Ben başkasının yaptığı köfteyi yemek istemiyorum 🤣🤣 yoğurulmasını hiç sevmem😂 mesela bunu tencerede pişirdim tam olarak mercimek köftesi oldu 😂 yemek isteyen kaşıkla alsın sıkmaçlayıp tabağına koysun abi

Ben başkasının yaptığı köfteyi yemek istemiyorum 🤣🤣 yoğurulmasını hiç sevmem😂 mesela bunu tencerede pişirdim tam olarak mercimek köftesi oldu 😂 yemek isteyen kaşıkla alsın sıkmaçlayıp tabağına koysun abi

Ben aşçıyım yemeğin lezzeti kadar içeriğindeki malzeme kalitesi ile de ilgilendiğimden yemeden önce tadına bakarım içeriğinde sağlıksız ve kalitsi bir şey varsa nezaketen teşekkür eder bırakırım. özellikle etli ürünlerde çok titizimdir. Konu mercimek köftesi madem sen nasıl yaptın onu öyle ya tencerede 😂 afiyet olsun
Hijyen kurallarına dikkat ederek yapmışsa, eli yüzü temizse, tırnakları kısaysa yiyebilirim; ama bunlardan tek bir tanesine bile dikkat edilmemişse asla yemem, yiyemem.
Aslında bakarsak başkasının yaptığı köfteyi yemek pek mantıklı bir hareket değil hele elleri kıllıysa hiç yiyemem. Annem ananem teyzem ve kuzenim yaparsa yerim onların hijyenine güveniyorum
Cevap
16Cevap
Kimin yaptığına göre değişir.
mercimek köftesi tencerede pişen bir şey değil ki sen bulgur pilavı yaptın demek ki , mercimek köftesinde bulgur haşlanır mercimekle birlikte soğanlı salçalı sosu ayrı pişer ve yoğurulur özelliği o
Yaptım ve oldu bacım😂 tadı tıpkısının aynısı
Benim yediğim her köfteyi başkası yapıyor zaten 😂😂 mercimek köftesi favorim ben olsam kaşıkla yerim..
Elle yoğrulmuşsa yemem eldiven kullanılmışsa yine yemek genelde yemek birinin yemeğini ya gördüğüm bazı şeylerden dolayı..
Yemeği yapan aşçı erkekse yerim.
Ailemin dışında ki kadınların yaptığı yemeği yemem
Neden? Şaşırdım
Ailemden başka kadınların yeterince temiz olduklarına inanmıyorum ayrıca yemekleri de ailemde kadınların yaptığı yemek kadar lezzetli değildir. Varsayım da bulunuyorum.
Öyle takıntılarım yok ama hiç tanımadığım biriyse ben de yemem
Bu konuda hassasım titiz ve temiz koşullarda yapan birisiyse yerim yoksa hayatta yemem.
Annemin ve yengemin yaptığı köfte dışında kolay kolay kimsenin köftesini yemem.
Kimin yaptığı önemli. Temiz olduğunu bildiğim birininkini yerim.
Elleri görmem lazım. Ama vinil eldivenler var artık.
Evet yerim yeter ki köfteyi yapan kişi köfteyi hijyen, titizlik kurallarına uyarak yapmış olsun.
Ortaokulda komsunun birisi ızgara kofte yapmıştı yedim abovv en az 10 cm saç o günden sonra yemiyorum
Genelde böyle el kol girmeli yoğurmalı şeyleri yemiyorum. Eldiven kullanmışsa belki yerim
Ben kendim yapamıyorum ki yiyeyim 🙈 tabiki de başkasının yaptığı 🤣🤣
Yemem hele o parmak izleri ööhhhh
Ahahahah 🤣
Birileri hayatına sağlam bir iz bırakmış belli ki :d
Adıyamanlı olarak ağlıyorum şu an
Niye ağlıyorsun
Yerim valla gereksiz havalara gerek yok oy komsonon yomogono yoyomom bir siz temizsiniz dünyada 😄
Her yemeği yerim, yeterki başkası yapsın😂😂
Yok maalesef yiyemiyorum
Çiküfte yugurdum gelsene
Tanıdığım birisinin olması lazım
Korktum Çiğköfte Zannettim😳
Eldivenle yaptıysa evət.
Benim öyle şeylwrden midem bulanmaz ya
Yerim ama temiz olduğuna güvendiğim biriyse
Mesela senin yaptığını yemem
yerim bir şey olmaz
Yemıyorum
Hayır yemem