Sırf etin tadını sevmediği için vegan olanlardan bahsetmiyorum.
Hayvansal gıdaların tadını çok sevdiği halde yememe kararı almış veganlardan bahsediyorum🙄

Sırf etin tadını sevmediği için vegan olanlardan bahsetmiyorum.
Hayvansal gıdaların tadını çok sevdiği halde yememe kararı almış veganlardan bahsediyorum🙄

Aktivist vegan değilim. Et yemiyorum pek tadını ayrılıkta sevmediğim için, büyük parçalar halinde yemeğin üstünde , yanında görünce nedensiz bir şekilde yiyemiyorum. Mideme ağırlık yapıyor hemde öyle birden sırf et yediğimde kendimi iyi hissetmiyorum. Dönerde , lahmacunda , kızarmış böyle tadlandırılmış, karıştırılmış şekilde seviyorum. Süt de içmiyorom 6 yıla yakındır, canım çekmiyor. Yıllar önce Face 'de okuduğum bir yazıdan dolayı, sütten tiksinmişdim, o yazıyı görene kadar süt severdim . Her peyniri yiyemiyorum, kokusu yüzünden. Yoğurt en sevdiğim, yağsız olanı.
Ben tam 5 yıl boyunca hiç et yemedim. Görünce bile canım çekmiyordu. Kokusu midemin bulanmasına yetiyordu o derece. Lisedeyken zehirlenmiştim sürümden 2 hafta kusunca mecbur bırakmıştım. Sonra unutkanlığım artınca ve çeşitli sağlık sorunlarım ortaya çıkınca mecburen yedim eskisi gibi. Yani demem şu ki eğer bir insan vegan veya vejetaryense hiçbir şekilde canı çekmez, yemez. Yerse zaten eti kabul etmiş olur, hayatını öyle devam ettirir.
Evet, bazı durumlarda aktivist veganlar dahi arada sırada et yiyebilir. Her bireyin kendi seçimlerini ve eylemlerini yönlendiren çeşitli faktörler bulunmaktadır. Bazı aktivist veganlar, eti tamamen reddeden bir hayat tarzına sahipken, bazıları ise ara sıra et tüketebilir. Örneğin, bir veganın seyahat ettiği bir bölgede vegan beslenme seçeneklerinin kısıtlı olması durumunda, seçenekleri olmayabilir ve bu durumda et yemek zorunda kalabilir. Ayrıca bazı sağlık durumları veya kişisel tercihler de bir aktivist veganın ara sıra et yemesine neden olabilir.
Yemiyordur. veganlar ikiye ayrılır zaten bir sadece et yemeyen. iki hayvansal hiç bir ürünü tüketmeyen
The fresh filmini izleyin veganlara o zaman hak verirsiniz sdfsd
Sadece et tüketmeyenlere vejetaryen, et ve süt ürünleri dahil hayvansal hiçbir gıdayı tüketmeyen (bal dahil) insanlara vegan denir.
@AliceMixfield fark etmez bana asdfsdf
Cevap
14Cevap
Ortamlarda, kanka ben vejeteryanım ya hayvanlara yazık diyenlerin akşam yemeği
Boş işler şunun gibi bir güzellik aldatılır mı otla
Vegan megan ne ya varsa gömcen yoksa olanla yetinecen
Et girmeyen yere dert girermiş, diye boşuna dememiş atalarımız
Aktivistliği bozmuş olurlar o zaman, unutarak yerlerse bozulmaz ama. d
Kesinlikle gizli saklı gömüyordur pirzola biftek. Vegan ne Allah aşkına can boğazdan gelir 🤣
Bence gizli gizli kavurma yerler
Ottan yapılma et yiyordur onlar tkjrjrtj
Evet tofudan falan yapıyorlar 🙄
Belki de yapıyorlardır bilmiyoruzdur
Yemiyordur bence yiyiyorsa ona Vegan drnmez zaten
Bence yiyordur yaa etsiz yaşanamaz.
Gizli gizli yiyorlardır 😬😄
Veganlara saygı duymuyorum ben
Veganlarin %84 u et yemeğe geri dönüyor
Ben yediklerini düşünmüyorum.
Aktivist olmayan bir vejeteryanım. Hiç yemiyorum.
Yeseler dinden çıkmış olurlar.
Vejeteryanm ve gecenlerde anne zoruyla et yedm ya
Zehir oldu banaa
Vegan süt bile içmez yoğurt bile yemez
Sanmam.
Yemesi için bir sebep yoktur.
Yemiyordur
Yazık kafana
Ne alaka
yemiyordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?