Yeme & İçme En sevdiğiniz kahve markası hangisi? _ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Jacobs cronat gold ❤️özellikle Alman üretimi çok güzel birileri gelse de getirse bize de😃 En sevdiğiniz kahve markası hangisi? Cevapla Marka Soruları Sevgi Soruları Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Jacobs cidden içimi de çok yumuşak ve güzel. Benim de şu anlık tericihim o yönde. 1 2 Yorumla _ALCHERA_ +1 yıl Yorumu okurken Jacobs içiyorum şuan😀 Yorumla joeblack18 +1 yıl Afiyet olsun👏 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Jacobs 1 0 Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Şimdi yazsam kimse bilmez o markayı Burundan gelen diyeyim bari😂😂😂 1 3 Yorumla _ALCHERA_ +1 yıl O kahve bu işte görseldeki 😃 Yorumla _Elyise +1 yıl Tahmin ettim 😂 ama benimki bu değil Yorumla _ALCHERA_ +1 yıl Ne peki? Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Klasik ya Nestlé nescafe miydi öyle bişi kdkfkkf 1 4 Yorumla _ALCHERA_ +1 yıl Nescafe dir o Nestlé kahvesi yok diye biliyorum aklın çukulataya gitmiş olabilir.🍫 al 😃 Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Alırım bir ısırık🫠 Yorumla _ALCHERA_ +1 yıl Hepsi senin afiyet olsun. sjs Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Teşkürler efenim teşkürler😼 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Jacobs ve kuru kahveci Mehmet efendi… 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Jacobs cidden içimi de çok yumuşak ve güzel. Benim de şu anlık tericihim o yönde.
Yorumu okurken Jacobs içiyorum şuan😀
Afiyet olsun👏
Jacobs
Şimdi yazsam kimse bilmez o markayı Burundan gelen diyeyim bari😂😂😂
O kahve bu işte görseldeki 😃
Tahmin ettim 😂 ama benimki bu değil
Ne peki?
Klasik ya Nestlé nescafe miydi öyle bişi kdkfkkf
Nescafe dir o Nestlé kahvesi yok diye biliyorum aklın çukulataya gitmiş olabilir.🍫 al 😃
Alırım bir ısırık🫠
Hepsi senin afiyet olsun. sjs
Teşkürler efenim teşkürler😼
Jacobs ve kuru kahveci Mehmet efendi…
Davidoff mavi şişe süper
Tchibo professional.
Tchibo filtre kahve
Harput dibek vardi müthiş
Ucuz güzel olanı
davidof f
Mehmet efendi