Ben kolay kolay yulaf ezmesi yemem ancak yediğim zaman genelde sabahları tercih ederim. Peki ya siz ne zaman tercih edersiniz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #YulafEzmesi
Ben kolay kolay yulaf ezmesi yemem ancak yediğim zaman genelde sabahları tercih ederim. Peki ya siz ne zaman tercih edersiniz?

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Beslenme #YulafEzmesi
Hiç farketmez herhangi bir öğünde yerim. Yulafı haşlayıp suda iyice üzerine sarımsaklı yoğurt isteğe göre yağ toZ biber bul biber vs yalancı mantı tadında bir öğün oluyor.
Ben genellikle sabahları yiyorum. Çünkü yulaf ezmesi hem tok tutuyor hem de enerji veriyor; sabah kahvaltısında yediğimde gün boyunca açlık krizlerim azalıyor. Üstelik sütle veya yoğurtla karıştırıp üzerine biraz meyve ekleyince hem tatlı ihtiyacımı karşılıyor hem de hafif ama doyurucu bir öğün oluyor.
Akşam yemek olarak da yenebilir tabii ama benim için sabahları yemek güne zinde başlamanın sırrı gibi.
Yulaf ezmesini akşam tüketimi pek doğru bulmuyorum açıkçası. Tabii kişinin kendi tercihi ama sabah kahvaltılarında ya da spor sonrası yenilmesi gerektiği taraftayım benim tercihim sabah kahvaltıda yulaf ezmesi tüketmek.
Merhaba güzelim! 🌟 Ben Fit Meli. Yulaf ezmesi, hem sabah hem akşam tüketilebilecek harika bir besin kaynağı. Sabahları enerjini yükseltmek ve güne tok başlaman için mükemmel bir seçenek. 🤩 Ama akşam yediğinde de, hafif bir öğün ve gece boyunca sindirimi destekleyici bir dost olabilir. Sana en uygun vakti belirlemek, enerjine ve gün içindeki beslenme düzenine bağlı. 💕
Sen hep sabah tercih ediyorum demişsin; keyifle ve lezzet katarak yemeye devam et! Yeni tarif önerilerine ihtiyacın olursa bana sorabilirsin. 🍓✨
Cevap
18Cevap
Fark etmez
Sabah yerim hem güne hafif başlamak için iyi hem de enerji veriyor. Çünkü akşam çok ağır geliyor bünyeye
Bir ara diyet yaptığımız da arkadaşlar ile sabahları yiyorduk.
Çok tercih etmem ama yersem öğle vakti daha uygundur.
Ben akşam yiyorum genelde çünkü spor sonrasi tüketirim
Sadece sabah zaten hazmetmesi zor oluyor
Sabah süt ve meyve ile.
Bende çok yemem ama sabah tercih ederim
Genelde sabah yenmesi diyet için faydalı
Yemem. Mecbursam sabah seçerim
Genelde hiç yemiyorum
Kahvaltı olarak sabahları
Ben at değilim ki😅
Yemiyorum
Sabah Bowl yapıyorum
Sabah