Yemeğin sunumu sizin için önemli mi?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Yemeğin sunumu sizin için önemli mi?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Benim için yemeğin lezzeti önemli. yani sunum bana biraz şov gibi geliyor tabi ki lüks bir yere bir gün eğlence için gidersin ya da özel gün olur o zaman sunum önemlidir. ya da misafir olur o zaman da önemlidir ama ben yalnız yiyorsam sunuma değil lezzete bakıyorum. çünkü yemeğin tadı görünümünden daha önemlidir. ama insanlar da çoğu zaman insanın dışına bakar için değil
Yemeğin lezzeti kadar sunumu da oldukça önemli lezzeti ne kadar güzel olursa olsun sunumu karmaşık olan bir tabaktaki yemeği yemek istemeyiz. Sunumun %60 etkisi var
Amatör şef gibi elimden gelenini yapıyorum gadası sırf ailemin azda olsa yüzü gülsün diye... görsel sunumu benim için çok önemli, titizlik başa bela🥰
Maşallah
Olur inşallah neden olmasın ki 🙃
Çok aşırı önemli değil ama bulamaç gibi bir yemeği de tatmak istemem açıkçası. Birazcık albenisi olmalı.
Cevap
11Cevap
Tadı en önemlisi ama tabi görselde önemli
Yemeğe çok özenilmişse ben geriliyorum o etin yanına o çiçeği koymayacak anlatabiliyor muyum çiçek yaylada güzel
Elbette önemli ama abartı sunum da sevmem kesinlikle. İncik boncukla kahve sunumu yapanlar var ya allah muhafaza.. Keyifli akşamlar.
bence sunum önemli değildir
önemli olan lezzettir
Yemeğin sunumunun güzel olması lezzetli olan bir yemeği daha da iştah açıcı gösterir.
Lezzete ve temizliğe odaklıyım. Sunum umrumda değil.
Doğruyu soylemek gerekirse gorunuse cok dikkat etmem benim icin onemli olan tadidir
Nayır tadı daha önemli ve yanımdaki
Şu aralar hiç önemi yok
Sunum severim ama olmazsa olmaz değil
Çok önemli benim icin
Yaşı önemli ama karmakarışta olmasın
görsel açıdan lezzetli görünmesi iştah artırır
Evet görünüş önemli
Göze hitap etmeli
evet. iştah açar
sen niye bu kadar çok soru soruyon
İlk göze hitap edecek sonra da mideye xd
evet önce gözüme hitap etmeli sonra mideme :D
yo genellikle hepsini karıştırıp yiyorum.
Evet önemli
Evet
Evet önemli
Tabiki
Tabi ki öyle
Ben çok önem veririm
Yerine göre evet
Evet
Önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?