Yeme & İçme En çok sipariş edilen yemek lahmacunmuş. Sen dışarıdan en çok ne sipariş ediyorsun? SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor En çok sipariş edilenler: Lahmacun, tavuk döner dürüm, Adana dürüm ve mercimek çorbası... Senin bir numaran hangisi? En çok sipariş edilen yemek lahmacunmuş. Sen dışarıdan en çok ne sipariş ediyorsun? Cevapla Sipariş Soruları Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Ben genelde pizza ya da hamburger söylüyorum lahmacun sevmediğim için hiç söylemem çok nadir de bazen dürüm söylerim o kadar. 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bu aralar hiçbir şey sipariş etmiyorum. Ettiğim zamanlar lahmacun ya da döner söylerdim. 1 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bir yıl önce pizza almıştım 😂 Pek dışardan yemiyorum. 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. bende en çok lahmacun seviyorum 1 0 Yorumla
BubiiBubii Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 692 cevap paylaştı. En çok donas, lahmacun 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl lahmacun hakediyor bence aldığı ilgiyi 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Lahmacun ve adana kebab veya pizza değişir. 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kokoreç, hamburger 1 0 Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hamburger 1 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hiç bir şey 1 0 Yorumla
KaybolanBirVenüsüm Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Kfcc 1 1 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Teşekkürler. Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,1b cevap paylaştı. Cigköfte 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ben genelde pizza ya da hamburger söylüyorum lahmacun sevmediğim için hiç söylemem çok nadir de bazen dürüm söylerim o kadar.
Bu aralar hiçbir şey sipariş etmiyorum. Ettiğim zamanlar lahmacun ya da döner söylerdim.
Bir yıl önce pizza almıştım 😂 Pek dışardan yemiyorum.
Lahmacun sanirim
bende en çok lahmacun seviyorum
Çig köfte
Kfc tavuk
En çok donas, lahmacun
Her zaman için lahmacun
Sucuk ekmek döner pizza
-Hamburger
-Döner
-Lahmacun vs.
En çok pizza sipariş ederim
Genelde pizza söylerim
lahmacun hakediyor bence aldığı ilgiyi
Canım o an ne çekerse onu😃
Çiğ köfte bazen bazense pizza
Lahmacun ve adana kebab veya pizza değişir.
Lahmacun manti
Tavuk döner
Kokoreç, hamburger
Hamburger
Pizza sipariş ederim.
döner sonra lahmacun
Hamburger
Hiç bir şey
Kfcc
Teşekkürler.
Cigköfte
Döner