Küçük sürprizler yapmak için mutfağa girdiğinde mutlu olmayan var mı? 🥰
Mutfaktan yükselen yeni pişmiş kek kokusu, televizyon karşısında paylaşılan pizza, “Sen seversin…” diye yapılan pasta veya komşunun ikram ettiği lezzetli kurabiyeler.. 🍰🍪🍕 İşte, küçük mutlulukları paylaşmak bu kadar kolay.
Bir şeyler pişirmek için özel günleri bekleme, küçük mutlulukları paylaş. ❤️

🎊🎁 Peki, senin sevdiklerini en mutlu eden tarifin hangisi?
En yaratıcı 15 cevaptan birini paylaş, Dr. Oetker’den Büyük Hediye Paketi kazanma şansını yakala! 🎊🎁
Dr. Oetker Büyük Hediye Paketi’nde seni neler bekliyor?
Çikolata Parçalı Kurabiye, Hindistan Cevizli Trileçe, Mavi Karamelli Creme Ole, Bardakta Puding Çilekli, Yogotella Kayısı & Şeftali, Çikolatalı Mousse, Şekerli Vanilin 5’li, Hızlı Maya ve Sıcak Çikolata Tadında. 😍
Küçük şeyler büyük farklar yaratır, her güne keyif katan tarifler için Dr. Oetker yanında!
Küçük şeylerle büyük farklar yaratmak için özel günleri beklemene veya şef olmana gerek yok, içinden geleni pişirmen yeter. 🧁❤️ Yeni tarifler denemek ve mutluluğu paylaşmak için bugün çok güzel bir gün, hemen şimdi başla. ✨
Dr. Oetker ürünleriyle sen de pişir, küçük mutlulukları paylaş!
Cevabını merakla bekliyoruz; bakarsın tarifinle birilerine ilham verir, küçük mutluluklar yaratmaya buradan başlarsın. 🤗
Sevdiklerini en mutlu eden tarifin hangisi? 👩🍳
@GünesiBaglasamAya
@kalpsiz-melek
@AyzTmr
@ziyanzade
@ByBrawo
@callmegirlmore
@Vurgunb
@Wineandorange
@MrGYC
@06romeo
@Hediyemen
@angelofthecity
@BekarlığaSeda
@akbilsizgeçme
@ComfywWeight
Hediyelerinizi size ulaştırmamız için 8 Mart Cuma günü gün sonuna kadar ad, soyad, adres ve telefon bilgilerinizi @ksBence hesabına iletin lütfen. ❤️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
128Cevap
Merhabalar 🌸
Mutfağa girdiğimde mutlu olan bir insanım. Severek pişirilen yemeklerin tadının daha başka olduğunu bilmeyen yoktur. Mutfakta güzel kokuların yükselmesi beni mutlu ediyor. Sevdiklerime küçük sürprizler yapmayıda çok seviyorum.
Dr. Oetker bu küçük sürprizleri hazırlarken hep yanımda, yıllardır severek kullandığım harika bir ürün mutfakta yardımcım diyebilirim. Enfes pastalar ve kurabiyeler hazırlarken şef olmama gerçekten gerek kalmıyor. Dr. oetker ürünlerinin lezzeti ve kalitesi her zaman fark yaratıyor. Yeni tarifler denerken kesinlikle dr. oetker markasına güveniyorum. Geçen gün misafirlerim için yaptığım. Çikolata parçalı kurabiyemi sizlerle paylaşmak istiyorum.
Malzemeler:
Hazırlanışı;
Malzemeleri sırasıyla yoğurma kabına alıyoruz. En son unu ilave edip güzelce yoğuruyoruz. Son olarak fındık ve dr oetker çikolata parçalarını ekliyoruz. Yuvarlayıp şekil verip tepsiye diziyoruz.180 ısıtılmış fırında konrol ederek pişiriyoruz. Afiyet olsun.
Sevdiklerimizi mutlu etmek dr oetker sayesinde daha kolay, sizde mutlaka bu tarifi deneyin.🌸
Bütün tarifleri çok severek yapıyorum ve yeni tarifler denemeyi çok seviyorum
Ben en çok triliçe tatlısını seviyorum.. tadı oldukça güzeldir favori tatlılarımdan benim her zaman.. bazen de künefe yiyebilirim ya da puding olabilir
yemek olarak da hamburger ve pizza yanında da enerji içeceği veya kahve.. tabi sigara da olması gerekiyor.
Dr. Oetker’in ürünleri arasından seçim yapmak gerçekten zor. Bu ürünlerin hepsi lezzetli ve kaliteli. Ancak, hangisini tercih etmeniz gerektiği sizin damak zevkinize, sağlık durumunuza ve beslenme alışkanlıklarınıza bağlı. Benim tercihim Hindistan Cevizli Trileçe olurdu. Çünkü hem sütlü hem de hindistan cevizli tatlıları seviyorum. Ayrıca, hindistan cevizinin cilt ve saç sağlığına iyi geldiğini duymuştum.
Size bir fikir vermek için, bu ürünlerin bazı özelliklerini ve faydalarını kısaca özetleyeyim:
Afiyet olsun. 😊
O zaman en çok sevdiğin Trileçe tarifini veriyorum 😁
Dr. Oetker Triliçe
Malzemeler:
- 1 paket Dr. Oetker Kakaolu Kek Karışımı
- 3 yumurta
- 1 su bardağı süt
- 1/2 su bardağı sıvı yağ
- 1 paket Dr. Oetker Triliçe Şanti
- 1 su bardağı soğuk süt
- 1 su bardağı hindistancevizi
Şerbet için:
- 2 su bardağı süt
- 1 su bardağı toz şeker
- 1 paket vanilya
Yapılışı:
1. Öncelikle, Dr. Oetker Kakaolu Kek Karışımı'nı, yumurtaları, sütü ve sıvı yağı derin bir karıştırma kabında karıştırın. Karışımı pürüzsüz bir kıvam elde edene kadar çırpın.
2. Hazırladığınız kek karışımını yağlanmış bir fırın kabına dökün ve önceden ısıtılmış 180°C (350°F) fırında pişirin. Keki fırından çıkarın ve soğumaya bırakın.
3. Şerbet için, bir tencerede sütü, toz şekeri ve vanilyayı karıştırarak kaynatın. Şerbeti ocaktan alın ve soğumaya bırakın.
4. Soğuyan kekin üzerine önceden hazırladığınız soğuk şerbeti dökün, şerbetin keke iyice emilmesini sağlayın.
5. Dr. Oetker Triliçe Şanti'yi, soğuk süt ile paket üzerindeki talimatlara uygun olarak hazırlayın ve kekin üzerine yayın.
6. Hindistancevizi ile süsleyerek buzdolabında birkaç saat dinlendirin.
Dr. Oetker Triliçe tarifi, pratik ve lezzetli bir tatlı alternatifi sunar. Dr. Oetker ürünleri ile hazırlanan bu tarif, misafirlerinizi ve sevdiklerinizi memnun edecek harika bir seçenektir.❤️
Merhabalar.
Bu soruyu görünce birazcık yutkundum açıkçası.😊
Dr. Oetker denince aklıma onlarca lezzetli tarif geliyor. 🥰 Hepsi de birbirinden lezzetli. İnanın seçim yapmakta çok zorlanıyorum. Yıllardır severek tükettiğim lezzetli pudingleri ve misafirlerime şipşak hazırlayabileceğim o kadar güzel tarifleri var ki, ne kadar memnun kaldığımı anlatsam eksik kalır.
Özellikle misafir gelince şipşak hazırladığım basit bir tarifim var.
Malzemeler:
Tüm malzemeleri karıştırıp küçük topçuklar yapıyoruz ve Dr. Oetker gıda boyası ile istediğmiz gibi şekillendiriyoruz. Tamamen bizim yaratıcı gücümüze kalmış.🥰
Sevdiklerimizi Dr. oetker ile mutlu etmek işte bu kadar kolay.
Herkese afiyet olsunnnn.
Dr. Oetker'in "Çikolatalı Sufle" tarifi, lezzetli bir tatlı olan sufle yapımının inceliklerini sunarak mutluluk veren bir deneyim sunar. Bu tarif, özel günlerde veya sadece kendinizi şımartmak istediğinizde mükemmel bir seçenektir. İlk adım, bitter çikolata ve tereyağını benmari usulü eritmektir. Bu adım, çikolatanın pürüzsüz bir kıvama gelmesini sağlar ve suflelerin içindeki çikolata lezzetinin yoğunluğunu artırır.
yumurta ve toz şekeri pürüzsüz bir karışım elde edene kadar çırpın. Bu adım, suflelerin hafif ve kabarık olmasını sağlar. Ardından, çikolatalı karışımı yumurtalı karışıma ekleyin ve spatula ile nazikçe karıştırın. Bu, suflelerin homojen bir dokuya sahip olmasını sağlar ve lezzetin dengeli bir şekilde dağılmasını sağlar.
Üçüncü adımda, hazırladığınız karışımı yağlanmış sufle kaplarına paylaştırın ve önceden ısıtılmış fırında pişirin. Pişirme süresi, suflelerin dışının kıtır, içlerinin ise hafifçe akışkan olmasını sağlayacak şekilde ayarlanmalıdır. Bu, suflelerin ideal kıvamını elde etmenize yardımcı olur ve lezzetlerini en üst düzeye çıkarır.
Dördüncü adımda, pişmiş sufleleri fırından çıkarın ve hemen servis yapın. Sıcakken, üzerine isteğe bağlı olarak taze meyveler veya dondurma ile servis yapabilirsiniz. Bu, suflelerin lezzetini tamamlar ve sunumlarını görsel olarak çekici hale getirir.
Son olarak, çikolatalı suflelerin tadını çıkarın ve bu lezzetli tatlıyı paylaşarak sevdiklerinizi mutlu edin. Dr. Oetker'in bu tarifi, mükemmel lezzeti ve kolay yapımıyla herkesin favorisi olabilir.
Dr. Oetker'in eşsiz tarifinden ilham alarak hazırlanan bu muhteşem pasta, yumuşacık keki, içindeki lezzetli çikolatalı puding dolgusu ve üzerindeki göz alıcı çikolata sosuyla sizi adeta bir lezzet şölenine davet ediyor. Her diliminde Dr. Oetker kalitesini hissedecek, bu nefis pastanın lezzetine hayran kalacaksınız. Afiyet olsun İşte Dr. Oetker tarifinden ilham alarak hazırlayabileceğiniz nefis bir pasta tarifi:
**Malzemeler:**
- 3 yumurta
- 1 su bardağı toz şeker
- 1 su bardağı süt
- Yarım su bardağı sıvı yağ
- 2 su bardağı un
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilin şekeri
**İç Harcı İçin:**
- 1 paket çikolatalı puding
- 2 su bardağı süt
**Üzeri İçin:**
- Dr. Oetker Çikolata Sosu
- Dilerseniz meyve veya hindistancevizi
**Yapılışı:**
1. Yumurtaları şekerle güzelce çırpın.
2. Sıvı malzemeleri (süt, sıvı yağ) ekleyip karıştırın.
3. Un, kabartma tozu ve vanilin şekeri ekleyerek homojen bir kıvam elde edene kadar karıştırın.
4. Karışımı yağlanmış pasta kalıbına dökün ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişirin.
5. Pudingi süt ile pişirip kekin ortasına yayın.
6. Çikolata sosunu ısıtarak pastanın üzerine dökün.
7. Soğuduktan sonra dilimleyerek servis yapın.
Afiyet olsun!
Dr. Oetker ile küçük mutlulukları paylaşmak harika bir fikir! Sevdiklerimi en mutlu eden tarifleri paylaşmaktan mutluluk duyarım. Dr. Oetker'in genellikle insanları mutlu eden birçok harika tarifi var. Şahsen, benim favori tariflerim arasında cheesecake, cupcake ve kurabiye tarifleri bulunuyor. Ancak sevdiklerini mutlu etmek için en iyi tarif, kişinin zevkine ve sevdiklerinin tercihlerine bağlı olarak değişebilir. Bazıları için pasta yapmak mutluluk verici olabilirken, bazıları için ise benzersiz bir cupcake tarifi paylaşmak daha anlamlı olabilir.
Önemli olan, sevdiklerinin zevkine uygun bir tarif seçmek ve onlar için özenle hazırlamak. Benim en büyük önerim, sevdiklerinin alerjilerini veya özel beslenme tercihlerini göz önünde bulundurarak seçim yapmalarıdır. Belki de glutensiz veya vegan bir tarif seçmek, sevdiklerinizi en çok mutlu eden seçim olabilir
Yemek hazırlamak ve sevdiklerinize sunmak gerçekten harika bir duygu, bu yüzden Dr. Oetker ile küçük mutlulukları paylaşmayı seçerseniz, sevdiklerinizi mutlu etmek için seçeceğiniz tarifin özenle hazırlanmış olmasına özen gösterin. Belki de tarif hazırlarken sevdiklerinizle birlikte zaman geçirmek, onları en çok mutlu eden şey olacaktır. Her durumda, sevgi ve özenle hazırlanmış bir tarif, sevdiklerinizi mutlu etmek için harika bir yol olacaktır. Teşekkürler Dr. Oetker
Merhaba💗
Sevdiğim insanlara küçük sürprizler yapmayı severim. Ama en çok da oğluma😍
Dr. Oetker oğluma nefiss miss gibi kokular hazırlarken hep mutfağımda yanı başımda💗
Gerçekten Dr Oetker ürünleri hem lezzetli hem güvenilir hem de kaliteli😍
Oğlumun 9. ayda diş pastasını Dr Oetker ürünleri ile yapmıştım hemen paylaşıyorum😍
-Dr. Oetker Krem Şanti
-Dr. Oetker Pasta Süsü
-Dr. Oetker Sade Kek Karışımı
-İçinde ise muz ve çilek
😍Dr. Oetker sayesinde artık her şey çok kolay iyi ki
O zaman size en sevdiğim tarifi veriyorum!
Ben çocukken annem bize bardakta puding niyetine şekerle karıştırılmış yoğurt verirdi. Fakir dünyamızın en lezzetli tatlısı :) Kendi mayaladığı yoğurtla az biraz toz şeker ımmh <3 Yokluktaki bir annenin çocukları için ürettiği uyduruk tariflerdeki lezzeti dünyanın en iyi şefleri bile sunamaz bence. Canım annem şimdi ben de ona @Dr. Oetker den çeşit çeşit tatlılar yapıp sunuyorum hepsini heyecanla tadıp puan veriyor. :)
Teşekkür ederim ✨🌺
Dr. Oetker'in hazır kek karışımını kullanarak "Çikolatalı Kek Topları" yapabiliriz. İlk olarak, kek karışımını talimatlara göre hazırlıyoruz ve pişiriyoruz. Ardından, keki parçalara ayırıyoruz ve ellerimizle ufalıyoruz. Ufalanmış keki bir kaseye alıyoruz ve içine biraz krem peynir ve pudra şekeri ekleyerek yoğuruyoruz. Karışımdan küçük toplar yapıyoruz ve buzdolabında biraz dinlendiriyorum. Daha sonra, çikolata sosunu erit ve kek toplarını çikolataya batırıp. Üzerine renkli şekerlemeler veya hindistan cevizi serpiştiriyoruz. Son olarak, buzdolabında biraz daha bekletiyoruz ve çikolatalı kek toplarını servis yapıyoruz. Hem görünüşleri hem de lezzetleri harika olacak! 🍫🎂🍪
Sevdiklerini mutlu eden tarifler kişiden kişiye değişir, çünkü herkesin ilgi alanları ve zevkleri farklıdır. Ancak, genel olarak, sevdiklerini mutlu eden şeyler arasında:
1. Birlikte vakit geçirmek ve anılar biriktirmek.
2. Onlara özel bir jest yapmak veya sürpriz yapmak.
3. Onların hobilerine veya ilgi alanlarına ilgi göstermek.
4. Onlara destek olmak ve duygusal olarak yanlarında olmak.
5. Onlara güzel bir hediye vermek.
6. Birlikte lezzetli bir yemek yemek veya onlar için birlikte yemek yapmak.
Herkesin kalbini kazanmanın anahtarı, onları gerçekten dinlemek ve onların neyden hoşlandığını ve neye ihtiyaç duyduklarını anlamaktır.
Ne yazmışsın beee.
Selam
Sevdiklerim benim pratik tatlı tariflerime bayılır. KS'de paylaştığım şu tarif
1 Paket Çikolata Sosundan Pratik Kurabiye Tarifi!
Ve şu tarif
"Lokum Olmadan Kahve İçmem" Diyenlere! Meyveli Sodadan Lokum Tarifi
tariflerimden birkaçı. Ek olarak mutfak cımbızıyla saatlerce uğraşıp yaptığım bir tatlım da var.. Bal kadar tatlı olan sevdiklerime layık Bal Peteği Tatlısı
Hiç gözünüzde büyütmeyin ve kotkmayın. Yaş mayanız veya hamur kabartma tozunuz varsa, üzerine birvtatlı kaşığı şeker ve az ılık suya koyup karıştırın reaksiyona girsin. Sonra hemen üzerine un su ve az tuz ekleyip, kulak memesi kıvamına gelene kadar un takviye edin yoğurun. Yarım saat dinlendirin. Bu hamurla ister pohaça, ister bazlama ister gözleme isterseniz top top küçük ekmek yapabilirsiniz. Hepsi bu kadar. Ekmrk yapacaksanız içerisine az zeytin yağı kıyılmış zeytin koyun ekleyin kekik de ekleyebilirsiniz dize alın size kaliteli çapeta ekmeği… Afiyet olsun… 💦😎👍
Dr. Oetker'li Cevizli Brownie:
Malzemeler:
1 paket Dr. Oetker Brownie Karışımı
2 adet yumurta
100 ml sıvı yağ
50 ml su
Yarım su bardağı ceviz içi (isteğe bağlı)
Yapılışı:
Fırını 180°C'ye ısıtın.
Dr. Oetker Brownie Karışımını bir kaba alın.
Üzerine yumurtaları, sıvı yağı ve suyu ekleyip karıştırın. (Ceviz eklemek istiyorsanız bu aşamada ceviz içini de ekleyebilirsiniz.)
Karışımı yağlanmış bir kaba dökün.
Önceden ısıtılmış fırında 20-25 dakika kadar pişirin.
Fırından çıkan brownie'yi dilimleyip servis edebilirsiniz.
Sevdiklerimi mutlu eden küçük bir tarifim ve sırrım var👻 Sırrım şu: Dr. Oetker Pancake karışımı şu proteinli olandan 👩🏻🍳 Karışımı hazırlıyorum ve minik pancakeler hazırlıyorum. Bir kase içine çilek, muz doğruyorum ve pancakeleri ekliyorum. Üstüne de bollll bol çikolata sosu ve fındık ☺️ Yeğenimin en sevdiği tatlılardan biri bu tarifim, ne zaman bize gelse hemen bu tatlıyı istiyor.
Elmalı kek tarifi
Bir elma rendeleyin kabuksuz olsun mümkünse
Üç yumurta
İki vanilin bir kabartma tozu
Bir su bardagi un
Bir çay bardağı sıvı yağ
Bir kaşık tarçın
Harcı karıştırın
Tepsiyi yağlayın ve dökün
Fırın ısı ayarını unuttum onu da kendiniz bulun ilk kekimdi, zehirlenmezsiniz korkmayın bize bir şey olmadı.
Krem şanti hazırlayıp meyveleri bandıra bandıra yemek😋(tercihen çilek) hem pratik hem lezzetli daha ne olsun🧚♀️Oldukça basit ancak salona bir kase krem şanti ve dilimli meyve kasesiyle girdiğimi gören gözler ışıldıyo
Ben mutfakta değişik şeyleri denemeyi seviyorum. Bazen kafamda kurguladığım bir yemeyi/tatlıyı yapıyorum bazen de çok beğendiğim bir yemeyi. Ama ne yaparsam yapayım, yaptığım şeyi sevdiklerimle yediğim zaman hep bir keyifli yeniyor.
Mesela browni yapmayı severim. Yanına ılık bir süt. Öff 😍❤️ bayılıyorum browni ve süt ikilisine. Kurabiye ve süt kombinasyonuda harika olur.
Hamur kabartma tozu ve cikolata sos🍫 vazgecilmezim. Bu yuzden "Aglayan kek"🍰 tarifim herkesi en mutlu eden tarifim. 😍Lakin benim kekim aglatmiyor.👍 Ustundeki cikolata sosla hem kekimin lezzetini, hem de misafirlerimin mutlulugunu zirveye tasiyor. ⭐👍😏
Sürpriz yaparak hazırladığım cheesecake sevdiklerime moral verir.
Kahvaltı yapmadım, Dr. Oetker'i görünce acıktım. 😊 Hindistan Cevizli Trileçe benim favorim. 🤩 Dr. Oetker'siz trileçe düşünemiyorum, onunla tariflerim daha bir lezzetli oluyor. 😍
Trileçe tatlısını çok seviyorum ve Dr. Oetkerin trileçesini denemiştim herkes çok beğendi ve tadı damağımızda kaldı gerçekten dışarıdakilerin aynısıydı tavsiye ediyorum artık hazır almak yerine Dr. Oetkerin tatlılarından almayı düşünüyorum.
Ben her ne kadar çikolatalı kurabiye sevsem de, bizim evde çocuğumuz çilekli puding sevdiğinden o yapılıyor. Hanım doğal olarak çocuğun isteklerine yöneliyor :D Puding yaparken de Dr. Oetker kullanıyor hep.
"Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?" en sevdiğim replikti ve çoğu zaman kendini kanıtlamış Avrupa'da bile üstü olmayan bir marka.
Sufle
2 yumurta
3 yemek kasigi seker
Yarin su bardagi un
Bunlari bir kapta cirp
Bir margarinin hemen hemen ceyregini ve istedigin kadar cikolatayi da bir tavada erit
Kaseleri yagla yarisina kadar doldur
Ustune bak kabuk olunca cikart firindan
Dondurma mis
sevdiklerim bir arada değil ki keşke aile olabilsek akşam çay içsek eski günlerdeki gibi demlikteki çayı kim bitirdi kavgası yapsak
valla bu gün Dr oetker den tiramisu yaptın çok güzel oldu herkes afiyetle yedi teşekkürler Dr oetker🙃
Babamı portakallı kurabiye, beni ve kardeşimi puding annemi de tüm hamurişi tarifler mutlu ediyor.
Küçükken bu markanın bir reklamı vardı Çilekli beyaz bir pasta yapıyorlardı onu yapmıştık bir kere en güzeli oydu.
Bazen ugraşarak yaptıgım o kek hamur oluyor kafamdan sallaadıgım kekte o kadar iyi oluyor ki bana 1 dilim kalmıyor
Evde sadece kendimi mutlu edebiliyorum ve Dr. Oetker sayesinde çelişi kazanmakta benim en güzel tarifim olacak 😊
Gerçektende lezzet ve tat konusunda ürünleri kullanmak farkediyor. Diğer markalarıda denedim fakat aynı değil.
Elmalı turta hamuruna ceviz katıyorum herkes bayılıyor birinin kalbini almak istiyorsam bu tarif ile alıyorum 😊
Ben arada küçük süprizler yaparım. Kek yapmak en basiti ama akışkan çikolatalı suffle yapmayj severim
Her türlü tatlıda mutlaka vanilyayı tercih ediyorum. Diğer pasta-tatlı çeşitlerini denemek isterim.
Dr. Oetker görünce burada mutfaga gidip baktim yine sasirtmadi beni varmiş. Her evde her zaman olmasi gerek kesin.
Çoğu tariflerimi Dr. Oetker ile yapıyorum teşekkürler
Güzel içerik olmuş. En kısa sürede tarifleri deneyeceğim.
Ben pasta severim ve dr. oetker kullanırım
Hep şu gözlü çilekler canımı çekmiştir ama pasta alanım olmadı
Küçük mutluluklar hayata tutunma sebeplerimizin başlangıçları değil midir zaten :-)
Dr ötüken in pudingleri cok guzel karistirip geciyorum
Mutfakla aram çok iyidir değişik tarifleri denemeyi severim
Hamur işleri, krep ceşitleri icine soğan kavurması sar ye off lezzet
Ben pasta çok severim kurabiyede severim kullanırım
Ben her türlüsü severim.. en çok trileçe tatlısı cok seviyorum ve cikolatalı tatları seviyorum.
Pasta yapmayı çok seviyorum ama yemesini pek sevmiyorum.
antep fıstıklı pudinge bayılıyorum tadı efsane ve fıstık gibi
Kahvaltı derimmm.. sevdiğim kişilerle uzun uzun sohbet eşliğinde kahvaltı
Dr Oetker bu konuda bir numara özellikle pastalar için olan ürünleri.
En yakın arkadaşımın petito çikolata alması yeterli oluyor
Babamla birlikte elmalı turta yapardık, şimdi canım çekti valla 😅
patlamış mısır.. kabarma olayı aynı hemde doğal olarak.
Tadı güzel ve kaliteli bir marka, severek kullanıyoruz
Tarifi ne bakıp kendimden bişiler kattığım ve yaparken eğlendirir her denemem
Maalesef benim paylaşacağım bir lezzetli tarifim yok
Bu konuda bir numara yılların güvenilir markası Dr Oetker severek kullanıyoruz
Küçük mutluluk olarak hediye verilmesi ve bana ilgi gösterilmesi güzel söz söylenmesi