Bende bir ön yargı oluşur acaba amacı ne diye ve gitmem. Ama bir kişiye güvenirsem sonrasında o kişinin evine gidebilirim belki ama asla amacım farklı şeyler olamaz, emin olmam gerek.
013 Yorumla
Soran+1 yılGüven vardi da ilk buluşma hani be ne gevşeklik kız ne düşünür demiyor mu bu adam... Heves heyecan kalmadı bende
Soran+1 yılSöyledim niye dışarda buluşmuyoruz dedim buluşacak yer mi kaldı dedi. Bence bu da saçmalık. Ya madem kızı çok görmek istiyorsun yolda yan-yana yürürsün ne var... sanki polis çevirip karantina var gezmek yasak diyip kelepçe mi takacak
Soran+1 yılBuluşacak yer mi kaldı diyince ben de "bilmem" dedim. Yolda yürürüz falan demedim zaten art niyet hissettim bir de buluşmaya hevesli gibi olmayayım
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaçmak yerine ona istemediğini açıkça söyleyebilirsin. ilk buluşma için evi doğru bulmuyorum diye. Zaten değer veriyorsa kararına saygı duyar. Belki de seni denemek için zarf atmıştır. Bakalim her davet edenin evine gidiyor musun diye.
06 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim niye dışarda buluşmuyoruz dedim buluşacak yer mi kaldı dedi. Bence bu da saçmalık. Ben de bilmem dedim. Ya madem kızı çok görmek istiyorsun yolda yan-yana yürürsün ne var. Ama ona şuraya gidebiliriz demedim zaten art niyet var gibi hevesli görünmek istemedim buluşma için. sanki polis çevirip karantina var gezmek yasak diyip kelepçe mi takacak
Cevap sahibi+1 yılBunları ona söyledin mi? Yani önemli olan biraraya gelmek mekan çok mu önemli? Yanyana bile yürüyebiliriz deseydin. Bence evine gitmen yakışık almaz şu durumda. Yine de sen bilirsin
Soran+1 yılYok yanyana yürürüz demedim. Çocuk sapık gibi geldi. Hevesli görünürdüm buluşma için öyle deseydim
Cevap sahibi+1 yılO zaman buluşma teklifini red edeceksin ve bunu yüzüne söyleyeceksin ki hatanın nerde olduğunu anlaşın.
Soran+1 yılReddettim instadan rehberden de sildim
Soran+1 yılValla dönerse benimdir dönmezse hiç benim olmamış bozuk niyetli biridir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 766 cevap paylaştı. EN azından acık sozlüymüş
ilişkinin başından ben ciddi olacak biri değilim.
yiyelim içelim eğlenelim demiş
ya oyuncu olsayıdı.
Senin beklentine göre oynasaydı
Sonrasında senin güvenini planladığı gibi kazandıktan sonra cağırsaydı.
Benim sevmediği kıza bile yüzük takan arkadasım var
yatıp nevsi körerdikten sonra
sen bu yüzüğü hak etmiyorsun diye geri alıp başka kıza takan bir adam17 Yorumla
Soran+1 yılO kadar da kötü biri olamaz demiştim oysa
Soran+1 yılBeklenti değil ben öyle akışına bırakmıştım zamana bırakmıştım kesin beni seviyor demiyordum tanımaya çalışıyordum ama böyle bir şey çıkacağını hiç ummazdim
Soran+1 yılYoo çalıştı değerlisin bilmemne birsürü şey dedi. Flört etti benle. Seviyorum demedi bir tek geri kalan her şeyi dedi.
Soran+1 yılBence de
+1 yılAnne: Kız Sıdıka, sen Elif Su’yla fazla arkadaşlık etme, evde bilgisayar başında bi’ çubuğu mıncıklıyormuş. Sıdıka: Öff anne… Coystik o, tetris oynuyo onunla. Anne: Neee? Elalemin testisiyle mi oynuyo? Aman Allah’ım… Sen oynamadın di mi? Sıdıka: Hayır yaa, ben mausla oynadım. Anne: Koş git gusül abdesti al, baban parçalar vallahi. El alemin erkeklerinin evde buluşma tekliflerini de kabul ediyormuş Elif Su! Sıdıka: Anne ya beni ilk buluşmayı evde teklif eden erkeklerden soğuyorum..
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yıleve çağırıyorsa aklından muhtemelen birşeyler geçiyordur
21 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi şeyler
Bence bunun bir uslubu olmalı niyeti düzgünse bile yanlış anlaşılmasından çekinmesi gerekir baş başa kalabileceğiniz bir çok yer var illa ev olmak zorunda değil bence yanlış yapmış dikkatli ol niyeti çok iyi gibi durmuyor
28 Yorumla
Soran+1 yılBen soğudum zaten. Nerde nasıl davranılır bilen olgun efendi gibi duruyodu. O yüzden beğenmiştim. Aradı acasim gelmedi be.
- +1 yıl
Eğer öyle bir isteği varsa bile durüst olsa en azından böyle kandırmaya çalışıyor gibi de iyice kalitesini gösteriyor bunu söylemesi de ne kadar doğru aslında tabi he duramıyorsun yerinde diyelim ozaman durüst ol cevap evet hayır kızı üzceğin zaten belli en azından en başından bilir sende arayışına uygun biri seçersin oda
Soran+1 yılAman ne üzülecem sevgili bile değiliz flört gibiyiz ama saçmalık yaptığı nerden bakarsan bak. Neyse işte bir şerfsizlik var ortada ama ben yapmadım o üzülsün
Soran+1 yılTeşekkür ederim destek icin👍
Soran+1 yılSildim numarasını instadan da çıkardım şimdi temizlik oldu:)
Bende ilk hep evde bulusurdum, kizin evinde , eglenmelik vs degilde, ilk bulusma disarida daha gergin gecer. Bulusacak kadar samimi isen ev herzaman daha sicak gelir. İsrar konusuna hic girmeyelim. Erkekte israr kadinda inat... var yani.
02 Yorumla
Soran+1 yılKız yanlış anlar diye düşünmez misin
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimse ben istemeden bir şey yapamaz deme
Sonuçta erkek, gücün yetmez.
Tutar sana tecavüz eder, sonra git derdini Marko Paşaya anlat.
Mahkemeye gitsen seni haksız onu haklı çıkartırlar.
Sende razıydın ki evine gitti onun derler.
Memlekette ne hukuk var, ne insan hakları ne de kadın hakları.
Tamamen dinci, yobaz ve sapık bir zihniyet hakim10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı. Onun niyeti başka ilk aklıma gelen bu. Ne demek evde buluşmak. olmazzzzz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğru, ama bende ilk buluşmanın böyle olmasını isterdim yani yalnızlığı seviyorum başbaşa kalmak falan ama elini bile tutmam o istemedik'ten sonra, herkesin senin gibi düşündüğü için teklif etmezdim tabi
02 Yorumla
Soran+1 yılE yani. Erkeğin aklına kız beni yanlış anlar diye gelmiyor mu? Kız seks istiyorum zannederse diye endişe edip ev dememesi lazım.
Cevap sahibi+1 yılBende öyle dedim zaten
+1 yılO kadar emin olma başına iş alırsın atarlar gazozuna ilacı tepende beş tane lavukla uyanınca anlarsın sonra aşırı güven iyi değildir.
03 Yorumla
Soran+1 yılYok be ben dikkat ederim. Gitmedim zaten.
- +1 yıl
Tanı bak test et ne istiyorsan yaşa hayat senin...
- +1 yıl
Peki ben senin sorunu sana karşı kullanayım bu gün pis günümdeyim :) Çocuğun evine gittin bir baktın çocuk Cute Love verir misin? Buyur buradan yak :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılAz çok bellidir niyeti. Zamanla tanıdıkça gidilir eve. Ama ilk buluşmada olmaz
20 YorumlaKişey bağlı ama erkeğin nefsi tehlikelidir en sakin adam olsa bile..
06 Yorumla
Soran+1 yılYaani gerçekten değer verse bile yanlış anlama ihtimalimi düşünüp bunu söylememeliydi
Soran+1 yılHayır dedim ama acayip rahatsız oldum ya sonra sıcak davranmaya zorladım kendimi belki yanlış anlıyorumdur diye.. Ama olmuyor ya aradı acasim gelmedi.. instadan rehberden sildim
Soran+1 yılSorarsa söyleyeceğim. Değerim varsa zaten sorar.
+1 yılBu ne ya böyle saçmalık değil ilk buluşma sonrada olsa ev ortamı yine uygun değil ateşle barut yan yana durmaz şeytan boş durmaz
00 Yorumla
+1 yılSoğurum ama önceden tanıdığım arkadaşımsa belki olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç başbaşa kalmadığım biri. Arkadaş ortamında oturduk ettik de kısa süreli. Uzun zamandır tanımıyom.
- +1 yıl
Anladım o zaman biraz itici bulurdum herhalde
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. su donemde cokta yadirgamam disarda ne yapacaksin ki yani disari cikmak istemiyor artik insanlar
05 Yorumla
Soran+1 yılSonuçta ilk buluşma arabayla gezersin yolda yürürsün sokaklarda gezersin ne bileyim sokaklarda polis var adam görünce nezarete atmıyorlar sonuçta
Soran+1 yılÇok umursadigini sanmıyorum virüsü geçen gün konuştuk bana diyo dışardaydim bütün gün çok isim vardı diyo😂
Soran+1 yılAradı konuşalım diye acasim gelmedi ya bir aşık olacaktık olamadik soğuttu
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynen öyledir bunun bir istisnası yok. Evde buluşmak isteyen erkeğin aklında olan birinci şey sevişmektir
01 Yorumla
Soran+1 yılAradi da acasim gelmiyo hevesim kacti sanki
+1 yılya neden ev bence çok saçma git bir kafede buluş ne bilim sakin biyerlerde görüş ama ev niye amacı farklı gardaşııım uzak dur uzak
10 YorumlaÖyle erkekler duygusuz pcler
12 Yorumla
Soran+1 yılAradı bugün yine açasim gelmedi. Heves heyecan bırakmadı.
+1 yılAbi açık ve net bir erkek bir kızı eve çağırıyorsa her türlü iddasına girerim yakınlaşma oluyor kimse inkar etmesin ve gidien kızda bunun farkında ona göre gidiyor kimse canım değil aöıkçası
06 Yorumla
Soran+1 yılBen olmaz dedim zaten. Gerçi gitsem de buna engel olurdum bir şekilde.
- +1 yıl
Hiç bir şekilde engel olamazdın
Soran+1 yılYo olurum ev issiz adada değil ki çığlık atsan apartman ayağa kalkar
- +1 yıl
Kendini rezilmi edicen zorlamı soktular hayır çocukta canım değil ya yankışlıkla vurdum der ya da fare vardı korktu yalandan bol ne var yani
Soran+1 yılValla o durumda kimin ne diyeceği umrumda olmaz rezil olmak falan umrumdisi
- +1 yıl
josephçak3434 Gel sana bir çakayım ama sesini çıkarma rezil olursun nasıl bir kafa olum ne içiyorsun sen? :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle erkekleri çok mu arıyorsunuz niyeti belli git de ne oluyor bak bakalım sorunu sorarsın o zaman
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gitmesi ya adamı rehberden falan sildim
Cevap sahibi+1 yılİyi yapmışsın çünkü 100/90 artık erkeklerin tek bildiği cinsellik ya ben 9 ay sevgili kaldım Evi bırak baş başa kalacak bir yere zor gittik ama bunlsrın tek bildiği cinsellik
amacı seninle yalnız kalmak. Karakterine göre değişir bence ya amacı cinsel yaklaşımdır ya da daha çok muhabbet edip seni daha iyi tanımak. bir de gidilecek bir yer yok şu an dışarıda fjdsfdsf
00 YorumlaCimri ve uğruna bisey yapmak istemiyor çünkü böylesi basiti severler olmadığı kız yoktur ondan eve çağırıyor
10 Yorumlabence bunlar saçma konular ya herkes istediğini istediği yere çağıranilir herşeyde bir mana aramayalım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılYani o teklifi yapsa bile ben gitmezdim
10 Yorumla
+1 yılSoğutmakla kalmaz. Biter gözümde
10 Yorumlasaçma ya soğutmayı de geç daha konuşmam
10 Yorumla
+1 yılAmacı senden faydalanmak.
KAÇ ORADAN!!10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılAmaç belli irite eder öylesi..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılpeki o evde sen eğlenmeyecek misin? sende eğlenmeye git.
011 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum
- +1 yıl
anlamadım? neyi seviyorsun? yani her evine çağırana gitmezsin eminim.
Soran+1 yılAdamı seviyordum
- +1 yıl
eve davet edince soğudun mu? beni sevsende ben seni asla evime çağırmam :)) çağıramam da
Soran+1 yılYani evet artık konuşasim gelmiyor. Çok irite etti ben ona değer vermişim beni av olarak gördü
- +1 yıl
yanlış yapmış.. başta niyetini belli etmeliydi... duygularınla oynamya hakkı yok.
Soran+1 yılBasta da belli etmemeliydi ya hicbir kıza oyna bakılmaz o kadar canına tak ettiyse gitsin parayla yapsın
Soran+1 yıl*öyle
- +1 yıl
ben ilk buluşmada eve otele gel diyemedim hiç kimseye. ama beni ilk buluşma otel ayarla geleyim diyen kız oldu :D
Soran+1 yılİlk buluşma derken şöyle bir şey, netten tanışmadım reelden hep arkadaş ortamı olurdu. Öyle tanıştım. Yalnız kalmadık hiç.
- +1 yıl
benimki sanalda tanışıp, reelde kahve içme için buluştuk. güzel bir yer bulmayınca benim evde kahve makinem var dedi. yalnış anlamazsan dedi. filmde açınca haliyle üzerine çıktım. " bu yaptığımız doğru mu?" diye sordu, değil dedim, ama o an kilodunu çıkarıyordum zaten.. aa afedersin deyip kilodunu giydirseydim kesin beni vururdu.
+1 yılNiyeti belli ayrıl gitsin
03 Yorumla
Soran+1 yılSevgili değiliz zaten
- +1 yıl
Hemen uzaklaş hemmen
- +1 yıl
Soran. Olsun sen yinede ayrıl ne olur ne olmaz 😄
+1 yılSeni o.. zannediyor sanırım kendisi gibi
10 Yorumla
+1 yılKendi evinemi çağırdı seni
07 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Sevişmek istiyor galba
Soran+1 yılBana da öyle geliyor
- +1 yıl
Gazozuna uyku ilacı atabilir
Soran+1 yılYok gitmedim
- +1 yıl
Gitme zaten sen daha önce hiç cinsellik yaşadınmı biriyle
Soran+1 yılYok
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılSoğutur, defolsun gitsin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok haklısın uzak dur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHelal kız iyi yapmışsın
04 Yorumla
Soran+1 yılAradi da acasim gelmedi
Soran+1 yılSildim rehberden ınstadan simdi
Cevap sahibi+1 yılAynen açma konuşmada zaten önemserse ulaşıp açıklamaya çalışır değilse salla zaten
Soran+1 yıl👍
+1 yılOndan uzak dur ve evlenmeden birliktelik yaşama
10 YorumlaBen olsam engellerim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yılSoğutur
10 Yorumla
+1 yılDoğru karardasin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiyeti bellidir zaten
00 Yorumla
+1 yılEve git ısınırsın baya
00 Yorumla
+1 yılGeldiği gibi geri gider son sürat
13 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Anlamayacak bisey yok nasıl gelip o teklifi yapiosa arkasına bile bakmadan tek başına geri gider
Soran+1 yıl👍
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Soğutmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılHadiya
Bence de
10 Yorumla
+1 yılAilesiyle tanıştırcaktır
00 Yorumlaİlk buluşma ev soğutur net
00 Yorumla
+1 yılAferin uzak dur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılAynen uzakdır
10 Yorumla
+1 yılDefolsun
10 Yorumla
+1 yılNiyeti belli gibi
02 Yorumla
Soran+1 yılGibisi yok😂
- +1 yıl
Haklısın😂😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılSoğutur
00 Yorumla
Detaylı bilgi