Yeme & İçme Misafirlikte sevmediniz yemek olduğunda ne yapıyorsunuz? Reisaga55 Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Misafirlikte sevmediğiniz bir yemek olduğunda ne yapıyorsunuz?#yeme#içme#iyi#günler#reisaga55 Güncellemeler+1 yıl Soru çok süper soru seçildi soruyu beğenmeyi unutmayın Misafirlikte sevmediniz yemek olduğunda ne yapıyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ZodiacK Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sevmediğim yemeği yemem. Yer ve konum fark etmez. 1 1 Yorumla ZodiacK +1 yıl Yer ve zaman olacaktı. 😁 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Yiyorum mecbur 1 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Ayıp olmasın diye bir iki lokma alırım yine de 1 1 Yorumla Reisaga55 +1 yıl Bende öyle Yorumla
HardFastFierY Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 345 cevap paylaştı. Yemiyorum tokum zaten diyorum hiç ben kalmayayım diyorum ya da ben şu saatlerden sonra yemeği kesiyorum diyorum 1 0 Yorumla
seksikomodoejderi Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeriz bilader, edebimizi biliriz. 1 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Birkaç lokma alır bırakırım 1 0 Yorumla
tutkidogru Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sevmediğimi belli etmem, yine de yerim 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Evde yedim 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Yemem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sevmediğim yemeği yemem. Yer ve konum fark etmez.
Yer ve zaman olacaktı. 😁
Yiyorum mecbur
Ayıp olmasın diye bir iki lokma alırım yine de
Bende öyle
Yemiyorum tokum zaten diyorum hiç ben kalmayayım diyorum ya da ben şu saatlerden sonra yemeği kesiyorum diyorum
Yok yerimde yeterki temiz olsun
Yeriz bilader, edebimizi biliriz.
Birkaç lokma alır bırakırım
Sevmediğimi belli etmem, yine de yerim
Yemiyorum
Evde yedim
Yemiyorum
Yemem
Yiyorum yinede
Tokum derim