Bu aralar hızla yaygınlaşan "veganlık" denen, her türlü hayvansal ürünü kullanmayı reddeden, kullananlara "cani" gözüyle bakılan şey sizce de fazlasıyla saçma ve rahatsız edici değil mi?

Bu aralar hızla yaygınlaşan "veganlık" denen, her türlü hayvansal ürünü kullanmayı reddeden, kullananlara "cani" gözüyle bakılan şey sizce de fazlasıyla saçma ve rahatsız edici değil mi?

Veganlık doğru seçim, hayvanların yumurta ve sütleri kullanılabilir. Ancak etleri yenmemeli, kürkleri derileri kullanılmamalıdır. Bu işler için hayvanları kesip katletmek doğru değil bence. Bitkiler'den bütün yiyecekler yapılabilir, ayrıca vegan etler ve yapay etlerde et ihtiyacını karşılayabilir insanların. Yapay etler beslenme açısından gerçek etler kadar zengin ve lezzetli. Kısa bir süre sonra yapay etler ve dolayısıyla veganlık yaygınlaşacak et yiyenler azalacaktır.
Veganlık ne bir araştır istersen.. Veganlar yumurta ve süt de kullanmaz.
Allah sayılarını artırsın. Böyle böyle et ucuzlayacak.
🤣🤣 Harikasın
🌵🌹
Teşekkür ederim.
Rica ederim
Tercih onların ben saygı duyarım ama onlar da yiyenlere katil dememeliler. Sen yemiyorsan yeme, sanki ömür boyu et yemedi.
Cevap
7Cevap
Sanırım param yok demek yerine daha iyi bir açıklama 😁
Yemesinler napiyorsa yapsinlar ama kafamizi sisirmesinler canisiniz filan diye 😂 mangal candir
İsteyen istediğini yiyip içsin. herkesin tercihine kimse karışamaz.
Yapay etten sonra herkes vegan olacak.. başarmışlar bi tat sorunu varmış
Birçok kişi olmaz. O saçma projeleri çöp olur...
Veganlk keşişlerin ruhsal olarak yükselmek icin kullandıkları yemek yöntemidr
Veganlığı herkes uygulayamaz
Tutku şart
saçmalık demeyelım de bıraz fazlaca anlamsız ve boş bıyebılırım
Ben yiyorum valla Kendileri bilir.. Tercih onlarin
herkesin kendine göre doğrusu var işte
Herkesın zevki kendine :q
saçmalık değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?