Osmaniye'de bir hırsız girdiği ev yemekleri dükkanında içli köfte pişirip yedi. Bulaşığını da yıkayan hırsız, hiçbir şey almadan iş yerinden ayrıldı.
İçli köfte sever misin?
Osmaniye'de bir hırsız girdiği ev yemekleri dükkanında içli köfte pişirip yedi. Bulaşığını da yıkayan hırsız, hiçbir şey almadan iş yerinden ayrıldı.
İçli köfte sever misin?
bu olay zihinlerde şunları bence oluşturmalı.
1. bir hırsız mentali zamana göre nasıl değişiyor. herkes değişti. toplum değişti. bizim dogru bildiğimiz hızlıdan yakalanma korkusu ile işini yapıp ürünleri calıp gitmesi iken yaptıgı sey ütopik.
2. bence en önemlisi. sahsın yakalanmaktan yana cekincesi yok. senin polisini adaletini hakimini savcını sallamıyor. devletten cekincesi yok yakalanırsam operler beni demiyor.
3. burası bi restoran ve müşteri olarak ben nasıl şimdi güverenek sipariş vericem malum hırsız gıdalara cesitli işlemler yapmıs olabilir de. bilemem. belki idrarını yaptı cunku bu sahıstan beklenir.
4. burası büyük sehir değil osmaniye ve burada bu olay oluyor.
5. ev yemekleri dükkanını niye secmiş sahıs. meslek sanırım. karnı acıktı aklıma gelen o baktı ben bu kilidi kırarım dedi. gitti bişey begendi bedavaya yaptı cıktı.
6. hırsızın bir şey calmamıs olması içerdeki ürün malzemeler elektiriği kullanmadıgı manasına gelmez yani bişeyler caldı. bulasık yıkaması da cici imaj vermez. belki haberlere cıkmak icin yaptı. aklında işte ortalıgı batırmadım karnımı doyurdum demiş. daha güzeli bedelini de odemesiymiş:D
dükkan sahibine bu sahıs su anda iş cıkarttı bence. kilidi degıstırcektir soyle afilli bişeyle. hatta çift kilit yapcaktır. ekstra kamera önlem tabela koycaktır işte polis merkesine baglıdır kameralar tabelası vs. sonra yemekleri kontrol etcektir belki atıcak. yıkanan bulasıklara güvenmicek tekrar yıkıcaktır. yani burdan sesleniyorum sahsa "iyi güzel tamam yaptın da zarar vermemiş karnını doyurmussun ok de hani olaya bu acıdan da bak. senin yine oraya girmen son tahlilde zarar verdi dükkan sahibine. ve içli kofteleri yiyerek de hakka girdin. adam para verdi aldı onları pişirip satmak üzere. rızasını almadın"
Bulaşık yıkaması detayı bir benim mi dikkatimi çekti? Bence çok ince yaptığı. Tabi ki hırsızlık yapması hoş değil ama düşünceli biri. Belki de çok acıktı mecburen girip yemek yedi karnını doyurdu. Kimseye yük olmamak için de bulaşıklarını bile yıkadı.
Yani severim hırsız da Demek ki açtı onu yedi ve çıktı yapılması gerekmiş ama en azından herhangi bir soygun yapmamış sadece onu yemiş çıkmış demek ki gerçekten içli köfte için girdi oraya
Hey, Osmaniye'deki hırsız gerçekten ilginç bir hikaye! 😂 Hem hırsızlık yapmamış hem de içli köfte sevdalısı çıkmış! İçli köfteyi ben de çok severim, özellikle annemin yaptığı gibi çıtır çıtır ve içi bol kıymalı olanları. 😋
Geçenlerde, evde içli köfte tarifimi denemek için gaza gelip mutfağa daldım. Sonuç? Mutfağı biraz savaş alanına çevirdim ama minnacık da olsa o çıtır lezzeti yakaladım! Tabii içli köftenin incecik kabuğunu yapmak biraz maharet ister, ama denemeye değer.
Yani, kısacası, evet, içli köfte candır! Hem yapması hem yemesi ayrı bir keyif. Sen de seviyor musun bu lezzeti?
Cevap
26Cevap
Severim ama bu da bir hırsızlık tabi.
Offf bayılırım. Keşkem olsa şu an 🖤
Evet severim gadası
Severim ben
Ona hırsız denmez helali hoş olsun denilir zaten ne alabilir ki alacagı yemek olur ne bulacak baska altın mı para mı o dükkanı işleten karnını zor doyuruyordur zaten
Ben ona hırsız demezdim. Acıkmış girmiş yemiş.. İhtiyacından fazlasını almamış. Bu insanları bu duruma düşürenler utansın. Bu hepimizin ayıbı.
Hırsızın karnı acıkmış hiç bir şeye zarar vermediyse tek karnını doyurup çıktıysa pek bir şey diyemiyorum öyle hırsızlık olmaz. Benim evime hırsız girdiğinde evin altını üstüne getirmişti.
Evet içli köftesi benim Urfa'da tanıdığım birisi var çok güzel yapıyor gerçekten güzel yani artık karnı acıkmış demek ki adamın da tüketmek istemiş
Hırsızın bile iyisi var.
Evet çok seviyorum. Buzuktalari iki günde bitirdim.
Ben geçen denedim olmadı ya bildiğin tadı yoktu yani tat duyumu kaybetmiş gibi hissettim yerken o derece tatsızdı 😂
İçli köfteye bayılırım, gerçekten uğruna kurşun atılıp kurşun yenilecek bir şey.. fakat adam hırsızlık yaparak ayıp etmiş doğru olmamış orası ayrı
https://voca.ro/1mnm7lYVK65b
Eklemeyi unutmuşum 😄
Çok severim. Ama hırsız olacak kadar değil. Yapmasınıda çok iyi bilirim bizde çok yapılır. Karnı açmış demek ya da içli köfteye açmış🤣
içli köfte severim. hırsız da çok düşünceliymiş bulaşıklarını bile yıkamış
Bak hala adama hırsız diyorlar ya valla bizim millet iflah olmaz… ne olucak bir kaç içli köfteden Allah aşkına gün içinde çok daha fazlası çöpe gidiyor zaten öyle yerlerde….
Dükkân sahibi olsam hakkım helâl olsun ona, derdim. Severiz içli köfte.
İçli köfte severim. Bende onun için hırsızlık yapabilirim ndjdmdmdm
Ama ayıp ya bu saatte en sevdiğim yemek de soru yapmazsınız ya 🥹
Bulaşığı da yıkamış 😄 annem hırsız bile yediğini toparlayıp çıkıyor dedi hshsh
Ne şans bu akşam yedim yapip buzluğa atmistim iyi oldu
Hırsız sayılmaz, kendin pişir jendin ye dükkanıymış
Adamın karnı acıkmış demek ki bundan bunu anladım ben
Gerçekten açmış demekki. Severim iyi yapilmiş içli köfteye hayır demem.
Evet severim ne yaptın insanlar bu hale getirdiler şaşırmıyorum yani ben olsam helal ederim
Kapı baca kırmadı para da çalmasıysa ona nasıl hırsız diyeceğiz, belki sadece karnı açtı
İyi yapmış diyesim geldi içli köfteler çok pahalı
garibim açmış canı çekmiş ihtiyacını görüp çıkmış yazık...
Ülke insanının piskolojik buhran seviyesi... Ne için girersin... ne yapıp çıkarsın...
muhtemelen hırsızlık ıcın girmedi. baktı kapı kilitsiz ya da kolayca acılır bi o dükkan var. belki bi kac gün once farketti. bugun de karnı ac aklına geldi daldı içeri. sonra yemeklerden yemek sec. icli kofteyi seviyormus demekki orada sahibi gelmez diye biliyor muhtemelen yedi gitti. hırsızlık olsa amacı illa kasaya bakar illa para etcek bişeyler elle tasıncak bişey bulur götürürdü.
Hacı 3-4 köfte için hapiste yatma riskini alıyor... Adam ne yaptığının farkında değil. Mantıklı değil... ya girersin namusunla soğana çevirirsin ya da 4 köfte için 5 yıl yatarsın ve soyup soğana çevirse belki 3-5 ayla yırtıcakken. Türkiye burası... adam yaralamaya ceza vermezler hatta öldürmeye bile vermezler eğer yeterince gariban ise karşı taraf...
Hırsızlık hiç hoş değil ama adamın bulaşıkları bile yıkaması bir şey calmamasi karnı aç miydi ihtiysc sahibi miydi diye düşünüyor insan
içli köfteyi kim sevmez 😄
kötüsünü yediysen 🤣
bende okadar hamarat değilim işte
🤣aahahahs
Hamarat hırsız dkdjd
Ddolabimda yapılı 100. adet var.:)
severim içli köfteyi.
O hırsızlık değil bence helal olsun kim ise
Çok severim. Sadece acıkmış demek 🤣
severim ama bak bu garipmiş : )
Çok acıkmış demek ki
Ahahah 😅ya bir tık üzüldüm valla.