Yeme & İçme İlk buluşmada poğaça yapan erkek çekici midir? Ojeminrenginebak Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor mutfağa ilgisi varsa ve ilk buluşmada yapıp getirmesi hoş bir davranış mı sizce? İlk buluşmada poğaça yapan erkek çekici midir? Cevapla Erkek Soruları Getir Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Çekici diyen kadınlar birde beni poğaça yaparken izlesin hala çekici diyorlar mı sdfsd 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Çekici değil de çok ince bir davranış olarak değerlendiririm poğaça getirmesini. Mutfağa ilgili olması da hoşuma gider tabi.. 1 0 Yorumla
rariw0 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl İlk buluşmada, poğaça yapan, bir erkek çok çok çok sevimli 2 0 Yorumla
ServetiFünun1 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yani karşı taraf için 10 olur diye düşünüyorum da anne misin sen oğlum. Poğaca ne🤣 0 2 Yorumla Ojeminrenginebak +1 yıl yapan varmış duydummm Yorumla ServetiFünun1 +1 yıl Tam nikah basılacak adamm Yorumla
KarlHeisenberg27 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 90% +1 yıl Daha ilk buluşmada böyle ise ooooo 😂😂😂 hanımcılıktan öte bu. 0 2 Yorumla Ojeminrenginebak +1 yıl hanımcılık kazanacak Yorumla KarlHeisenberg27 +1 yıl Yok bu hanımcılık değil bu hanımcılığın üst seviyesi. Yorumla
Alacabulaca Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Benim hoşuma giderdi. Elinin emeğini yapmış, benim için getirmiş. Teşekkür ederdim ☺️ 1 0 Yorumla
zelisssss0619 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 63% +1 yıl Emek vermiş olması değer verdiğini gösterir bence çekici 1 0 Yorumla
asyaaalia Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Soruyu görünce direk şey dedim "Ne alaka aw". 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Kadın olsam düşünüp emek verdiği için çok değerli bir davranış olduğunu düşünürdüm. 0 0 Yorumla
Sky_Walker Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 91% +1 yıl Güne mi gidicez buluşmaya mı 😅 0 3 Yorumla Ojeminrenginebak +1 yıl artık kadınların midesine giden yol kalpten ayyy kalbine giden yol djhsd Yorumla Sky_Walker +1 yıl Kaybolduk o zaman desene 😅 Yorumla Ojeminrenginebak +1 yıl şey dermişim beter olun dsjhd şaka tabii 😁 Yorumla
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 402 cevap paylaştı. Eziklik belirtisi. 0 1 Yorumla Ojeminrenginebak +1 yıl ne alaka ya Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,8b cevap paylaştı. Vallahi çekiciiiii peynirli yapsin 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. bana göre evetdüşünceli bir davranış 1 0 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Çekicilikten de öte bir şey bence bu 🥰🥰 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bence tatlı hareketler bunlar… 🤭 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Var mıymış öyle yapan helal. 0 1 Yorumla Ojeminrenginebak +1 yıl varmış ama kız kıymetini bilmemiş dksdj Yorumla
QUADRATURA Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 594 cevap paylaştı. İlk buluşma yahu ne poğaçası. 🙄😄 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. İlk buluşma için gereksiz bir hareket bence. 0 0 Yorumla
YargiQueennn Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Hangi dizi 1 1 Yorumla Ojeminrenginebak +1 yıl hdshad Yalnızım Mesut Bey 1s2b 😅 Yorumla
flawsome25 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 313 cevap paylaştı. Hoş olur 1 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Değil one ya 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. iticidir :D 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. daha ne olsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Çekici diyen kadınlar birde beni poğaça yaparken izlesin hala çekici diyorlar mı sdfsd
Çekici değil de çok ince bir davranış olarak değerlendiririm poğaça getirmesini. Mutfağa ilgili olması da hoşuma gider tabi..
İlk buluşmada, poğaça yapan, bir erkek çok çok çok sevimli
Yani karşı taraf için 10 olur diye düşünüyorum da anne misin sen oğlum. Poğaca ne🤣
yapan varmış duydummm
Tam nikah basılacak adamm
Daha ilk buluşmada böyle ise ooooo 😂😂😂 hanımcılıktan öte bu.
hanımcılık kazanacak
Yok bu hanımcılık değil bu hanımcılığın üst seviyesi.
Benim hoşuma giderdi. Elinin emeğini yapmış, benim için getirmiş. Teşekkür ederdim ☺️
Emek vermiş olması değer verdiğini gösterir bence çekici
Soruyu görünce direk şey dedim "Ne alaka aw".
Kadın olsam düşünüp emek verdiği için çok değerli bir davranış olduğunu düşünürdüm.
Ben mi yapmışım bunu 😄
Güne mi gidicez buluşmaya mı 😅
artık kadınların midesine giden yol kalpten ayyy kalbine giden yol djhsd
Kaybolduk o zaman desene 😅
şey dermişim beter olun dsjhd şaka tabii 😁
Eziklik belirtisi.
ne alaka ya
Vallahi çekiciiiii peynirli yapsin
bana göre evet
düşünceli bir davranış
Çekicilikten de öte bir şey bence bu 🥰🥰
Ne diyeyim, helal olsun. 😄
Ooooo ölürümmm ölürümmmmm
Bence tatlı hareketler bunlar… 🤭
Var mıymış öyle yapan helal.
varmış ama kız kıymetini bilmemiş dksdj
İlk buluşma yahu ne poğaçası. 🙄😄
İlk buluşma için gereksiz bir hareket bence.
Hangi dizi
hdshad Yalnızım Mesut Bey 1s2b 😅
Sevimlidir.
Hoş olur
Bence oldukça hoş.
Cekici
Değil one ya
Sabahları güzel olur
iticidir :D
daha ne olsun
Evettttt