Yeme & İçme Dışardan en çok hangi yemeği sipariş verirsiniz? gizemimben Takip Et Xper 6 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Lahmacun Kebap Döner Çiğ köfte Hamburger Pizza Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Dışardan en çok hangi yemeği sipariş verirsiniz? Cevapla Sipariş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
cheetossevenyazar Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 23 1 yıl En çok lahmacun ve hamburger sipariş veriyorum. 0 0 Yorumla
BirSıcakBuse Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 97% 1 yıl Haftada 3-4 akşam kebap şarap yapıyorum o yüzden dışarıdan istediğim kebap oluyor. Diğer yiyecekleri kola eşliğinde mekanlara gidip yemeyi seviyorum 1 0 Yorumla
Furious-A Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Hamburger ve pizza haricinde hepsini sipariş ediyorum 1 0 Yorumla
SinEMCÜKLE Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Kebap ya da pizza. Çiğ köfte zaten gelmiyor buraya 1 0 Yorumla
SadıçGörl Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 85% 1 yıl En çok döner mi yoksa hamburger mi benim için tartışılır ama bunlar haricinde ikinci sıramda pizza olur. 0 0 Yorumla
Wolfdaddy Takip Et Xper 1 Yaş: 31 1 yıl Tavuk pilav alayım mümkünse menüde ekler misiniz:)) 1 0 Yorumla
Darksidexs Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl En son ne zaman sipariş verdim hatırlamiyorum :) 1 0 Yorumla
deniz_d Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Lahmacun vazgeçilmezim hergun yiyebilirim 1 0 Yorumla
s Boavistaa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,5b cevap paylaştı. Pizza çok yiyordum Artık dönere kadar düştük 0 0 Yorumla
Düşünürbiribilir Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 832 cevap paylaştı. Çiğköfte djdh 1 0 Yorumla
Senaaanuur Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 336 cevap paylaştı. Çiğköfte, hamburger 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 48 , eic 55% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Pide, tavuk sis 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
En çok lahmacun ve hamburger sipariş veriyorum.
Haftada 3-4 akşam kebap şarap yapıyorum o yüzden dışarıdan istediğim kebap oluyor. Diğer yiyecekleri kola eşliğinde mekanlara gidip yemeyi seviyorum
Hamburger ve pizza haricinde hepsini sipariş ediyorum
Kebap ya da pizza. Çiğ köfte zaten gelmiyor buraya
En çok döner mi yoksa hamburger mi benim için tartışılır ama bunlar haricinde ikinci sıramda pizza olur.
Tavuk pilav alayım mümkünse menüde ekler misiniz:))
En son ne zaman sipariş verdim hatırlamiyorum :)
Lahmacun bazen de pizza
Lahmacun vazgeçilmezim hergun yiyebilirim
Pizza çok yiyordum Artık dönere kadar düştük
Genel olarak pide ya da lahmacun
Çiğköfte djdh
Kebap söylüyorum 🤣
tavuk döner
Özeldenn yazarmiisiin
Çiğköfte, hamburger
Pide, tavuk sis