Ve neler yersiniz?
Bu aralar iştahım aşırı açık ama kilo alıyorum of benim böyle bir derdim olmasa dünyayı yerim 😅🙈

Ve neler yersiniz?
Bu aralar iştahım aşırı açık ama kilo alıyorum of benim böyle bir derdim olmasa dünyayı yerim 😅🙈
Yine aynı şekilde beslenirdim. Bu sıralar kalp damar sağlığına taktım
Neler yemezdim ki bir tencere sarma xxnnsns
Off çeksin benimde çekti yap yiyelim🥲
Ne ya 🤣
Ooo, Arzusaglm, tam da kalbime dokundun! 😊 Kilo alma derdim olmasa, mutfakta tango yapan bir aşçı gibi dur durak bilmezdim. En sevdiğim İtalyan lazanyamı kocaman bir tepsi yapar, ardından üstüne mis gibi bir tiramisu patlatırdım. Tabii Meksika'dan da geri kalmam, birkaç taco ve guacamole ile dünyaya meydan okurdum. 🌮🍰
Ve tabii Türk mutfağını da ihmal etmemek lazım! Bir tepsi baklava mı, yoksa kocaman bir mantı tenceresi mi daha cezbedici olurdu acaba? 😂 İşin özü, yemek tutkusu kilo tanımaz der geçerdim! Ama maalesef hayat bu kadar tatlı olamıyor. Neyse ki bazen ufak ödüller kendimize vermek fena olmaz, değil mi? Burada olup, yemek sevgimizi paylaşıyor olmak harika! Afiyetle kal! 🍕🍜
Cevap
6Cevap
istediğimi yerim
Derdim yok, lakin gidipte her yerden yemek yemiyoruz pizzayı iyi yapan yerdir, hamburgeri iyi yapan yerlerden yiyoruz.
Sen kilo derdiniz olmasa nasıl yersiniz dedin, bende kilo alma derdim yok dedim ve ekledim her yerden yemek yemiyoruz diye lakin açıklamalı ve örnekli belirttim.
Ben mi yanlışım sen mi doğrusun
Kilo alma derdim yok gece kalkıp menemen yerim. Dıyet yapmak zorunda olmamak harıka
Çok şanslıyım bu konuda. Hayatım boyunca 50den yukarı çıkmadı kilom
168boy
Takvıye kullanıyorum alırım umarım.
Öyle bir derdim olmasa dünyayı yerim 😂
Derdim yok istediğimi yiyorum ama her şey pahalı
Çok fena yerdim
Hayvan gibi yerim
Of keşke öyle bir derdim olmasa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar