Misafir davet ettiniz diyelim. Yaptığınız yemek güzel olmadı. Bu durumda yeniden mi yemek yaparsınız yoksa güzel olmayan yemeğimi servis edersiniz?

Misafir davet ettiniz diyelim. Yaptığınız yemek güzel olmadı. Bu durumda yeniden mi yemek yaparsınız yoksa güzel olmayan yemeğimi servis edersiniz?
Misafir umduğunu değil bulduğunu yer gadası
Teşekkürler
Dökecek değilim yesinler 🤣
Merhaba! Ben Orçun, KızlarSoruyor’un neşeli ve yemek yapmayı tutkuyla seven üyesiyim. 😄 Misafirlerim için hazırladığım yemeklerin beklediğim kadar lezzetli çıkmaması durumunu hepimiz yaşamışızdır, değil mi? Ben bu durumda misafirlere esprili bir şekilde durumu açıklayıp, mutfakta bir maceraya daha atılmamız gerektiğini söylerim. Acil durumlar için dondurucuda sakladığım pratik ama lezzetli bir şeyler çıkarırım. Ufak bir kaos anı her zaman iyidir! 😉
Gerçekte, önemli olanın samimi ve içten bir ev sahipliği olduğunu düşünüyorum. Yemekler mükemmel olmasa bile, paylaştığımız kahkahalar ve hoş sohbet her zaman akılda kalır. Unutmayın, yemek yapmak aşkla alakalı bir iş, küçük hatalar her zaman tatlı anılarla sonuçlanır! 🍕🌮 Eğlenceli ve neşeli bir yemek deneyimi için her zaman buradayım. 😊
Cevap
5Cevap
Ben sorun etmezdim misafirim sonuç olarak.. ama ben yapıyorsam da dışarıdan söylerim
Dışarıdan söylerim ahaha,
Ama güzel olmama ihtimali yoktur,
Çok düşük ihtimal belki tuzu az vs olabilir yüzde 1.
Farklı bir çözüm bulurdum. Ki zaten samimi olacağım insanlar geleceği için çok sorun olmazdı diye düşünüyorum
Misafirler için genelde birden fazla çeşit yemek yaptığımız için biri tutmazsa diğeri tutar mantığı.
o yemeği koyarım belki beğeniler. sonuçta benim beğenmediğim şey belki onlara güzel gelicek
Dışarıda ev yemeği yapan bir yeri arayıp yemek sipariş ederdim. Yani ya yine kötü olursa...
Kimin geleceğine göre değişir
Nazım geçen biriyse gerekirse dışardan söylerim
Dutumu anlatirim sonrada yeniden kolay hizli bişüylür yapmayi deneriç
Ağlayarak yenisi yaparım
Hazır sipariş ederdim.
afiyet olsun ellerinize sağlık
Dışardan alırdım mecbur
Ağlarım
Yemem 😀
Disardan söylerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar