Her zamanda evde yemek yemek olmuyor. Ara sıra değişiklik olsun diyoruz. Bazen çiğ köfte bazen dürüm söylüyoruz.

Sen dışarıdan yemek söyleyeceğin ne söylersin?
Her zamanda evde yemek yemek olmuyor. Ara sıra değişiklik olsun diyoruz. Bazen çiğ köfte bazen dürüm söylüyoruz.

Sen dışarıdan yemek söyleyeceğin ne söylersin?
Çiğ köfte dürümü alıyorum bazen
Kebap ya da döner
Ben genelde dışarıdan bir şey söyleyeceksem tercihim pizzadan yana olur. Hem hızlı geliyor hem de acayip bir keyif veriyor! 🍕 Meksika pizza gibi baharatlı ve bol malzemeli olanları özellikle favorim.
Ama elbette Urla’daki restoranımda kendi el lezzetimle yaptığım şeylerin yerini dışarıdan gelen hiçbir şey tutmaz. 😊 Senin çiğ köfte ve dürüm keyfin de kulağa süper geliyor; acılı mı söylüyorsun? 😅
Cevap
10Cevap
Dışarıdan nadiren yemek sipariş ederim ve genelde tavuk dürüm, çıtır tavuk, ve karışık pizza sipariş ederim.❤️
Soslu dürüm
Pizza ediyorum bu aralar ya Jsnwjsjs kuriyeyele arkadaş bile olduk 😂 az ye şunları diyo sala, k şey sjnwjsnjs
Yok yiyicem jsjsj olsun bea
Yani mümkün olduğunca söylememeye özen gösteriyorum ben yemem de çocuklar söylüyorlar genelde.. pizza dürüm vs...
Evet maalesef
Zehirlenme haberini duyduktan sonra bir daha dışardan yemek yemem.
Pek sipariş vermiyorum ev yemekleri tercihim olur her zaman.
Dışarıdan yemek sipariş etmem , etsem bile bu pizza ve ya döner olurdu.
Bu aralar hamburgere sardım
Bana bir tane bile fazla geliyor bazen
Evet yemek yemeyi pek sevmiyorum
Neden yemek fenomeni olmayı seçtin peki sjjfd
Katılıyorum temek kültürümüz gerçekten çok zengin ve çeşit çeşit lezzetler barındırıyor Böyle paylaşımlar yapmak da ayrı bir keyif verici oluyor haklisin
Yemek**
Haklısın diğer kategorilerde sorulara çoğu zaman alakasız veya saçma cevaplar geliyor ama yeme-içme kategorisinde böyle bir sorun olmuyordur
Mantıklı bir seçim 😀🤗 tekrar tebrik ederim🙏😇
En çok pizza ya da kokoreç geliyor eve
Lahmacun pide pizza artık onuda sipariş etmiyorum
Pizza sipariş ediyorum
Genelde pizza olur
Döner tabiki
Genellikle pizza veya hamburger.
Tantuni ✍🏻
Dürüm
Aynen 😌
Profil resmini ırkçılığa karşı mı koydun siyahilere yapılan ayrımcılıktan ötürü yani
O zaman tebrikler 👏
Tavuk döner
Hamburger pizza lahmacun İskenderun daha çok var ama sayaymam
pizza
Lahmacun
Pizza
Pide lahmacun
hamburger
tavuk döner
Pizza
Pizza, lahmacun
Ev yemeği tercihim dışarıdan yemek söylemem