Yeme & İçme 2 ay Çiğ köfte yiyince doyuyor musunuz? SymrnaCityStyle Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 75 Yapay Zekaya Sor Yeme içme#SymrnaCityStyle Güncellemeler2 ay Tüm beğeni ve cevaplar için teşekkür ediyorum. 🙏🙏 Çiğ köfte yiyince doyuyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 2 ay Yeme & İçme konusunda 12,9b cevap paylaştı. Ne kadar yediğime bağlı mesela 1 tabak kadar olursa evet ama küçük bir dürüm olursa doyacağımı sanmıyorum.😄 2 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 48 , eic 58% 2 ay Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kendim yapıyorum. Yapınca da elimin ayarı kaçıyor, komşulara da veriyorum. Ayran ve marulla doyurucu oluyor. 1 0 Yorumla
Sensiz-Adam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 431 cevap paylaştı. Doyurur ama ben genelde atıştırmalık olarak yiyorum. 1 0 Yorumla
Soyersoyer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 51% 2 ay Yeme & İçme konusunda 750 cevap paylaştı. Yemiyorum çünkü hepsi kokmuş çorap gibi kokuyor 1 0 Yorumla
YecücMecüc Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 2 ay Doymam, çiğ köfte benim için soğuk bir meze yanında sıcak yemeklerde isterim 1 0 Yorumla
Muallime__ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 58% 2 ay Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır. Genelde lavaşıyla doyuyorum. Yanında bir şeyler yemem gerek.. 1 0 Yorumla
Wzero Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 100% 2 ay Evet dışarıda o ses ten alırım genelde bol mazemos ve sosları ile birlikte gayet doyurucu. 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 2 ay Yeme & İçme konusunda 5,3b cevap paylaştı. Evet, doyuyorum. 1 0 Yorumla
Bebişşiniz Takip Et Xper 5 Yaş: 22 2 ay Bu saatte görmem hiç iyi olmadı. Evet beni doyuruyor yanında ayranla 😋 1 0 Yorumla
PLZBerlin Takip Et Xper 4 Yaş: 33 2 ay Doyana kadar yediğim oluyor, çok severim çiğ köfteyi aga 1 0 Yorumla
RedStilettoLove Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 845 cevap paylaştı. Yemiyorum pek ama doyurucu bir lezzet 1 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Çok açsam bir tane sade dürüm yetmez 🤭 1 0 Yorumla
aklımdadelisorular13 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 890 cevap paylaştı. Doyarım doymazsam bida yerim 1 0 Yorumla
bysinnner Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 2 ay Yarım kg aldıydım. 3 dürüm yapıp tıkanmıştım. 1 0 Yorumla
Livasena Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 531 cevap paylaştı. Ne kadar yediğime bağlı 1 0 Yorumla
Zevksizhayat Takip Et Master Yaş: 32 , eic 60% 2 ay Yeme & İçme konusunda 649 cevap paylaştı. İki tane dürüm yiyince doyuyorum tekle doymuyorum 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 2 ay Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Yemiyorum ki 🤔 gerçek çiğköfte olursa affetmem 1 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 2 ay Yeme & İçme konusunda 624 cevap paylaştı. hayvan gibi yediğim için evet. 1 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 2 ay Yeme & İçme konusunda 840 cevap paylaştı. Hiç sevmem asla da yemem. 1 0 Yorumla
BubiiBubii Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% 2 ay Yeme & İçme konusunda 671 cevap paylaştı. Evet😋 1 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 4,8b cevap paylaştı. Kesmiyor 1 0 Yorumla
u чσlєnα Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Doyarım 1 0 Yorumla
BASİTDÜŞÜNEN Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 567 cevap paylaştı. Çiğköfte sevmem 1 0 Yorumla
Ecrininizzzzzzzzzz Takip Et Master Yaş: 19 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. He tabi 1 0 Yorumla
ŞeffaflığınRitmi Takip Et Guru Yaş: 95 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 863 cevap paylaştı. Dürüm olunca evet 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Ne kadar yediğime bağlı mesela 1 tabak kadar olursa evet ama küçük bir dürüm olursa doyacağımı sanmıyorum.😄
Kendim yapıyorum. Yapınca da elimin ayarı kaçıyor, komşulara da veriyorum. Ayran ve marulla doyurucu oluyor.
Doyurur ama ben genelde atıştırmalık olarak yiyorum.
Yemiyorum çünkü hepsi kokmuş çorap gibi kokuyor
Doymam, çiğ köfte benim için soğuk bir meze yanında sıcak yemeklerde isterim
Hayır. Genelde lavaşıyla doyuyorum. Yanında bir şeyler yemem gerek..
Evet dışarıda o ses ten alırım genelde bol mazemos ve sosları ile birlikte gayet doyurucu.
Evet, doyuyorum.
Bu saatte görmem hiç iyi olmadı. Evet beni doyuruyor yanında ayranla 😋
Doyana kadar yediğim oluyor, çok severim çiğ köfteyi aga
Yok doyuran bir şey değil
Evet çig köfte candır
Evet bir dürüm ile bayağı doyuyorum
Yemiyorum pek ama doyurucu bir lezzet
Çok açsam bir tane sade dürüm yetmez 🤭
Doyarım doymazsam bida yerim
Aç karnıma asla yemem ama doymam da
Yarım kg aldıydım. 3 dürüm yapıp tıkanmıştım.
Ne kadar yediğime bağlı
İki tane dürüm yiyince doyuyorum tekle doymuyorum
Yemiyorum ki 🤔 gerçek çiğköfte olursa affetmem
hayvan gibi yediğim için evet.
Hiç sevmem asla da yemem.
dokunuyor yemiyorum.
Doyurmaz
İvitt
Evet😋
Kesmiyor
Evet
Porsiyona bağlı