Adana, Hatay, Gaziantep gibi illerimizde bu kültür çok daha yaygın. Bir lahmacun istediğiniz zaman masaya bir sürü meze ve salata geliyor. Benim için ikramlar önemlidir. Siz önem verir misiniz?

Adana, Hatay, Gaziantep gibi illerimizde bu kültür çok daha yaygın. Bir lahmacun istediğiniz zaman masaya bir sürü meze ve salata geliyor. Benim için ikramlar önemlidir. Siz önem verir misiniz?
Değil aslında. Lezzet, ortam ve fiyat daha önemli. Garson güler yüzlüyse tabi güzel, ama çok da takmam. Yemek iyiyse servis biraz aksayabilir, takılmam. Yancı dediğin işini yapsın yeter, samimiyete gerek yok. Ama ilgisizlik veya kaba davranışlarsa can sıkıyor. Önemli olan ortadaki ürün bence, yancı ikinci planda.
Cevap
7Cevap
Hayır değildir
İstanbul’da o anlamda izzeti ikram çok azaldı… ama hoş oluyor evet özellikle de şeyi severim tulum tereyağı ve pufidik lavaşı… 🤭
İstanbul'da dönerin yanında patates ister misin diye sorduklarında olur demiştim geçenlerde. Meğerse oda hesaba dahilmiş. Adana, Antep veya Hatay'da sen istemeden ikram ediyorlar ücretsiz bir şekilde. Bir daha İstanbul'a gelmem küstüm
Bizim insanımıza beleş dersen eğer iflas edersin. Oteller de ben görüyordum mesela bunu. Açık büfe kahvaltı da yabancılar bir haşlanmış yumurta yanına biraz peynir zeytin alırdı. Bizim turkler menemenle altlık yapar, üstüne ne gördüyse eklerdi. 😂
Doymam aç kalırım sonra bana kalmaz yeniden alamam korkusu 😂
Öyle 😄
Sesli güldüm bir an gözümde canlandıda😂
😄 Türkiye'de ben artık hiç bir olaya şaşırmıyorum. Enteresan bir milletiz. Her renkten, her türden insan var
Önemli. Çocukluğumda dışarda yemek yerken suyu ücretsiz verirlerdi, yemeğe dahildi. Şimdi su bile pahalı, allahın suyu
Güzel olur gerçekten ama o kadar çok geliyor ki bazı yerlerde yemeğe fırsat kalmıyor.
Çok severim o kadar uzun zaman olmuş ki yemeğe gitmeyeli onu fark ettim şu an 🤯
Acılı meze olmazsa olmazım önemlidir
O yancılar hiç bitmez ki beleş mezar bulsalar gelirler nerdeyse tövbest
Adanada sadece mezelerle de doyarsin
Kesinlikle 👌🏽
Evet ikramları iyi değilse gitmem bi daha
Önemli değildir
Tabikide ikram sofrayı süsler
Lahmacun yaninda isterim yan ürünleri
Evet çiğköfte salata severim
Fazlasıyla önemli ezme olmazsa olmaz 😂
Değil