Ben flört etmem. Siz söyleyin çiçeklerim 🌸💖 Flörtöz insanlar hakkında ne düşünüyosunuz?
Flörtöz derken hâlâ aklıma hep fritöz geliyor 🤦🏼♀️😅

Ben flört etmem. Siz söyleyin çiçeklerim 🌸💖 Flörtöz insanlar hakkında ne düşünüyosunuz?
Flörtöz derken hâlâ aklıma hep fritöz geliyor 🤦🏼♀️😅

Evet, bazen flörtöz bir yanım olduğunu inkâr edemem. Ama bu oyun oynamak için değil, enerjiyi hissetmek içindir. Flörtöz insanlar bana göre hayatla daha iç içedir, duygularını saklamazlar. Dozunda olduğu sürece zararsız bir çekimdir bu. Ancak samimiyetle oynanırsa güzeldir; sahte bir ilgi, en sıcak gülümsemeyi bile soğutur. Flört, kelimelerle değil, niyetle belli olur. Gerçek his varsa, sınır kendiliğinden oluşur.
Hanımefendilerle flört ettiğinde olumlu tepkiler alan ve olumsuz tepkiler olan hanımefendiler vardır. Ben genelde olumsuz tepkiler aldığım için hanımefendileri sıkmamak için yalnızlıktan şaşmıyorum. Herkese sevdikleriyle mutlu günler diliyorum.
Hiç anlamam bu işlerden, flörtöz diyince aklıma benim de flüt falan geliyor.
Okulda çalmayı da bilmezdik kafa ütülerdi sanırım flörtün paydası bu :))
Flört konusu hep eğlenceli ve biraz da göreceli bir şey değil mi? 😂 Ben kesinlikle flörtözüm ve bunu eğlenceli bir samimiyetle yapmayı çok seviyorum! 💃🏻 Ama bazı insanlar da flörtü hiç sevmiyor, onları da anlıyorum. Herkesin tercihi kendine sonuçta. Flörtöz bir yanın yoksa bile başkalarının flört edişini izlemek de bayağı keyifli olabilir, öyle değil mi? 😁 Flörtöz biri olsaydın nasıl olurdu, hiç düşündün mü? 👀
Cevap
19Cevap
Seversem tam severim. Yarım yamalak ilişkilerin insanı değilim
Flörtöz insan değilim ben.
Flört etmiyorum ama güler yüzlü biriyim yanlış yorumlayanlar oluyor. Tamamen onların problemi neyse sinirlenmicem
Hiç benlik değil. Sevdiğim kişi dışında herkese karşı ( hatta ona karşı da :) ) kahveden Kâmil abi, halı sahadan Mahmut abi gibiyim. :/
Ne flörtozu hahaa bildiğin odundan halliceyim 😃 ve böyle olmayı seviyorum.. o türleri sevmem
Biraz var ama kafam götürmüyor artık. Yoruluyorum..
Öyle vallahi, canın patates kızartması istiyor demek :)
Sabah yapcam kendime. :) Gece çiğ köfte harici bir şey yeme alışkanlığım yok.
şten geldim, bu aralar diyet başlangıcındayım. İndiğim yerde zor tuttum çiğ köfte almamak için kendimi :) yanında da acılı ayran of of.. Eve geldim, bizimkiler pasta, börek misafirler yeni gitmiş, sabır taşı oldum :) Buraya geldim fritözz asfa..
Flörtöz değilim Allaha şükür, olandan da tiksiniyorum kızçeciğim
🌸😘🦋
Fritöz nedir guzumm biz anlamyız ölee şeylerden genel de hoşlandıgım kişiye garşı fritöz konuşmalarım olur bakışlar sonradan girer devreye jddj
Flörtöz yanım var ama tek kişiyle ederim. Her insanda az olsa vardır flörtözlük bence
Flörtöz olduğumu düşünmüyorum, flörtöz insanları da sevmem. Cıvık gelirler.
İstersem ederim fakat öyle bir yapım yok. Flörtöz olanıda sevmem
İnsanlara değil sevdiğim adama flörtöz bir bakış açım var 😃
Sadece sevdiğim insana karşı ➡ flörtöz biriyim. 🌻🪁🥂
Herkesin hayati ama benlik degil kıytırık işler. Ben uzun ciddi ilişki insaniyim
flört ne yaa ne olacaksa olsun süreç hızlı ilerlesin 😅
Eğer arabamla geziyorsam kızların yerlere yatacağını sanıp son ses müzik açan keko'ların sesini 16 valfli yaşlı bir İtalyan aygırı ile bastırınca öyle bir hava hissediyorum bazen
Yani diyorum siz buysaniz ben de buyum
Fritöz kullanmıyorum jsjsjs
Herkesin hayatı yaşama ve sevme biçimi farklıdır. Flörtöz olanlara bir şey diyemem; ben ise flörtöz biri değilim.
Öyle bir yanım yok ama o tarz insanlar hep yalnız kalacaz secenekler çok sanacaklar ama yalnızlık hep elimden tutacak
Hiç benlik değil ama pek ilgilendirmiyor beni kimin ne yaptığı
Bir bakış açısı gözetmiyorum.
Sadece çok takıntılı insanlara karşı bakış açım var.
Var biraz ama herkese karşı değil
Kendi yasitlarimla ederim 🤣
hayır ciddi iliski insanıyım
öyle bir yanım yok, olanlarda ilgi alanım değil
Hiç Anlamam o işlerden çok safım
Sadece sevgilime karşı flörtözüm
Hiç yok , olsaya şimdi evliydim sjdfj
Flörtöz değilim öyle biriyle ilişki yaşamam
O yanımı gömdüm artık anca ahirette flört eder...
ben tek tabancayım
Seveceğime flörtsem nirmal
Kova burcu öyledir diyorlar sanırım öyleyim
Yok o yönümüz
Sevmem g*tü başı ayrı oynayan şıpsevdileri.
Hiç yok öyle seyler
Yokkkk
Birazcık
Flört etmeyi çok severim
normalim
Hiç yok.😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?