Yeme & İçme Geç saatlerde neler tüketirsiniz? BlueCupcake Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 86 Yapay Zekaya Sor Benim ki bu kafa şekerden hastanelik olamazsam şükür duası edeceğim.😂 Güncellemeler+1 yıl Herkese iyi uykular diler ve iyi geceler dilerim 🙏 Geç saatlerde neler tüketirsiniz? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Canım ne istiyorsa onu tüketerim ama şu an hiç bir şey tüketmemem gerek. 1 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 26 gü Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Genelde bir meyve ya da kefir içerim, gece gece mideyi rahatsız etmesin. Ara sıra da bir avuç leblebi çıtırdatırım. 0 0 Yorumla
Pembistann Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl Çay tadı yavan kaynar su olarak geldi buraya 😂😂 seni bilmem de bizde gece aynı bardakla içince üyle oluyor zjjxked 1 0 Yorumla
Geceyi_SevenKız Takip Et Bilge Yaş: 125 , eic 80% +1 yıl Gece tüketmem genelde ama olurda tüketesim gelirse tatlıdan başka bişey yemem geceleri 1 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 623 cevap paylaştı. dün bu saatlerde 1 cips yedim şimdi soda içtim aç değilim yoksa yerdim bişeyler 1 0 Yorumla
A-R-SLİNE Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Günün 4/3 de zaten sürekli yiyorsunuz Gece yemeyin bari !! Bu kadınlar niye bu kadar pisboğaz 1 0 Yorumla
Sıwar Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 74% +1 yıl Bu saatlerde aç olsam dahi su dılında bir şey yiyip içmem 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Her türlü şeyleri yerim fark etmez. Acıkmıştım 1 saat önce filan hemencecik makarna yaptım yedim😋 1 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Ben Çikolata ve çay :D söz de diyetteyim :D :D 1 0 Yorumla
ZırhıPaslıKahraman Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl bolca kahve ve biraz da kuruyemiş :) afiyet olsun :)) 1 0 Yorumla
hafifrüzgarG Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 330 cevap paylaştı. şu an çikolatalı pastaya çok ihtiyacım var 😅😢😢, afiyet olsun canım :) 1 0 Yorumla
xModSavar Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Hiyar yemeyi severim ikiye bolup hafif tuzlucaksin. Sekerli seyler agirlik yapiyor. 0 0 Yorumla
şurimşine06 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Yememeye çalışıyorum genellikle meyve olabiliyor ama 0 0 Yorumla
Need4Read Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Soğuk baklava mı o resimdeki? 🙄🙄 1 6 Yorumla BlueCupcake +1 yıl Hayır bohça lokumu ici çikolatalı falan Yorumla Need4Read +1 yıl Soğuk baklava sandım, gece gece canım çekti.. Yorumla BlueCupcake +1 yıl kusura bakmayın :) Yorumla Need4Read +1 yıl Yok est. 😂😅 Ama olsa yerdim yani şu an. Resmen aşeriyor gibiyim. 🤣🤣 Yorumla BlueCupcake +1 yıl Hahaha :D Yorumla Need4Read +1 yıl Resme bir daha baktım da şimdi de çay aşeriyorum. 😅😅😂 Yorumla
Lapadulaa Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Dondurma, baklava, kokoreç hangisi olursa :D 1 1 Yorumla BlueCupcake +1 yıl Bize saatler işlemez diyorsun tamam 😂 Yorumla
suskun_34 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. 2 rekat sükür namazı da kıl eritırsın 😃 1 2 Yorumla BlueCupcake +1 yıl Allah razı olsun 😂😂 eritmeye ihtiyacım yok Yorumla suskun_34 +1 yıl Cümlemizden 🙏 Yorumla
münzevibirisi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 46% +1 yıl Hiçbir şey tüketmem. Kilo yapar. 2 1 Yorumla miriogluu +1 yıl Yiyecekler kilo yapmak için pusuda bekliyorlar yemezsin kilo vermezsin ama 2 parça yersin hemen kilo olur😂😂 Yorumla
Aleyna12212 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl Her şeyi yiyebiliyorum canım ne istiyosa 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yılbaşı gecesi hariç bir şeyler yiyip içmem. 1 0 Yorumla
Valeinsiva Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hiçbir şey midem bulanıyor geceler bir şey yiyemem 1 0 Yorumla
Little_dark_age_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl bir şey tüketmem fiziğim elden gider 1 0 Yorumla
Sirocider Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 322 cevap paylaştı. Fark etmiyor o an canım ne isterse.. 1 0 Yorumla
Baharoviç Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 67% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 330 cevap paylaştı. Valla canım ne çekerse yerim hastanelik bile olsam 1 0 Yorumla
RubbieRolePlayy Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Genelde sadece alkol alırım geç saatlerde. 1 0 Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Süt içerim veya meyve yerim 1 1 Yorumla ErdemSoykırım +1 yıl Ya bu instagramda ki insanların takipçileri hep 200 ve üstü nasıl o kadar çok yapıyolar? H2ile mi? Yorumla
-Lili- Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Geceleri asla canım bir şey yemek istemez 1 0 Yorumla
Mr_Gentlemann Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl tatlı yemem en fazla 1-2 dilim meyve yanına da türk kahvesi veya çay.. 0 0 Yorumla
gamzedinç23 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl abur cubur cips falan bu gidişle sivilcelenicem😂 6 1 Yorumla ErdemSoykırım +1 yıl Ya bu instagramda ki insanların takipçileri hep 200 ve üstü nasıl o kadar çok yapıyolar? H2ile mi? Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. az önce tatlı ve dondurma yedim 1 0 Yorumla
jkskaksksşaşaş Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Tatlı çekerse tatlı tuzlu çekerse tuzlu... 0 0 Yorumla
mergens Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 455 cevap paylaştı. Hiçbir şey 1 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Karpuz 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,4b cevap paylaştı. Ne bulursam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Canım ne istiyorsa onu tüketerim ama şu an hiç bir şey tüketmemem gerek.
Genelde bir meyve ya da kefir içerim, gece gece mideyi rahatsız etmesin. Ara sıra da bir avuç leblebi çıtırdatırım.
Çay tadı yavan kaynar su olarak geldi buraya 😂😂 seni bilmem de bizde gece aynı bardakla içince üyle oluyor zjjxked
Gece tüketmem genelde ama olurda tüketesim gelirse tatlıdan başka bişey yemem geceleri
dün bu saatlerde 1 cips yedim şimdi soda içtim aç değilim yoksa yerdim bişeyler
Günün 4/3 de zaten sürekli yiyorsunuz Gece yemeyin bari !! Bu kadınlar niye bu kadar pisboğaz
Bu saatlerde aç olsam dahi su dılında bir şey yiyip içmem
Her türlü şeyleri yerim fark etmez. Acıkmıştım 1 saat önce filan hemencecik makarna yaptım yedim😋
Ben Çikolata ve çay :D söz de diyetteyim :D :D
bolca kahve ve biraz da kuruyemiş :) afiyet olsun :))
şu an çikolatalı pastaya çok ihtiyacım var 😅😢😢, afiyet olsun canım :)
Hiyar yemeyi severim ikiye bolup hafif tuzlucaksin. Sekerli seyler agirlik yapiyor.
Yememeye çalışıyorum genellikle meyve olabiliyor ama
Soğuk baklava mı o resimdeki? 🙄🙄
Hayır bohça lokumu ici çikolatalı falan
Soğuk baklava sandım, gece gece canım çekti..
kusura bakmayın :)
Yok est. 😂😅 Ama olsa yerdim yani şu an. Resmen aşeriyor gibiyim. 🤣🤣
Hahaha :D
Resme bir daha baktım da şimdi de çay aşeriyorum. 😅😅😂
Dondurma, baklava, kokoreç hangisi olursa :D
Bize saatler işlemez diyorsun tamam 😂
2 rekat sükür namazı da kıl eritırsın 😃
Allah razı olsun 😂😂 eritmeye ihtiyacım yok
Cümlemizden 🙏
Hiçbir şey tüketmem. Kilo yapar.
Yiyecekler kilo yapmak için pusuda bekliyorlar yemezsin kilo vermezsin ama 2 parça yersin hemen kilo olur😂😂
ne varsa ve canım neye çekerse 😊
Her şeyi yiyebiliyorum canım ne istiyosa
Yılbaşı gecesi hariç bir şeyler yiyip içmem.
Hiçbir şey midem bulanıyor geceler bir şey yiyemem
bir şey tüketmem fiziğim elden gider
Sudan başka biși tüketmem
Fark etmiyor o an canım ne isterse..
Valla canım ne çekerse yerim hastanelik bile olsam
Bitki cayı, kahve , soda.
Genelde sadece alkol alırım geç saatlerde.
Çikolata veya cips güzel oluyor.🌚
Canan karatay görmesin )))
😀 Nasıl uyuyacaksın bu gece
Süt içerim veya meyve yerim
Ya bu instagramda ki insanların takipçileri hep 200 ve üstü nasıl o kadar çok yapıyolar? H2ile mi?
Geceleri asla canım bir şey yemek istemez
tatlı yemem en fazla 1-2 dilim meyve yanına da türk kahvesi veya çay..
abur cubur cips falan bu gidişle sivilcelenicem😂
Ya bu instagramda ki insanların takipçileri hep 200 ve üstü nasıl o kadar çok yapıyolar? H2ile mi?
az önce kurabiye yedim
az önce tatlı ve dondurma yedim
Tatlı çekerse tatlı tuzlu çekerse tuzlu...
Buzdolabında olanı
Güzelmiş menün
Çikolata
Hiç bişi
Geç saatlerde yemem
Sadece cerezy
Hiçbir şey
su falan
Hayatımı
Cay içiyorum
Karpuz
Bisküvi yerim