Etin kendisini zor yiyorum, az pişmişini üzerine para verseler yemem..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 346 cevap paylaştı. Eti yeterince pişirmeden yemem. Hayvanda hastalık olabilir, çiğ et kurt yapar. Çiğ ya da az pişmiş et tavsiye etmiyorum.
00 Yorumla- 6 ay
tercihim değil ama çok az pişmiş (hani uzaktan ateşe merhaba demiş de acelesi varmış hasbihal edememiş) olmadıkça yerim
00 Yorumla - 6 ay
etin, yani daha açık bir ifadeyle leşin hiçbir türlüsünü tüketmiyorum, şu görüntü midemi bulandırmaya yetti
00 Yorumla Az önce bir reelsa denk geldim. Etın dışı güzel pişmişti içi vanilya karışımı çilekli dondurmaya benziyordu 😀
00 Yorumla- u6 ay
Midem bulanır. Hayatta yemem. Anca savaşta olup çok aç olmam lazım.
00 Yorumla - 6 ay
Eti zaten az pişmiş yiyorum. Yumurtayı da öyle. C*hiller konuşmasın.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 692 cevap paylaştı. Az pişmiş et yerim, sulu sulu oluyor hoşuma gidiyor :D
00 YorumlaÇok az pişmiş yiyemem. Biraz pişkin olması iyidir.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 666 cevap paylaştı. Az pişmiş et yemekle çiğ et yemek benim için aynı kefede 😁
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 492 cevap paylaştı. Nefret ederim. Kendimi evrimini tamamlayamamış bir canlk gibi hissettiriyor.
00 YorumlaAz pişmiş et yiyebilmek için çok iyi kalitede bir etinizin olması lazım. Ona da çoğu insan ulaşamadığı için genelde orta ya da çok pişmiş seviliyor.
Ben az pişmiş dışında et yiyemiyorum
00 Yorumla- u6 ay
tavuk balık yerim.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 28,5b cevap paylaştı. Yerim severim de
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Gözlerimi bağlarsam ancak yerim:)
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 383 cevap paylaştı. yemem iyi pismesi lazim
00 Yorumla- 6 ay
Hayır zaten et sevmiyorum iyice soğurum 🤮
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5,4b cevap paylaştı. oo çiğ bile yediklerimiz oluyor :d
00 Yorumla- 6 ay
Yiyemem et dediğin orta pişmeli
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 993 cevap paylaştı. Normal pişmiş severim. Az ya da çok sevmem
00 Yorumla- 6 ay
Çok pismis seviyorum.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Hayır tam pişmiş olmalı
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Testere Necmi miyiz biz
00 Yorumla- 6 ay
Yemem. Çok pişmiş seviyorum kırmızı ette bn
00 Yorumla - 6 ay
Resimdekini yerim daha az pişmişini yemem.
00 Yorumla - 6 ay
Yiyemem. İneğin sesini duyar gibiyim 😂
00 Yorumla - 6 ay
Ay yok. Ben her şeyi tam pişmiş seviyorum.
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)6 ay
Et ürünleri yi pişmiş olmalı lokum gibi
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 36,1b cevap paylaştı. Az değil tam pişmiş severim
00 Yorumla- 6 ay
Yok asla yemem ya mikrop varsa
00 Yorumla - 6 ay
Hayır
00 Yorumla - 6 ay
Hayır yiyemiyorum
00 Yorumla - 6 ay
Ben tavuğu çig yerim bazen
00 Yorumla yerim
00 Yorumla- 6 ay
Orta alayım
00 Yorumla - 6 ay