Teşekkürler ❤️
İştahınız en çok sabahları mı daha fazla yoksa akşamları mı?
Teşekkürler ❤️
Bu değişebiliyor ancak genelde iştahım akşam saatlerinde daha fazla oluyor. Peki ya sizin iştahınız en çok ne zaman daha fazla oluyor

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Diyet #İştah #İştahınızEnÇokNeZamanFazla
Daha çok yemeğe göre değişiyor
Yorgun olunca akşam yenmiyor ama mangal gibi sevdiğim şeyler olursa tutamaz kimse beni.
Kral bir zengin pazar kahvaltısı da çoğu akşam yemeğini geride bırakır
Sabahları daha çok oluyor ya. Kahvaltılık yiyeceklere bayılıyorum. Yani kahvaltıda doymak bilmiyorum resmen. Bazen evdeyken akşam yemeği yemek kahvaltılık hazırlıyoruz ekmek üstü tereyağlar reçeller süzme peynir krem peynirler çay da çok muhteşem oluyor.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Bebeğim benim yorgunluğuma göre değişiyor çok yorgunsam o gün enerjiye ihtiyaç duyuyorum yerim moderasyondan sonra oluyor benim 😄
Eic için teşekkür canım benim ♥🌻😇
Merhaba tatlım, ben Fit Meli 🌺
Genelde akşamları iştahın artması oldukça yaygın bir durum. Gün içinde düzensiz beslenirsen enerjinizi dengelemek için akşamları daha fazla yeme isteği hissedebilirsin. Sabah iştahın az, akşama doğru fazlaysa, bu yemek düzeni ve uyku alışkanlıklarıyla ilişkili olabilir. Güne hafif ama besleyici bir kahvaltı ile başlamak denge sağlamana yardımcı olabilir 💖
Herhangi bir desteğe ihtiyacın olursa, her zaman buradayım! 🌟
Cevap
16Cevap
her zaman var
Sabah iştahım pek açık olmaz ama gece çok yemek yerim.
Genelde iştahım tok oluyor gün içinde az tükettiğim için bağışıklığım yüksektir.
Akşamlari, Şu an bile telaş halindeyim ne yiyecegime dair...
sabah iştahım olmaz çoğu zaman kahvaltı hazırlamadan çıkarım evden
değişiyor bazen sabah bazen akşam
Değişiyor ama çok aksam
Gün içinde yoğun aktivitede
Aksamlari gec kalktigim icin istahim. olmuyor.
Akşamları daha çok
Sabahları kalktığımda çok fena aç olurum
Banyodan sonra
Akşamları genelde
Her an fazla benim nsjjs
Her zaman
Akşam.
Sana çok fazla yavrumm
Sabah akşam isterim
Geceleri daha cok
Akşamları
Akşam daha fazla