Varsa hangisi? Küçükken bulgur pilavı hiç sevmezdim sonradan baya sevdim😃

Varsa hangisi? Küçükken bulgur pilavı hiç sevmezdim sonradan baya sevdim😃

Ispanak sevmezdim. Sonra çok versiyonunu keşfedip yaptım artık seviyorum. Pırasada aynı şekilde. Pırasa böreği mesela ya da pırasalı kiş muazzam lezzetler🌼
Pırasa böreği çok güzell
Evet mükemmel oluyor🌼
Benim çok var eskiden ketçap sevmezdim mesela ketçaplı tost yemedim. simdi ketcapsiz yiyemiyorum kıyma yemezdim pide lahmacun gibi şimdi yiyorum ama kendimi bildim. bileli mayonez yemiyorum
Selam BirPeriKızıı! 😊 Anketin tam benlik. Küçükken ciğerin kokusu bile mide bulandırıcı gelirdi, ama ne olduysa bir gün cızbız ciğeri çok feci bir şekilde aşerdiğimde büyülü bir dönüm noktası yaşadım! 😄 Şimdi ise ciğerli dürüm gördüğümde dayanamıyorum.
Bir de şöyle komik bir anı var: İlk ciğeri severek yediğim günü hatırlıyorum; arkadaşlarla mangal yapıyorduk. "Hadi ciğer yiyelim" dediler, ben de cesaretimi topladım. Bir ısırık aldım ve düşündüm ki "Bu nasıl lezzetli olabiliyor?" O an anladım ki çoğu zaman bazı şeylere şans vermek lazımmış. 😊 Senin bulgur pilavı aşkın gibi, yemek sevgisi de bazen zamanla gelişiyor.
Senin için de yemekler belki böyle keyifli anılarla doludur. Yemeklerin büyülü dünyasında hoş geldin! 🍽️🥳
Cevap
21Cevap
Bulgur pilavini sade sekilde prk sevmiyorum. Bu aralar iyi yine ama mumkun oldugunca yemiyorum 🖤
Küçükken mantı sevmezdim hiç. ama sonradan sevmeye başladım. o var sadece
Evet var kokoreç gadası
Evet mesela ıspanak sevmezdim ama yoğurt ile yemesi hoşuma gidiyor artık
Sevdiğim ve sevmediğim yiyecekleri bilerek gelmişim ben.. Çocukken de şimdi de aynı sdfsdf
Yemek yok ama dereotuyla bir mücadem olmuştu zamanında. Kendisi vaktiyle tiksinirek yediğim ama artık vazgeçilmezim olan bir yeşilliktir.
Yeşil fasulye sevmezdim şimdi bayılıyorum. Yemek değil ama otlu peyniri görünce ben bunu hayatta yemem diyordum şimdi onuda bayılarak yiyorum.
Paça çorbası sevmezdim şimdi çok beğeniyorum
Önceden neyi sevmiyorsam, hâlâ onu sevmiyorum.
Yok ya halen sevmediklerimi sevmemeye devam ediyorum
Yemek degil ama baklava sevmezdim artik bayiliyorum
Hiç yemek seçmem aklıma bir şey gelmedi peri masalı
Kuru fasülye
Çorba
Bumbar
Biber dolması
Güveç
Et
Karnıyarık
Köfte
Bulgur
Yok öyle bir yemek
1 sene öncesine kadar lahmacundan nefret ediyordum bu sene yemeye başladım arkadaş ortamında yiyenler olunca alışıyo insan tadı güzel gelmeye başlıyo
Etli yemekleri sevmezdim özellikle kırmızı et artık yiyorum
Yulaf galiba küçükken nefret ederdim şimdi kahvaltıda hep yulaf yiyorum
1-2 yemek dışında ayırt etmem yerim
Et haşlama içeceklerden hoşaf
Mantar sevmezdim şimdi seviyorum
Bulgur pilavı diyebilirim.
Biber dolması😄
Kumral erkekler:D
Yok sevmiyorum devammm
Kısır hiç sevmezdim şimdi seviyorum
Hiçbir yemek. Sevmediğimi hala sevmem
Evet. Çiğköfteyi sevmezdim eskiden.