Heyecan yapan erkek çok istekli çok seviyor çok hoşlanıyordur heyecan yapmayan rahat tavirli erkek kadına doymuş bir çok sevgilisi vardır olursa olur olmazsa olmaz çokta tın gibi sevmiyor verirse iyi olur vermezse zaten elimin altında başka kızlar var Alfa falan değil bildiğin arkadaşım serseri Alfa erkek kültürlü girişken becerikli adam gibi adamdir rahat tavrının anlamı ise ciddi düşüncesinden yani direk evlilik düşünür evlilik amaçlı buluşmada erkek mantıklı olur heyecan yapmaz çünkü herhangi bir cinsel çıkar peşinde değil faydalanma derdinde değil aksine faydali olma derdinde
Böyle fırlamalar Alfa diye çekici oluyor kızlara sonra kirlenip atılıyorlar sonra kızlar erkeklere karşı güvensiz oluyor beyefendi dürüst erkeklerin ne suçu var beyefendi erkekler yalnız mutsuz niçin adam gibi adamlar ondan toplumun ahlaki bozuk dengesi bozuk
Yahu neden itici olsun? Utanmak ne zamandan beridir bu ülkede kötü bir şey oldu? Utanmadan yapılan nice rezillik varken ilk buluşmada kalbi gümbür gümbür atan, dili damağı kuruyan, ter basan ya da kelimeleri yutan biri neden itici olsun? Şahsen ben bile çoğu buluşmalarda heyecanlanırım. Doğal bir şey bu.
Bir erkek bir kadın'ın karşısında heyecan yapmadan konuşabiliyorsa, ne aşıktır ne de sevgisi vardır. Çünkü seven bir erkeğin sevdiği kadının karşısında heyecanlanmaması mümkün bile değildir bunu ispatlarım. Rahat olan erkekleri kızlar seviyor belki ama üzgünüm ki o erkekler size aşık falan değiller olsalar öyle rahat olamazlar. Rahat olma sebepleri sizi takmadıklarından kaynaklanır, çünkü bir erkek kadın karşısında heyecanlamalı biraz
İlk buluşmada heyecanlı olması benden hoşlanıp etkilendiğinin, göstergesidir, hata yapmama iç güdüsü oluşmuştur kendisinde. İtici değildir tam tersine çekicidir. Bir erkek yanımda çok rahatsa o erkek hakkında aklımda çok çapkın olduğu düşüncesi beliriyor.
Çekicidir sonuna kadar. Çünkü utanmayan ve her b. o. k. a atlayan erkek işin kaşarıdır o net. Rol yapan erkeğide zaten anlarız oyüzden doğal davranan ve yüzünde ar damarı olan erkek veya kadın sonuna kadar tatlı ve çekicidir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Madem erkekten bahsediyoruz kendimden örnek vereyim o zaman değer vermediğim basit gördüğüm kızların yanında hep rahatımdır dalga falan geçerim onlarda gurursuzsa alır başını yürür zaten ama aşık olduğum kızlara karşı hep mesafeli ve heyecanlı olurum. Pinpon topu gibi titremediğin süre heyecanın bir zararı yok
heyecan gayet normal bir reaksiyon yani bu ne itici yapar ne de iyi ama bazı insanlar böyle itici ya da iyi olarak görüyor o yüzden bilemicem artık bana göre normal bir reaksiyon
Ya ben komsu oglumuzla bulstm öndem 4 ay konusmustuk.. Ilk bulusmamzdi bir ayaga kalkyor bir oturuyordu hareketliydi hem konusyor masadaki menuyu flan düsurdu eli ayagna girdi 😃😂 bu bana karsi hoşlantivar anlamina mi geliyir ki
Çekicidir bence. heyecanlanmayan ve hemen bir şeyler yapan ve hızlı davranan erkek asıl iticidir. heyecanlanan erkekler daha yavaştan ve zamanla alır işte bunu asıl çekici yapanda odur.