Ne seninle ne de sensiz derler ya, işte tatlı da tüm bilinçli beslenenler için tam olarak böyle bir şey. 🥞 🍫
Özellikle spor sonrası sık sık tatlı krizi yaşayan biri olarak, yıllarca bu soruna bir çözüm aradım. Şimdi bir de sana sorayım; hem protein dolu hem de lezzetli bir tatlı sence mümkün mü? 🤔

Hemen, #yüksekproteinliserisi hashtag’i ile en beğenilen 5 görüşten birini yaz, hem spor yaparken hem de bilinçli beslenme programında sana keyifli kaçamaklar yapmanı sağlayacak Dr. Oetker Yüksek Proteinli Serisi ürünlerinden oluşan hediye paketini kazanma şansını yakala! 🎁
Türkiye’de bir ilk olan proteinli ve bol lezzetli Dr. Oetker Yüksek Proteinli Serisi’nde hangi ürünler var?
🍓🍫 Kaşık kaşık yiyeceğin bir tatlı arıyorsan Dr.Oetker Yüksek Proteinli Bitter Çikolatalı ve Çilekli Bardakta Puding çeşitleri ile tanışmalısın! 1 porsiyonunda günlük alınması gereken değerin %20'si olan 10 g protein ve ayrıca 5 g kolajen içeriyor. Üstelik hazırlaması da çok kolay! Ürünü 150 ml soğuk süt ile karıştırman yeterli!
🧋Ferahlatıcı ve protein dolu keyifli bir içecek arıyorsan Dr. Oetker Yüksek Proteinli Orman Meyveli ve Bitter Çikolatalı Milkshake tam senlik! 1 porsiyonda günlük alınması gereken değerin %22’si olan 11 g protein içeriyor.
🥞 Günün her saati doyurucu bir seçenek arıyorsan içeriğinde bulunan tam buğday unu ve düşük şeker oranıyla Dr. Oetker Yüksek Proteinli Pancake’e bayılacaksın! 1 poşetinde günlük alınması gereken değerin %60’ı olan 30 g protein mevcut ve tam 5 dakikada hazır! 💪🏻
Yüksek Proteinli Serisi’nden senin favorin hangisi? 😍
“Proteinli tatlı kaçamaklarına ben de varım!” diyorsan seni görüşünü paylaşmaya davet ediyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
288Görüş
Yarışmaya katılan arkadaşlara başarılar diliyorum Ben katılmıyorum ama evet yüksek proteinli bir tatlı mümkün mesela tavuk göğsü ya da içeriğinde fıstık içeren tatlılar protein içerir yüksek miktarda fakat tatlıyı yaparken karbonhidratı düşük tutmak pek mümkün olmuyor protein ne kadar yükseltirsek yükseltelim
Dr. Oetker de tatlı ile proteini birleştirdi :D beslenmesine dikkat edenler için harika bir seçenek oldu bence
Bence var güzel ama özel bir tatlı tarifi zor ama imkasiz değil aşk adı
Tabikide var
Ben bunların hepsini kendim yapabiliyorum zaten hazır tatlı yapacak kadar zorda değilim sizin olsun istemem😅
Kedi yersek hem tatliya hem de proteine doyariz🤭
Ben de hayatına düzenli spor ve yogayı yeni sokanlardanım ve spor sonrası o tatlı aşermelerini çok iyi bilirim 🥹 Özellikle diyete bağlı spordan ziyade kas oluşturma ya da olanı koruyup şekillendirmek için spora gidenlerin en büyük dostu yüksek proteinli ve lezzetli gıdalar 🤤 💪🏼
Dr. Oetker’in #yüksekproteinliserisi ne ait tüm tanıtım videolarını izledim şimdi sayenizde -çünkü haberim yoktu- ve bayıldım.♥️
Hem pratik, hem yüksek proteinli hem de lezzetli 🤤 daha ne olsun diyorum 🫠 👏🏼
Özellikle biri var kiii; 😍
Dr. Oetker Yüksek Proteinli Bitter Çikolatalı ve Çilekli Bardakta Puding 🍓 🍫
İsme bakar mısınız ya? Sadece ismi bile acıktırıyor 😂😍 şimdiden favorim oldu yarın ilk işim kendisiyle tanışmak olacak👌🏼
ismine ben de bayıldım 🫠
#yüksekproteinliserisi Evet tabi ki mümkündür, ben spor yaparken özellikle protein alımına oldukça değer veriyorum ve önem veriyorum. çünkü spor yaparken kaslar proteine ihtiyaç duyar yeterli protein aldığımız sürece kaslarımız gelişir. eğer bu proteini almazsak kas kaybı gözlemememiz oldukça mümkündür. bu yüzden ben genel olark spor yaptıktan sonra mutlaka protein takviyesi ya da protein içeren yiyecekler yiyorum. spor öncesi ve sonrası da olabilir hiç fark etmiyor benim için.
Dr. Oetker Yüksek Proteinli Serisi ilk kez duyuyorum ama sayenizde artık bu ürünü de severek kahvaltılarımda ya da spor öğünlerime eklemeyi düşünüyorum. zaten çikolatalı ürünleri seviyorum üzerine diyet yaptığım için pek fazla yiyemiyorum ama bu şekilde hem tatlı yiyerek hemde protein alıp spor yapmak benim için daha kolay hale geliyor diyebilirim.
beğenmene çok sevindim 🌸
Teşekkürler 🌸
Merhaba 🎠🎠
Milkshake içmeye bayılırım özellikle çilekli milkshake yıllardır favorimdir. Ancak proteinli milkshakelere bayıldım orman meyveli bir milkshake gördüm sanki enfes duruyor 😻😻
Hem spor yapan hem sağlığına dikkat eden insanlar için kullanılan un miktarı ve çeşidiyle doyurucu bir alternatif olan pancake ayrıca bayıldığımı belirtmeden geçemeyeceğim. Protein oranı yüksek olduğu için aç da hissettirmez, tokluk hissi verir ayrıca karbonhidratı da ölçülü düzeyde alabiliyoruz. Enfesto!
#yüksekproteinliserisi
ben de milkshake içmeyi çok sevdiğim için harika oldu benim için 🤭
Ben pudingi aldım sıra milkshakede
Herkese merhabalar,
Bu soru gözümde kalpler çıkardı desem abartmış olmam herhalde.🥰
Biraz mideme düşkün olduğum için en çok önem verdiğim şey lezzet. Dr. oetker ürünleri zaten çok kaliteli ve tadından yenmiyor. Bu serisi de epeyce hoş görünüyor. En yakın zamanda deneme fırsatını yakalamak istiyorum.❤️
Aslında mümkün olmadığını düşünüyordum ama bu ürüne şans verip öyle karar vermek istiyorum. Proteine bir epey ihtiyacım var. Bakalım deneyip göreceğiz.
#yüksekproteinliserisi
ben de mümkün olmadığını düşünüyordum ama Dr. Oetker yapmış 🤩
Kesinlikle 😊
Ben denedim puding çok güzeldi
Sağlıklı beslenme özendiğim durumlardan biri ama her zaman pratik olmuyordu. Hem lezzetli hem de protein dolu bir atıştırmalık benim için harika olacak! ilk fırsatta deneyeceğim #yüksekproteinliserisi
işine yaramasına çok sevindim 🤩
Çok pratik aşırı sevdim
merhabalar...
doktor oetker hastası biri olarak yazıyorum ki tum ürünleri mukemmel daha önce bardakta puding yemistim ama yuksek proteinli olması beni cezbetti. Spor yaptıktan sonra insan vücudu belli bir tatlı isteği uyandırıyor. Bence kesinlikle spor yapanlar icin denenmeli tabiki fazlası her zaman zarar dozunda yiyelim 🙂.
Dr. oertkerin kesinlikle yuksek proteinli pankekini denemek gerek. Ben yedim. Lezzeti olsun görünüşü olsun her bakımdan kendini yediriyor. Protein kaynağı olması enerji verdiginide gösterir. Diyet yapanlar icin yuksek proteinli az kalorili yiyecekler arasında diyebilirim.
Milkshakesini ise denemedim ama en kısa zamanda deneyeceğimi düşünüyorum. Allahtan kilo problemim yok 😂 Ama spordan sonra gercekten yararlı olabileceğini düşündüğüm üçlüyle benceni hazırlamışsın ellerine sağlık 🥳
beğenmene sevindim:) milkshakein tadı çok güzel hepsi ayrı ayrı lezzetli. Hem tatlı hem protein <3
Ben çikolataya bayılırım, benim hayata tutunabilme sebeplerimden biridir. Çikolatanın da yakışmadığı bir şeye denk gelmedim bu zamana kadar, o yüzden proteinle de bir araya gelince harika bir tatlı olacağını düşünüyorum. Yani evet bence hem çikolatalı hem de proteinli bir tatlı mümkün olabilir. Çikolata demek lezzet demek, aşk demek. ❤️
Beslenmesine dikkat eden biri olarak hem tatlıdan uzak kalmak istemiyorum hem de sağlıklı bir şeyler arıyorum ki Dr. Oetker hem bizi çikolatadan ayırmamış, üstüne proteinli bir tatlı yapmış. Sabırsızlıkla denemek istiyorum, bana bu fırsatı Dr. Oetker'in sağlamasını isterim. 🌸✨
#yüksekproteinliserisi
Mükemmel bir lezzeti var, eminim deneyince beğeneceksin <3
❤️❤️
Yüksek proteinli olduğuna eminmisiniz..🤔 gerçi Doktor Oetker ürünleri çok iyi oluyor.. vanilya pudingi ve çilek, çikolata, muz çok yapmıştım. Ambalajı değişmiş en kısa zamanda alıp yapmak lazım☺
öyle olmasa böyle bir vaatleri olmaz tabii ki. dediğin gibi DR. Oetker ürünleri çok iyi. 🌸
Kesinlikle.. 🌹
Dr. Oetker ürünlerine bayılıyorum. Özellikle çilekli ve çikolatalı olanlara haftanın 3 günü puding evden eksik olmaz. Yıllardır Dr. Oetker kullanıyorum ve çok memnunum. şu an evde olsaydım keşke fotoğrafları çekip gönderirdim evdeki çeşitleri görürdünüz. Herkesin kullanması gereken marka Dr Oetker. Taklitlerinden sakınmak lazım. Herşeyin çakması hem sağlıksız hemde kalitesiz olur. Güvenle ve özenle kullanacağınız marka Dr. Oetker. Ayrıca porteinli olması daha bir güzel. Spordan ve yorucu bir günden sonra TV karşısında tatlı yemek harika oluyor. Dr. Oetker ile kalın; sağlıklı, mutlu, kaliteli ve huzurlu kalın.
Dr. Oetker ürünleri hem pratik hem de lezzetli oluyor. Damak tadıma hep hitap ediyor
Lezzetli ve doyurucu atıştırmalıklar en sevdiğim şeyler olabilir. Çok düzenli spor yapmasam bile yediklerimin sağlıklı olmasına dikkat ediyorum. İçecek delisi olarak milkshake çeşitleri ilgimi çekti. #yüksekproteinliserisi milkshakeleri en kısa zamanda denensin <3
deneyince sevecek eminim çok lezzetli <3
<3
Tarif veriyorum, yaz o zaman
Bunları iyice omlet hale getirip, sıvı yağ yedirdiğimiz tavaya yediriyoruz. Sonra güzel bir manevrayla çeviriyoruz. Hepsini yedikten sonra akşama kadar acıkmazsın.
Unutmadan arasına istersen;
Gibi gibi şeyler sürüp zirve yapabilir.
Yemek yapmayı sevdiğim için zaman zaman ürünlerini kulanıyorum. Benim bu tip hazır ürünlerde bir olmazsa olmazım var, o da tadını ve doğallığını kazandırmak için ürüne göre içine birtakım sebze, meyve, yağ gibi doğal ürünleri eklemek.
Tabii bir de, alırken içindekilere bakıyorum, ileride sağlığımıza zarar verebilecek bir şey var mı diye...
bende satın alırken içeriklerine dikkat ediyorum önemli bir alışveriş detayı
evet mümkün içinde peynir veya fındık ezmesi bol olan barlar etten alacağınız proteinin yerini dolduruyor
öyle ama tatlı ihtiyacını karşılamak için yeterli değil. Lezzetli bir pudinge kim hayır diyebilir ki? :D
Spor yapan biri olarak sürekli tatlılardan uzak duruyordum. Bize en azından böyle aşıladılar ama şimdi baktığım zaman spor ve diyet yapıyorsam olsam da bu ürünleri arada kullanabilirim gibi duruyor. İlk fırsatta deneyeceğim :) #yüksekproteinliserisi
Katılıyorum. Spor yapanlar için mükemmel çünkü hem tüketince için rahat ediyor hem de yüksek protein almış oluyorsun 🤓
Bütün puding çeşitlerine bayılırım hem pratik hem lezzetli bir tatlı çeşidi daha yok dünyada teşekkürler Dr. Oetker..
pancake ve milkshake olan çeşitleride tavsiye ederim çok güzel <3
Benim günlük minimum 100-120 gram protein almam gerekiyor. Bazen o kadar doluyor ki midem tıka basa, o yüzden evde kendi çapımda milkshake yapıp içmeye çalışıyordum. Dr. Oetkerin proteinli milkshakesini kesinlikle deneyeceğim, çünkü tam benlik olmuş. Sanki çığlığımı duymuştu imdadıma yetişmiş gibi. :) Kendi yaptığım millshake evet yüksek proteinli ama maliyeti çok tutuyor. O yüzden bu durum beni üzüyordu.😅
evet tabiki buna sütlü tatlıları örnek verebiliriz ya da sütlü kekler onları yaparken yumurta kırıyorsun hayvansal gıda olduğu için protein adı üstünde sütlü tatlı sütlü kek bunlarada doğal olarak süt kattığın için oda protein oluyor