Bugüne kadar misafirlikte sevmediğim bir yemeğe denk gelmedim pek. 1 kaç kere sadece sevmediğim bir yemek çıktı. Bu konuda pek utanmam açık açık söylerim. Ki servis yapılmadan genelde menüde ne olduğunuda sorarım ona göre alırım 😄 Yemeği sevmiyorum demek ayıp bişey değil herkesin damat tadı farklı. O yüzden çoğunlukla misafirlikte de olsa kalkıp kendim alırım yemek porsiyonlarımı.
Bonjour! Yani yiyebildiğim kadar yerim. Yiyemiyorsam biraz tokum beyaz yalanıyla geçiştirmeye çalışırım. Zorla beğenmediğimiz şeyi yemek saçma çünkü. Herkesin içinde kusarsam olmaz sonra ahah. <3
Bi keresinde aynı durumu yaşamıştım. Sevmediğimden beğenmediğimden değilde, O gün iyi hiss etmiyordum midem bulanıyordu. Ev sahibi Tabağıma Yemekten koydu. Zaten yaşıtım değildi, benimle oturmadı sofrada. İki dk Dışarı çıktı, Bende Mutfağa gidip Yemeği , Tencereye geri döktüm. O geri döndüğündede sofrayı topluyormuş gibi yaptım, Mutfağa gitmemi yanlış anlamasın diye.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yiyemem çünkü istemeden yediğim yemeği kusma gibi bir sorunum var öğürürüm o daha kötü o yüzden kendi yanağıma kendi seçtiğim az miktarda yemek alırım mesela makarna kötü yapılamaz ya da pilav bunları seçerim