Diyet & Beslenme Hangi öğünü atlamayı tercih ediyorsunuz? Öğle mi yoksa akşam mı? AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Herkese merhabaaaa 💃Ben genelde akşamı es geçiyorum.Hangi öğünü atlıyorsunuz? Hangi öğünü atlamayı tercih ediyorsunuz? Öğle mi yoksa akşam mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Ben sabah ve akşam yemem.. bunun dışında da öğle ve gece yerim 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 4b cevap paylaştı. Öğün atlamamaya çalışıyorum ama bazen kahvaltı yapmak hiç istemiyorum sevmiyorum. 0 0 Yorumla
fatma9648 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 82% +1 yıl Çalıştığım için zaten kahvaltımı 10 gibi yapıyorum o yüzden öğlen atlıyorum 0 0 Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Akşam ve sabah kahvaltısı hepsini öğlende buluşuyorum 😁 0 0 Yorumla
MoRTeamRFB Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 60% +1 yıl Bazen öğleni bazen de akşamı atladığım oluyor bu ara. 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Öğleyi atlarım genelde. 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Hiç öğün atlamam hepsini yerim 1 0 Yorumla
Bikız99 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sabahı 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 5,6b cevap paylaştı. öğle yemeğini atlıyorum 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 19b cevap paylaştı. Sabah kahvaltısı 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 2,8b cevap paylaştı. öğlen yemem 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 6b cevap paylaştı. Sabahı 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ogle yemem. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ben sabah ve akşam yemem.. bunun dışında da öğle ve gece yerim
Öğün atlamamaya çalışıyorum ama bazen kahvaltı yapmak hiç istemiyorum sevmiyorum.
Çalıştığım için zaten kahvaltımı 10 gibi yapıyorum o yüzden öğlen atlıyorum
Akşam ve sabah kahvaltısı hepsini öğlende buluşuyorum 😁
Bazen öğleni bazen de akşamı atladığım oluyor bu ara.
Öğleyi atlarım genelde.
Öğle. akşam yemeğine bayılırım
Hiç öğün atlamam hepsini yerim
Sabahı
Bazen öğlen ama çoğunluk akşam oluyor
Gün yoğunsa öğlen atlıyorum
Şu görüntü öğün mü abam?
öğle yemeğini atlıyorum
Bazen hepsini atlıyorum
Öğlen
Her öğünü atlıyorum ya
Sabah kahvaltısı