Et yiyen vegan olmayan hayvansever olamaz?

Söylediğim gayet açık hiç kendinizi kandırmayın bir kişi kadına tecavüz etse ona kadın savunucusu diyemeyiz bebeği öldürse ona o bebeği seviyo diyemeyiz sen bi hayvanı yiyosan kendine hayvansever diyemezsin et yiyip hayvansever olduğunu söyleyenlerin argümanları şunlar

1 sevimli hayvanları seviyorum: benim en nefret ettiğim şey bu bi canlıyı sevimli yapan iyi olmasıdır zararsız olmasıdır kedi zararsız inekte ikisi eşit sevimli yerim yüz şeyini mesela sen kız olsan kardeşin erkek olsa annen erkeğe ayrımcılık yapsa hoşuna gider mi senin ki aynı insanlar arasında ayrım yapabilirsin çünkü insanın iyisi kötüsü var hayvanın yok

2 bitkilerde canlı: yav siz iyi misin yoksa mal ayağına mı yatıyonuz aynı şey olmadığını hepimiz biliyoruz günlük hayatta hiç kimseye bitkiye bastın deyip bitkinin hakkını savunmaz ben hiç görmedim bir insanın bitkinin hakkını koruduğunu sadece konu veganlık olunca bahane olarak soruyosunuz

3 hayvanlarda birbirini yiyor: hayvanlar çıplak teknoloji kullanmıyor ormanda, sokakta yaşıyor madem hayvanların yaptıklarına göre haraket ediyoruz yiyosa öyle yapın da görelim

4 acı çektirmeden kesiyorlar: şimdi bu soruya iki cevabım var bir kesilen bi canlının acı çekmemesi mümkün değil iki önemli olan acı değil mesela seni acı çekmeden öldürsek ister misin istemezsin o zaman boy tatava yapma canını alıyosan o iş biter

5 koyun, dana, koyun, tavuk gibi canlıların eti yeniyor o yüzden yiyoruz: ne alaka etinin yenmesi sana onu yeme hakkını veriyor mu o zaman kadınlara tecavüz edebiliyoruz tecavüz mü edelim

Et yiyen vegan olmayan hayvansever olamaz?