Sadece yaşıyla sınırlı değil, olgun düşünce yapısı da bir insanı etkileyebilir diye düşünüyorum.

Ağaçta duran Elma dalın da Durdukça Değil Onu pişiren güneşi bekleyerek olgunlaşır.
Aşk acısı falan değil Aileden birer birer kopanlar kimsesiz ve Tek başına verdiğin hayat kavgası Gençliğini gömdüğün toprak kadar olgun bir insan olursun İşte kaybetmeyi bilmeyenler kazanmanın değerini anlayamaz🚬
Olgunluk yaş ile ölçülemez. Olgun insanlar gerçekten dikkatimi çekiyor. Çünkü ne istediklerini bilen insanlar oluyorlar. Ufak detaylarda takılı kalarak ne bana ne kendilerine hayatı zehir etmiyorlar.
Evet. Yerine göre konuşan ve davranan, net, ciddi, ne istediğini bilen kişileri seviyorum.
Karşı cinste de dikkatimi çeker. Daha çok düşünce yapısıyla alakası olsa da yaşın da bir etkisi olduğunu düşünüyorum, daha çok yaşanmışlık olduğunu varsayaraktan.
Cevap
18Cevap
Eveeet ben balik etli masum yuzlu kadinlik durusu olgunlasmis hatunlara bitiom bea keske oyle bi esim olsa
Yaş farkı nedeniyle düşünemem. Kendimden küçük olmalı.
Olgun ya da olgun düşünceli hastasıyım, çok iyi anlaşırım onlarla
Erkekler için olgun kadın aşktır seks tir seksin tillahı dır 😂😂😂
Hep olgun değil de, nerde nasıl davranması gerektiğini bilen insanları severim.
Olgunluk yaşla ölçülmez... Çevremde çok var yaşı küçük olup olgun davranan...
Öyle olmalı zaten.. Henüz büyümemiş olan biriyle bir yakınlığım söz konusu olamaz..
Evet tercihim olgulardan yana
Beyni olgun herkese saygı duyuyorum
Olgun olan herşey şifadır.
Evet hoşlanırım. Ne istediğini bilen birisi iyidir
Ergen olmayan mantıklı düşünen.
İlgimi pek çekmiyor... Birisi hariç
Anlayışlı olan kazanır
öyle biri bana denk gelmiyor sanırım :)
Tecrübe en önemli şeydir...
Hoşlanırım
Bayılırızz
Hoşlanırım evet