Kız arkadaşımla kebap salonunda güzel bir yemek yemek istemiştim. Garsondan kebap dürüm içinde et olmayan içinde bol salata olan soslu ekmek istedi. Ben kıyma istedim. Sonuçta kedi kesmiyorlar. Ayıpmış gibi baktı. Garson tavuk var yürek var ciğer var kıyma var diye sayınca onada tuhaf baktı. Siparişimiz bu dedim gitti. Hayvanların yetiştiği berbat koşullardan bahsetti. Kesim yerlerinin sağlıksız olduğunu söyledi. Et yemediğin için beyin hücrelerin zayıflamış veganlık yapacaksan burda ne işimiz var dedim? Kalkıp gitmek istedi zor vazgeçirdim. Ama günümü berbat etti.
Doğasına dönsün derim, tamam kendi içinde vejeteryan olabilir ama kendi içinde kalsın, vücut sağlığı için bütün besinlerin öneminden bahsetseydin sen de, hamilelik döneminde ne yapacakmış onu sorsaydın ya vitaminsizleri ya. benim de vegan tanıdığım bir kız vardı, sakalları çıkmaya başlamıştı, kebapçıya bilerek gelmişsiniz belli ki, bıraksaydın kalkıp gitseymiş :D
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
benimkide öyle kulaklarının kenarında faulleri var apoya benzemişsin dedim 3 gün takıntı yapmıştı :D
Ne saçma adamsın sen ya ! Sonuçta kedi kesmiyorlar sözünden sonra diğerlerini okuma gereği bile duymadım! kedi normal hayvan , normal bir canlıda , diğerleri o. çocuğumu. Lütfen biraz şu beyninizi çalıştırın.
Ya oyle kizlar beni de delirtiyo. Sanki her dk sağlık timsali besleniyomus gbi. Evet bzde farkndayz çoğu şeyin. Ama 15dkda yiycegim bir adana için de kebap ustası olamam yani.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yer yemez onun bilecegi is bende kurban eti yiyemem kirmizi etide sadece kiyma olarak yerim beyaz et yerim ama. Ama hos degil kiz arkadaşını kotulemjssin yorumlarda hep yapma yani sunu sessiz ol daha iyi
En İyi Cevaplar