Kendimiz yapıyoruz domates salcasini ve pulbiberle harika oluyor. Asıl bunu yersen bagimli olursun ☺ Sen alma san da kendisi zorla aldıracak tansiyonu☺
Gece atıştırmam. Uzun yol sonrası, gece eve vardığımda çorba içtiğim oluyor. Akşam antrenmanlarından sonra arada kaçamak yapıp kelle - paça içiyoruz takımla.
Ruffles cips yanına normal insanların zayıflamak için yediği pulbiber naneli yoğurt.. batırıp yemesi efsane yanında kolayla çok daha iyi oluyor wisnxowmslcms
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Gece acıkınca elim genelde peynirli tost veya tuzlu leblebiye gider. Tatlıya bayılırım ama gece yatmadan önce yersem pişmanlık oluyor.
Gece ne bulursam yerim.
Doyamıyorum geceleri. :D
Kiloda almıyorum.
Bu soğan halkası nasıl yapıcam fritöz felan ton direk tencereye yağ atsam öyle olur mu?
Tavaya 1 parmak kalınlığında yağ ekle iyice yağı ısıt tek tek diz rengini alınca çevirirsin böyle pişir tavsiye ederim. :-)
Tamamdır yarın yapacağım teşekkür ✋
Bence de gelecek sana kalori ve tansiyon☺ekmek salça
Tansiyon almayayım 😅 o salçayı nasıl öyle yiyorsunuz valla tebrik ederim.
Kendimiz yapıyoruz domates salcasini ve pulbiberle harika oluyor. Asıl bunu yersen bagimli olursun ☺
Sen alma san da kendisi zorla aldıracak tansiyonu☺
Valla konserve salçalar çok ağır geliyor bana, öyle bir lüksü bulursam ilk isim denemek olacak :-)
Sen bizimkilerin yaptığı biber ve domates salcasini ye parmaklarını yersin hiç de ağır gelmez ☺
Yiyemiyorum valla😂
Demek ki gurme değilsin ☺
Abur cubur kalori ve zararlıdır. hem de gece yarısı yine de afiyet olsun ☺
Teşekkür ederim, baya canım çekti ya çalışınca bu saatlere kalıyor napalim 😏 anca vakit buldum şükür 😅
Bu genç yaşta farkına varamiyor olabilirsin ama sonra çıkacak o yüzden calissan da yemeğini aksatma ☺kolay gelsin bari ☺
Haklısın aslında teşekkür ederim ☺ dikkat edeyim bari artık.
Ne demek sana kalorisiz sağlıklı salcali günler diliyorum ☺
An itibari ile arkadaşlarım ile bende cips yiyoruz redbull içiyoruz kanatlanıyoruz keyfimiz yerinde herkes bir telden çalıyor..
Yanmış görünmüyor güzel görünüyor
Ben şu an kahve içiyorum
Gece atıştırmam. Uzun yol sonrası, gece eve vardığımda çorba içtiğim oluyor.
Akşam antrenmanlarından sonra arada kaçamak yapıp kelle - paça içiyoruz takımla.
Genellikle çay-bisküvi tarzı şeyler ya da fazla şekerli olmayan hafif kurabiyeler ama bu kadar geç saatte yemem.
Bende soğan halkası ve çay ikilisini severim, Ama yanında Manyas peyniri ve buffalo sosu olacak. Enfes...
Bir şey yememeye dikkat ediyorum. Belki bir bardak süt
Afiyet olsunn mayonezle benimde yiyesim geldii canim cekti
Geç saatlerde pek bir şey atıştırmamayı tercih ediyorum
Geç saatte köy ekmeğine yağ çikolata üstüne reçel sürüp yemeyi tercih ediyorum Aşırı müko
Genelde geceler bir şey yiyen değilim ama gece nöbetinde olunca ister istemez ne geldi yiyorum
Cips var ise şahane olur.
Ruffles cips yanına normal insanların zayıflamak için yediği pulbiber naneli yoğurt.. batırıp yemesi efsane yanında kolayla çok daha iyi oluyor wisnxowmslcms
Aç olsam da geç saatte yemem.
Salama sardım bu ara 🙄
Soğan halkası çekti canim 😂😅
Off 😍😍😍😍çay mı ooo😋😋😋😋
Hasımlarımın gözyaşları.
Çay ve onion ring çok değişik damak zevki
Aç yatıyorum adfg
Göbekli olmak istemeyen biri daha ksjhdd
Yoksa ilerde tutamam bu göbeği ddfg
Gitti gidiyeahh😂
Soğan halkası mı o
Evet
Soğan halkası çay mı o 🤣
Soğan halkasina barbekü sos yakisir ya da ranch
Fark etmez ne bulursam yerim
Patates kızartması yiyeli 2 saat olmadı
Gece En Güzel Çikolata Gidiyor Nedense :D
Hiç bir şeyi çünkü zarar
Yapmaa!! Midem kaziniyo zaten kilo vermeliyim...
Sogan halkasi mi?
Evet
Hiçbirşey
patates kızartması en iyisi.
Kraler
ne bulursam
Peynir ekmek
Evet severim.
Hiçbir şey
Sevmem
Ekmek arası hazırlarım genelde. Ne bulursam artık
Kahve içerim genelde