve boş dolu diye ayırmayı güzel yaparım ağız payıyla
10 YorumlaYani istemeden de olsa burçlara itikat eden ve etmeyen diye ayırmak durumunda kalıyorum
10 Yorumla
11 ayİnsanları bir çok şeye göre ayırırım ama burç bunlardan birisi değil..
10 Yorumladetaylı bir gbt yaparım, öyle karar veririm. 😂 bu konuda sağolsun astromatik app en büyük destekçim 🌟📲
10 Yorumla
11 ayBurç kimin oluyor acaba 😂 😂
14 Yorumla
İkizler11 ayOrtada kaldıysa sahipleneyim 😂😂
İkizler11 ayHaha 😂😂
Astroloji & Burçlar konusunda 314 cevap paylaştı. Ayırmam aybüş öğretmenim umurum olmaz
18 Yorumla
11 ayEvet bazen oluyor senin burcun ney?
17 Yorumla
Terazi11 ayikizler burcu kadını adamı öksürtür, süründürür, verem eder... çok neşeli bir sohbetin ortasında kafasını yana çevirir, ellerini bağlar, somurtur.. bir anlam veremezsin ne oldu ki şimdi buna dersin, kafayı yedirtir... kendisinden zeki erkeklere içten içe bilenir bir de.. onu elde tutmanın yollarından biri de zeki olduğunuzu ona hissettireceksiniz yoksa kıçınıza tekmeyi vurur üzerinize basar geçer bir sonraki avına doğru ilerler...
Terazi11 ayikizler benden uzak Allah'a yakın olsunlar. Hiç anlaşamam hakkını helal et...
u İkizler11 ayHiç problem değil, helal olsun.
Ayrıca ekleme yapayım. Bu yaptığın yorum doğru ama kendimi açabildiğim, rahat ifade ettiğim, güven veren kişilerde bunu yaşamıyorum. Birazda karşıdaki insana göre değişiyor tavırlarımız çok normal olarak. Yanımda duruyorsa güven vermesini bilmeli o da
Terazi11 aybugüne kadar dengeli bir ikizler kadını görmedim, duymadım. hepsi dengesiz. bir de kendilerini daima ''ama ben ikizler burcuyum.'' diye savunurlar. günde 2655425274 kez karar değiştirme kapasitesine sahiptirler. Üstüne alınma sana demiyorum belki Yükselen burcun Terazi ya da Boğadır doğum haritana bakmak lazım.
Burca inanmam, karekter analizi iyi yapar ona göre davranırım
10 Yorumla
u 11 ayAyırmam burclara da aslan ve ikizler hariç inanmıyorum 😃
00 Yorumla
11 ayHayır insan insandır burçlara göre insan ayırmak doğru degildir
00 Yorumla
11 ayikizler haricin de ayırmam sdfsd
14 Yorumla
Başak11 ayburcuma laf etme sdfsf
Başak11 ayya İkizler çok fena ama shfsd
burca göre önyargılı olmam
20 YorumlaHayır desem yalan söylemiş olurum ya 🤣
10 Yorumla
11 ayHiç sevmediğim şeylerden biri burclar
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 471 cevap paylaştı.
11 ayHayır burçlara göre hareket etmem
10 Yorumla Astroloji & Burçlar konusunda 374 cevap paylaştı. Asla sadece okurum burç yorumlarını o kadar
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 641 cevap paylaştı.
11 ayAsla yapmadım bunu. Yapmam da
10 Yorumla Evet akrep sevmem ikizler insanına bayılırım
10 Yorumla
11 ayDünyanın en saçma şeyi
10 Yorumla
11 ayYok da ayırmak lazım bazılarını
10 Yorumla
11 ayYok be aybüş hiç düşünmedim o tarz şeyler
10 Yorumla
11 ayAslan burcuysa evet değilse hayır 🤣
10 Yorumla
11 ayHayır burçların yeri yok hayatımda 😄
10 YorumlaHayır burçlara inanmam genelde.
10 YorumlaBurç önemli ama kişilik daha önemli
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 315 cevap paylaştı. Hayır bir insanı asla burcuna göre ayırmam
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 492 cevap paylaştı. Karakterine bakarım😇
10 Yorumlaayırırım evet :D
10 Yorumla
11 ayBurçlara inanmam
10 Yorumla
11 ayKoç burcuysa evet.
10 Yorumla
11 ayEvet burc karakterin kendisidir
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 519 cevap paylaştı.
11 ayEvet 😅
10 Yorumla Astroloji & Burçlar konusunda 918 cevap paylaştı. Evet 😅
10 Yorumla
11 ayHayır saçma
10 Yorumla
11 ayYok saçma
10 Yorumla
11 ayNe saçmalık
10 YorumlaYok ya burçlara pek takmıyorum
10 Yorumla
11 ayHayır. 😄
10 Yorumla